RADIOSITE Fórum

  • Tilos Rádió

 #720  Szerző: Zenit
 
Flash írta:Zenit, mi csak azért nem szeretnénk, ha meghosszabbítanák a frekijüket, mert amelyik rádióban olyanok hangzanak el, hogy "kiirtanám az összes keresztényt", attól mindent meg kell vonni. Gondolj csak bele, ha mondjuk elhangozna az egyik rádióban az, hogy "kiirtanám az összes zsidót", az a rádió szerinted meddig működne azután? Elárulom: semeddig. Már másnap lekapcsolnák azt a rádiót. Kettős mérce.
OK, nyilván tudom én nagyon jól hogy mire utaltatok, én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy egyrészt lehet mást is hallgatni ha valakinek nem szimpatikus, és hogy ilyen alapon a Danubiust/Rádio1-et/stb.-t meg a többi gagyit is be lehetne tiltani mert ízléstelenek. Az a bizonyos mondat meg tényleg marha szerencsáétlen és gáz volt, de nem biztos, hogy ezért be kéne tiltani.
Mi lenne, ha a kedvenc rádiódban (nem tudom mi az, de mondjuk legyen Rádió Szabad :D ) egy hülye részeg barom bemondaná hogy "kiirtanám az összes zsidót", mindezt Peszach környékén, és erre az ORTT megvonná az engedélyt? Nem örülnél neki, mert elvesztenéd a kedvenc rádiódat egy baromarcú miatt!
Megjegyzem nekem a Tilos egyáltalán nem a kedvencem, csak egy példa volt a fenti!
Szóval egy mondat alapján szerintem túlzás megítélni egy 20 éves rádiót!
Ha a töménytelen igénytelen gagyi adónak van hely, legyen helye ennek is! Kit zavar a kis 0.5kW-jával Bpesten...

Na jó, nem kívánom folytatni mert még azt hiszitek hogy Tilosos vagyok ;) , illetve félek hogy alaptalan dolgokat fogtok rólam feltételezni a politikai identitásomat illetően...
Nem vagyok sem zsidó (vagyis talán félig az vagyok, hoppá :shock: ) sem liberális, sem balos, sem MSZP-s, egyszerűen rádiós szakmai szemmel tekintek az ügyre.
Ti is tekintsetek szerintem a dologra így, ne pedig indulatokkal, és belekeverve a politikát.

Ettől függetlenül semmi gond, jó hogy leírtátok a véleményeteket, ez egy szabad fórum! De inkább maradjunk a rádiózásnál, a politizálást máshol gyakoroljuk, ha van rá igényünk.
 #677  Szerző: Flash
 
Zenit, mi csak azért nem szeretnénk, ha meghosszabbítanák a frekijüket, mert amelyik rádióban olyanok hangzanak el, hogy "kiirtanám az összes keresztényt", attól mindent meg kell vonni. Gondolj csak bele, ha mondjuk elhangozna az egyik rádióban az, hogy "kiirtanám az összes zsidót", az a rádió szerinted meddig működne azután? Elárulom: semeddig. Már másnap lekapcsolnák azt a rádiót. Kettős mérce.
 #670  Szerző: Zenit
 
Én speciel örülnék ha maradna! A zenei kínálata kuriózum, és vannak néha különleges érdekes műsorok. Ezenkívül tudom és figyelembe veszem, hogy egy budapesti rétegnek sokat jelent a Tilos - úgy, ahogy nektek az akármilyen rádió, mittomén MR2, RiseFM, stb. Vagy mint a sok prolinak a Danubius... Nem vagyok Tilos rajongó, de nem zavar a Tilos, sőt, néha tetszik.
A műsorvezetők felkészületlensége, a műsorok túlzott lazasága, és a folyamatos technikai malőrök valóban zavaróak lehetnek hosszú távon, de Ilyen alapon pl. a Civil-től is meg lehetne vonni a frekit. Ha viszont valami fránya politikai dolog áll a véleménynyilvánításotok hátterében, akkor az ezen a fórumon úgysem fog kiderülni - legalábbis remélem!
 #561  Szerző: rsite1
 
Pasa írta:
Flash írta:Bízom benne, hogy nem kapják meg a freki hosszabbítást!
Én is!
Azt hiszem én sem maradhatok ki a sorból. :D
 #537  Szerző: Pasa
 
Flash írta:Bízom benne, hogy nem kapják meg a freki hosszabbítást!
Én is!
 #489  Szerző: Flash
 
Bízom benne, hogy nem kapják meg a freki hosszabbítást!
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22