RADIOSITE Fórum

  • Amadeus Rádió - Szolnok - 102.4 MHz

 #75577  Szerző: jimmer
 
Miért ne lehetne a híreket támogatni? LOL :lol:

Nálunk is van, és ez az egyik legjobb módszer ha egy már bejáratott termék-szolgáltatás teszi oda magát, hiszen neki valóban elég csak a nevét és a szlogenét hangoztatni, mert mindenki tudja miről van szó, ráadásul naponta elég sokszor van, és árban sem ugyanannyi mint egy reklámcsomag.

Marketing óránknak ezennel mára vége, szemetet összeszedi, széket felrakja, Viszontlátásra! :)
 #75575  Szerző: Hulk
 
Nightman írta:Szerintem nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.. Én anno mikor leveleztem Kövecses úrral,jól sikerült átlátnom a leendő zenei arculatot.. Ütött volna a dolog,de a gyakorlat teljesen más lett.. Viszont ha a magazinműsoraik a vállalásaikban is szerepelnek,akkor ezért még kaphatnak büntit.. Reklámot még nem hallottam rajta,csak a híreket támogatja a voda..
Híreket támogatni??? :o
időjárást esetleg...
 #75574  Szerző: Nightman
 
Szerintem nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.. Én anno mikor leveleztem Kövecses úrral,jól sikerült átlátnom a leendő zenei arculatot.. Ütött volna a dolog,de a gyakorlat teljesen más lett.. Viszont ha a magazinműsoraik a vállalásaikban is szerepelnek,akkor ezért még kaphatnak büntit.. Reklámot még nem hallottam rajta,csak a híreket támogatja a voda..
 #75572  Szerző: Rádiós
 
Magas szinten ápolják a kultúrát! Lily Allentől a Fuck you állandó vendég! :-)
A kiírttól eltérően, nincsenek magazinok és délben hírmagazin sem. Nagy ígéretek után, nagy csalódás. Éjszaka elég sok a magyar zene és sokkal összeszedettebb is a zene. Ki a főszerkesztő? Ezt sem írják. Nincsenek munkatársak az oldalon kirakva.
 #75501  Szerző: Nightman
 
De! A hírek,időjárás aláfestője,fekete pont.. A délutáni müs.vez. nevét nemtom,csakhogy anno az Mr Szolnoknál volt,de ide nem illik.. Sőt sehova.. Nem tud artikulálni,nem tudja jól eladni a rádiót,nem tudom elhinni neki,hogy ezt nekem érdemes hallgatnom..fekete pont.. 2 szignál közt a megszólalásoknál nincs loop,számomra sokat levesz abból az élményből,amiket a szignálok adnának..újabb fekete.. És a zenék..gyerekek.. Nem írok semmit,hallgassatok bele.. Nincs zenei arculat,újabb fekete..
 #75499  Szerző: Nightman
 
Na,épp ma napozás közben őket választottam,éés.. Az,hogy végül Galamb lett a szignálhang,piros pont. A szigmálok pörgése,lendülete,hangulata piros pont. Mintha fél füllel Joó Zsuzsit hallottam vna,piros pont!
 #75498  Szerző: Gyalogkakukk
 
Sziasztok! Valami olyasmit hallottam, hogy az Amadeus nagyon megnyomta az első időben a teljesítményt, amit még a hivatal sem viselt el. Tán még az antenna sem volt engedélyezett, mert cirkulárist tettek fel, ami tudvalevő itt M.O.-n nem dívik. Egyébként amit nyilatkoztak sem stimmel, mert nem hallok benne semmi "kulturálist" meg egy beígért műsort sem. Eleinte tetszett, de most már mindent lejátszanak amit találnak a gépükön. Jobb lenne, ha visszatérnének ahhoz amit mondtak, mert az legalább az volt, amit ígértek.
 #75244  Szerző: Rádiós
 
Nézz utána hogy milyen kondíciók vonatkoznak rájuk! Szerintem nem a mostaniak!
 #75204  Szerző: gabor15
 
Kedden vonattal mentem Csongrádról Debrecenbe, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd, Szolnok útvonalon. Telefonon hallgattam és Kecskemét előtt pár km-re már élvezhető minőségben lehetett hallgatni egészen Kisújszállásig.

Pénteken pedig Szarvasnál kapcsoltam oda, autórádióval és majdnem Szentesig elszólt jó minőségben.

Csongrádon helyenként jobban jön, mint a tiszakécskei Aktív. Szóval, ha vissza is vettek a teljesítményből, még így is elég nagy lefedettségük van.
 #75179  Szerző: Rádiós
 
Vannak törvények, előírások! Ha azt betartják akkor is nagyobb elérésük lesz, mint a szolnoki aktívnak.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14