RADIOSITE Fórum

  • Kossuth Rádió

 #6106  Szerző: tomee87
 
Én is láttam ma valamelyik csatornán, nem biztos, h a TréV2-n. Ilyen kék animációk voltak, meg a logo mozgott, hasonlóan, mint az MR2-s tv reklámban, alatta ment az MR1 jellegzetes zenéje és a station voice mondta: "MR1 Kossuth Rádió - A szavak ereje" Kb. 10mp-es reklám.
 #6076  Szerző: djlacee
 
A minap a tv2 -n is láttam egy MR1 reklámot, pár másodperces volt
 #6075  Szerző: rsite1
 
Az RTV Részletes hátoldalán is mindig van MR1 Kossuthos hirdetés. Van is rajt baki (ami a plakáton is).
Mégpedig ugye van ott egy gép, amin az MR1.hu van megnyitva. Csakhogy a menü az a lila műsordobozhoz képest jobb oldalt van, nem pedig a bal oldalt.

Javítva.
 #6072  Szerző: Sz.
 
Valaki korábban ígérte, hogy rak fel fotót az új MR1 outdoor kampányról és úgy emlékszem nem tette meg, így hát megteszem én:
Kép
 #5952  Szerző: t
 
tök érdekes interjúk szoktak mostanában előfordulni olyan rádiósokkal, akik az 56-os forradalom idején csinálták a rádiót, ma az akkori adás egyik technikusa beszél, ajánlom majd visszahallgatásra a hangtárból, péntek 14 órás kezdéssel.
 #5697  Szerző: t
 
amúgy meg ne legyenek illúzióink, Erdélyben is ugyanúgy Győzikét meg Hal a tortánt néznek, műholdról. Kossuth helyett meg van pl Marosvásárhelyi Rádió (ami négy éve, amikor voltam, nem is volt rossz), de vannak más magyar nyelvű adók is, nem hiszem, hogy összetörnék magukat, hogy hallhassák, hogy nem engedik be Budapesten a lakásba a kéményseprőket.
 #5696  Szerző: t
 
furijanos írta:Megjegyzem,a technikai berendezéseket csak toldozzák foltozzák mert készülnek a DAB átállásra.Egy héttel ezelőtt szólt a műsor az MR-1en erről , a riport alany-
cinikusan,kéjesen megjegyezte,hiába megy a székely ember fel a Hargitára, nem tudja hallgatni az MR adását.az átállás után.És még az illetékes megjegyezte,
majd államközi szerződéssel megoldják ezt a problémát.A fórumozók nyelvére ez a kódolt üzenet azt jelenti,nem lesz az MW-n az SW-n, sem analóg,sem digitális adás.A magyar szó csak a határig száll.
közép- vagy rövidhullámú DRM csak lesz már, nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen. legfeljebb még koncepció nincs rá.
ugye, kéne már új médiatörvény is, így 13 év után, de nézzünk már végig azon a 386 emberen, akinek dolga... értenek hozzá rohadtul, ahhoz értenek, hogy a saját tévéik fenn legyenek országos dvb-t-n, de még azt is elcseszik, aztán meg bohóckodnak kétcsatornás kódolt csomaggal, bruhaha. erre van eszük. most akkor mire föl várjuk el, hogy majd tudják, mi lesz közép- meg rövidhullámmal :)
 #5694  Szerző: furijanos
 
Megjegyzem,a technikai berendezéseket csak toldozzák foltozzák mert készülnek a DAB átállásra.Egy héttel ezelőtt szólt a műsor az MR-1en erről , a riport alany-
cinikusan,kéjesen megjegyezte,hiába megy a székely ember fel a Hargitára, nem tudja hallgatni az MR adását.az átállás után.És még az illetékes megjegyezte,
majd államközi szerződéssel megoldják ezt a problémát.A fórumozók nyelvére ez a kódolt üzenet azt jelenti,nem lesz az MW-n az SW-n, sem analóg,sem digitális adás.A magyar szó csak a határig száll.
 #5650  Szerző: t
 
beszart a kossuth, riport közben egyszercsak elhallgatott, aztán torz foszlányok szűrődtek ki :) a végén visszajött a műsorvezető, de nem mondott semmit, hogy technikai hiba, bocs vagy valami :)
 #5482  Szerző: Sokol404
 
Tegnapelőtt, tegnap, ma (is) hallgattam az MR1-et középhullámon. Hol másutt, mint az 540 kHz-en...
Alig lehet érteni, hiába füleltem meg hangosítottam fel, utóbbi hatására még rosszabb volt. Tudom, én is tapasztaltam, h. már évek óta ilyen, de azért nem lehetne végre változtatni rajta?? :x
Az s; sz; f, v; z; zs hangok összemosódva jönnek át, pedig nem übergagyi vevővel veszem.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 163