RADIOSITE Fórum

  • Amadeus Rádió - Szolnok - 102.4 MHz

 #76891  Szerző: Nightman
 2011.07.08. 19:35
Rádiós,Jimmer,elhiszem hogy aggasztó az ha a médiatanács másokkal úgy tűnhet elnéző,de ha nem akartok 2 év múlva megőszülni,akkor csak nevessetek az egészen.. Ez a rádió egy vicc. Többszörösen törvényt sért,amiért biztosan megkapják a büntit.. Mellesleg a magyar vállalkozások -bármely iparágban- azért mennek csődbe,mert a tulaj 'majdénmegmutatom' elven "működik".. Sokszor belebotlottam ilyenekbe,sosem hallgattak rám,szakemberre,mert mégiscsak ő a tulaj,én a beosztott,nehogymár jobban tudjam..Pf
 #76869  Szerző: TG
 2011.07.08. 12:19
jimmer írta:na azért ahhoz is pofa kellett hogy egy másik rádió volt marketingese ugyanabban a városban csináljon saját rádiót. de pont itt a bibi. egy marketinges ne csináljon már rádiót, mert nem ért hozzá. ide illeszkedik a jól ismert mondás: a suszter maradjon a...

és nem, nem a marketingjét szidom, hanem azt, hogy a rádiózáshoz nem ért és ez meglátszik sokféle tekintetben.

igen igen, most jöttök majd azzal, hogy tessék megmutatni.. én meg is mutatnám ha adnának rá lehetőséget :) nem akarok egoista sem lenni, de eddig pályázati pénzek nélkül egy elég jól összerakott közösségi rádiót közel 3 éve üzemeltetünk és tettünk is le szépen arra a bizonyos asztalra. csak ugye ez nem jut el annyi emberhez, na meg ebben a városban aki nem nyal be tövig a politikának, azt eltapossák. ez van :sealed:
Azt hiszed, hogy csak abban a városban...? Minket már eltapostak...de azért Ti ne adjátok fel...
 #76868  Szerző: jimmer
 2011.07.08. 12:13
na azért ahhoz is pofa kellett hogy egy másik rádió volt marketingese ugyanabban a városban csináljon saját rádiót. de pont itt a bibi. egy marketinges ne csináljon már rádiót, mert nem ért hozzá. ide illeszkedik a jól ismert mondás: a suszter maradjon a...

és nem, nem a marketingjét szidom, hanem azt, hogy a rádiózáshoz nem ért és ez meglátszik sokféle tekintetben.

igen igen, most jöttök majd azzal, hogy tessék megmutatni.. én meg is mutatnám ha adnának rá lehetőséget :) nem akarok egoista sem lenni, de eddig pályázati pénzek nélkül egy elég jól összerakott közösségi rádiót közel 3 éve üzemeltetünk és tettünk is le szépen arra a bizonyos asztalra. csak ugye ez nem jut el annyi emberhez, na meg ebben a városban aki nem nyal be tövig a politikának, azt eltapossák. ez van :sealed:
 #76863  Szerző: TG
 2011.07.08. 07:52
Rádiós írta:Ebben a rádióban rendszeresen megsértik a reklámtörvényt! Talán erre is nagyobb figyelmet kellene fordítania a Médiatanácsnak. Az Amadeus rádió dolgozói büszkék arra, hogy szakemberek és már sok helyen rádióztak. Akkor nem értem, hogy nem tudják a törvényeket betartani. Ahhoz is arc kell, hogy szignálokat egy az egyben ellopjanak majd csak újramondassák mint Amadeus. Van Juventuszos, Aktívos, Rádió Pluszos és Danubiusos szignálokat is hallani. Egy hónapig semmilyen beígért magazin műsort nem csináltak és most is csak keveset. Hétvégén is előfordul, hogy még műsorvezetés sincs. Ezért kár volt nekik nyerni.
Gáz...
 #76862  Szerző: Rádiós
 2011.07.08. 07:45
Ebben a rádióban rendszeresen megsértik a reklámtörvényt! Talán erre is nagyobb figyelmet kellene fordítania a Médiatanácsnak. Az Amadeus rádió dolgozói büszkék arra, hogy szakemberek és már sok helyen rádióztak. Akkor nem értem, hogy nem tudják a törvényeket betartani. Ahhoz is arc kell, hogy szignálokat egy az egyben ellopjanak majd csak újramondassák mint Amadeus. Van Juventuszos, Aktívos, Rádió Pluszos és Danubiusos szignálokat is hallani. Egy hónapig semmilyen beígért magazin műsort nem csináltak és most is csak keveset. Hétvégén is előfordul, hogy még műsorvezetés sincs. Ezért kár volt nekik nyerni.
 #75583  Szerző: Rádiós
 2011.06.24. 12:27
Híreket nem lehet támogatni. Időjárást, sportot, közlekedést igen. Híreket NEM! Nem beszéljünk már balgaságokat!
 #75577  Szerző: jimmer
 2011.06.24. 10:42
Miért ne lehetne a híreket támogatni? LOL :lol:

Nálunk is van, és ez az egyik legjobb módszer ha egy már bejáratott termék-szolgáltatás teszi oda magát, hiszen neki valóban elég csak a nevét és a szlogenét hangoztatni, mert mindenki tudja miről van szó, ráadásul naponta elég sokszor van, és árban sem ugyanannyi mint egy reklámcsomag.

Marketing óránknak ezennel mára vége, szemetet összeszedi, széket felrakja, Viszontlátásra! :)
 #75575  Szerző: Hulk
 2011.06.24. 09:23
Nightman írta:Szerintem nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.. Én anno mikor leveleztem Kövecses úrral,jól sikerült átlátnom a leendő zenei arculatot.. Ütött volna a dolog,de a gyakorlat teljesen más lett.. Viszont ha a magazinműsoraik a vállalásaikban is szerepelnek,akkor ezért még kaphatnak büntit.. Reklámot még nem hallottam rajta,csak a híreket támogatja a voda..
Híreket támogatni??? :o
időjárást esetleg...
 #75574  Szerző: Nightman
 2011.06.24. 07:20
Szerintem nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerették volna.. Én anno mikor leveleztem Kövecses úrral,jól sikerült átlátnom a leendő zenei arculatot.. Ütött volna a dolog,de a gyakorlat teljesen más lett.. Viszont ha a magazinműsoraik a vállalásaikban is szerepelnek,akkor ezért még kaphatnak büntit.. Reklámot még nem hallottam rajta,csak a híreket támogatja a voda..
 #75572  Szerző: Rádiós
 2011.06.24. 01:39
Magas szinten ápolják a kultúrát! Lily Allentől a Fuck you állandó vendég! :-)
A kiírttól eltérően, nincsenek magazinok és délben hírmagazin sem. Nagy ígéretek után, nagy csalódás. Éjszaka elég sok a magyar zene és sokkal összeszedettebb is a zene. Ki a főszerkesztő? Ezt sem írják. Nincsenek munkatársak az oldalon kirakva.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

Friss témák

Impresszum

Szolgáltató:
42NET Marvin Cloud Kft.
1149 Budapest, Angol utca 34. 5/A
adószám: 25830079-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-291494
e-mail cím: support@42netmedia.com
telefonszám: 1242
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 

Felelős kiadó: 42NET Marvin Cloud Kft.
Lapigazgató: Mikos Ákos
Felelős szerkesztő: Huszár Dávid Norbert
Fórum adminisztrátorok: Kasza János, Keszei László
Webdesign és programozás: Christian Zanchetta
Host: 42NETMedia Kft.

E-mail: i n f o [@] r a d i o s i t e . h u

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.