RADIOSITE Fórum

  • Amadeus Rádió - Szolnok - 102.4 MHz

 #79035  Szerző: Nightman
 
Mivel megyei lapoknak már több interjut adott,le merem irni az ügyvezetö nevét.. Kövecses Ferenc,akivel induláskor volt pár email váltásunk. Mikor elsö izben csökkentettek,azt irta magyarázatként,hogy az adotol pár száz méterre nem tudják miattuk hallgatni a neot. (100.4) Meg kaptak visszajelzést köbö 100 km-röl,hogy hallgatják öket. Mondom,ez sajna ilyen,ekkora teljesitménynél,hoztam fel példákat h máshol is igy van sajna a zavarás,de senki nem foglalkozik vele,nekik se kéne.. Irtam,hogyatják öket. Mondom,ez sajna ilyen,ekkora teljesitménynél,hoztam fel példákat h máshol is igy van sajna a zavarás,de senki nem foglalkozik vele,nekik se kéne.. Irtam,hogy
 #79029  Szerző: LuciFerko
 
Nightman írta:Sajnos,miota negyedére csökkentették a naftát -a reklamálo szomszéd nénik konyharádioja miatt- azota nem hallgattam bele,de ahogy irjátok,kezdem sejteni,kivel-mivel konkurálnak.. A szolnoki mr6-tal.. Nem titok,anno jelentkeztem hozzájuk emilen,most boldog vagyok hogy nem vagyok ott.. :)))
Komolyan ezmiatt kellett visszavenni??? :shock: :shock: :shock: :gülü2: :gülü2:
 #79022  Szerző: Nightman
 
Sajnos,miota negyedére csökkentették a naftát -a reklamálo szomszéd nénik konyharádioja miatt- azota nem hallgattam bele,de ahogy irjátok,kezdem sejteni,kivel-mivel konkurálnak.. A szolnoki mr6-tal.. Nem titok,anno jelentkeztem hozzájuk emilen,most boldog vagyok hogy nem vagyok ott.. :)))
 #78850  Szerző: LuciFerko
 
mivel mérted a löketet?
 #78847  Szerző: Gyalogkakukk
 
Sziasztok! Én is azt tapasztalom ennél az adónál, hogy még mindig túl lóg a 75 kHz-en, legalább 4-5kHz-el. Ez nem túl szép, mert akár a MPX power-ben is többek lehetnek a szabványosnál, ezért pedig bünti jár keményen. Egyébként meg hallgatva az adót egy nagy összevisszaság az egész, egy csomó lopott cuccal. Hol a megszólalást, hol a szignált, hol a játékokat veszik át másoktól. Semmi önállóság nincs bennük! Az első nyilatkozatok után azt gondolta az ember, hogy végre egy újdonság a Rádiós piacon, most meg sorra átvett műsorok, kezdő műsorvezetők, koncepciótlan hírszerkesztés. A zene sem az már amit ígértek, hol van itt a kultúra rádiója, azt játszanak, amit éppen találnak a vinyón. Az arc az nagy, mert amikor Szolnokon jártam fel volt lobogózva még a Tisza híd is, pedig inkább a rádiójukat kellene összeszedniük, mert az nem azt mutatja, amit Ők mondanak. Sok alázat és minőségi munka a jó Rádiós jellemzője (szerintem), de végül is nem kötelező hallgatni?! :cry:
 #77561  Szerző: LuciFerko
 
megoldható szoftveresen is a téma egész olcsón.
 #77559  Szerző: Rádiós
 
Olykor hangosabbnak érzed és pl keverésekkor magasabb de vannak zenék és megszólalások amikor bőven a megengedett fölé mennek. Ezért komoly büntiket osztanak. Ha van pénzük, akkor csak csinálják!
 #77540  Szerző: LuciFerko
 
Nightman írta:Panelben konyharádión,földszinten is?
buszon telefonnal jóvolt mindenfele :)
 #77539  Szerző: LuciFerko
 
Rádiós írta:Most már az engedélynek megfelelően adnak bár még a löket folyamatosan nagyobb a megengedettnél!
most nekem fülre kb normálisnak tűnt.
 #77538  Szerző: Rádiós
 
Most már az engedélynek megfelelően adnak bár még a löket folyamatosan nagyobb a megengedettnél!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14