RADIOSITE Fórum

  • Aktív Rádió - Szolnok, Tiszakécske, Karcag

 #55484  Szerző: SzD
 
FodorA írta:Lesz - Lesz ígérem.
:chinese: :yes:
 #55483  Szerző: FodorA
 
Lesz - Lesz ígérem.
A galéria komponens már fent van.
 #55465  Szerző: SzD
 
Én egy galériát hiányolok, ahol lehetne pár kép a stúdióról, és környékéről! ;)
 #55448  Szerző: FodorA
 
Szia!

Igen. Új motor és külső. A régi menthetetlen volt. Ezen még lesz frissítés, néhány új elem és egy playert is fog kapni, de igazándiból jövő tavasszal egy önálló fejlesztésű oldalt készítünk.
 #55419  Szerző: centerweb
 
Örülök, hogy végül mégis sikerült lecserélni az oldalt :-)
 #53356  Szerző: FodorA
 
Több infó és frissebb van rajta, de tény a mienk szétesik.
 #53303  Szerző: djlacee
 
Amúgy az Aktív weblapja egy iszonyat szép oldal pl ehhez képest: www.napradio.hu ; ugye, FodorA?
 #53281  Szerző: LuciFerko
 
Elég igényes rádió, már 3 éve rá-rá hallgatok :) Jöhetnétek Fehérvárra is! Mert itt valami borzasztó igénytelenség van :gülü2:
 #53279  Szerző: FodorA
 
centerweb írta:
FodorA írta:Üdv Mindenkinek!

Köszönjük az észrevételeket.
A hírek szignáloknál valóban vannak gondok. Egyszerű okai vannak. Egy fájlként lettek, gumizenéstül legyártva és azzal nem is volt baj, ám új adásvezérlőt kezdtünk használni és szét kellett vágni a kész szignált, de ezek úgy voltak megcsinálva, hogy sehogy sem jó így. A mostani állapot a legjobb. Januárra új bedek lesznek és akkor már a mostani programhoz is igazítjuk.
A weboldal tényleg nagy gond. Az évek során sokat változtattuk a tartalmat és kerültek fel új elemek bele, de az új böngészőkkel ez nem kompatibilis és sok minden hiányzik is az oldalról. Ez tényleg gáz. A tulajdonos a pályázat előtt nem akar vele semmit sem csinálni, sajnos.

Várjuk továbbra is a véleményeket, kritikákat.
Fodor Attila
Így már érthetőek ezek a dolgok. Kár a tulajdonos hozzáállásáért, mert egy ideiglenes kis egyszerű (de még akár nagyszerű) oldalt is a legfontosabb információkkal, 2010-hez méltó kinézettel már szinte semmi pénzből össze lehetne hozni.

Remélem az új bedek is majd hasonló minőségűek lesznek mint a mostani, csak a ti arculatotokhoz, technikátokhoz illeszkedve :)

Kösz a tájékoztatást. További jó munkát és sok sikert a pályázathoz!
Már több külsőt készítettünk, ami megállná a helyét. Volt amit meg is mutattunk másnak és pár nap múlva visszaköszönt. Így azzal már nem is akartunk előjönni. Igyekszünk azért javítani ezen.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 27