RADIOSITE Fórum

  • Amadeus Rádió - Szolnok - 102.4 MHz

 #75115  Szerző: jimmer
 
így van. manapság ha kap az ember, azt ki kell használni. ha 800-at kapott akkor igenis döngetni annyival, nem hasra ütésre adtak annyit gondolom. az hogy az adótelephelynél a többit elnyomja, sorry, ez máshol is így van.
 #75114  Szerző: Nightman
 
Normál esetben azt írnám,hogy örülj,hogy áthallatszik Kecskemétre.. De ez mára már nem igaz,úgy visszavettek a teljesítményből,hogy még a szolnoki aktív is messzebbre szól.. Okát ugyan tudom,de szerintem egy beszélgetős kerrádiónak kevés lesz csak a szolnoki piac.. Meghát,ha az engedély adott,azon a rádiók felfelé csalnak picit,nem a felére veszik vissza..
 #75111  Szerző: forlife70
 
Én 1-2 hete Kecskeméten az Izsáki úti kórház - KTE Stadion közötti útszakaszon a kocsiban minimális sistergéssel hallgattam, no stereo, no RDS, de élvezhető volt :)
Megint jönnöm kell az örökös kecskeméti elégedetlenséggel: szolnoki honfitársaink válogathatnak a (majdnem) országos Rádió1, az Aktív és az Amadeus közt, ebben a kínálatban azt hiszem mindenkinek meglesz a kedvence (bár nyilván, az sem jó, ha egy város rádiós piacát mikronokra aprózzák, de ez a három talán még elfér). Kecskeméten pedig, egy kb. 35.000 lakossal nagyobb városban, marad a netrádió, ha valami értelmeset akarunk hallgatni. Szomorú...
Az Amadeusnak pedig hajrá! ;)
 #75109  Szerző: Rádiós
 
Már biztos nem fog menni.
 #75106  Szerző: Nightman
 
Emlékeztek a kísérleti sugárzás első pár napjára? Meddig szólt el? Akik tudták távolabb hallgatni,próbálják meg újra..
 #74397  Szerző: jimmer
 
Egy negatív kritika - de remélem építő jellegű lesz!

A weboldalon a képgalériát látta már valaki? Most meg akartam nézni, de ez a windows-os ablakváltogatós módszer iszonyúan sz.r. Egyszerűen navigálhatatlan, nézhetetlen a képgaléria.
Nincs vissza gomb, vagy valami X amivel bezárhatnám. Ez így nagyon amatőr :(

http://www.amadeusradio.hu/hu/kepgaleri ... romotalasa

Kicsit nagynak találom az egész főoldalon a fejlécet, így a lényegesebb információk lentebb csúsztak.
 #74206  Szerző: Ati7
 
Tegnap délután elugrottam a környékre, és körbenézem. Itt ilyen parkvárosi rész található, ez egy átlagos ikerház, a többi csilogó-villógó házak közt.
(Hollandfalu)
A postaládára többek közt fel volt tüntetve, szállítmányozási cég, futár cég is.
Mondjuk, ha esetleg eszükbe jutna Kecskemétre is jönni, akkor feltehetnék az adót a vízműdombra, mert nincs olyan messze tőlük.
 #74205  Szerző: Rádiós
 
Hoolie -ra gondolsz?
 #74204  Szerző: LuciFerko
 
PooLee írta:Ami engem illet, a dicséreteimet mindenképpen visszavonom. Amilyen kellemes csalódás volt zeneileg egy hete, tegnap bekapcsolva pont annyira volt kiábrándító, és mindenféle várakozást alulmúló. De ha be sem kapcsoltam volna, hanem csak a toplistára nézek, az is elég lett volna: Haddaway - What Is Love az első... No komment... ez mitől lenne kulturális, akár egy icipicit is? De aztán jön még Enrique Iglesias, Rihanna, és ez még hagyján. Tegnap valami ősmagyar vinnyogás szólt, mikor odakapcsoltam. Mi több, megtudtam, ki lesz az egyik munkatársuk. Több, mint elég volt - főleg ez mind, egyszerre... :D
na ki lesz?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14