RADIOSITE Fórum

  • Amadeus Rádió - Szolnok - 102.4 MHz

 #126148  Szerző: lalu84
 
Mint már aki hallota hogy arculat váltás volt " a 80-as 90-es évek legnagyobb Slágerei" de mégis be be csúszik a 2000-res évek utánni dalok is vagy ez csak még egy próbálkozás? Attol függetlenül ez egy nagyon jó a rádió és örülök hogy még épp a körzetébe esek és kár hogy nem országosan szól!!!
 #109630  Szerző: Csongii
 
Azért gondoltam, mert neten hallgattam és Kis Katának olyan hangja volt viszont, mint amilyen szokott amikor megkapom a felvet hangját.
De lehet, a hírolvasós proci nincs beállítva. :oops:
 #109628  Szerző: Volvos
 
Csongii írta:Kelemen Ilona a hírolvasó, kellemes a hangja, de tök olyan, mintha suttogna. Így meg olyan elég fura. :oops:
Nem suttog a hölgyemény, egyszerűen borzasztó hangzása van az adónak, szerintem emiatt tűnik suttogósnak. És valóban, a többi rádióhoz képest borzasztóan szól... :(
 #109552  Szerző: Csongii
 
Kelemen Ilona a hírolvasó, kellemes a hangja, de tök olyan, mintha suttogna. Így meg olyan elég fura. :oops:
 #79194  Szerző: jimmer
 
ilyen az amikor az a bizonyos nem marad a kaptafánál...

azaz amikor a marketinges elkezd rádiózni..

ebből valóban elég nagy bukta lesz ha így folytatódik, amúgy Tiszakécskén próbáltam hallgatni, élvezhetetlen.
 #79182  Szerző: PooLee
 
Amennyire tűrhető zenék szóltak korábban, a tesztelés környékén, amikor belehallgattam, annyira katasztrófális katyvasz most. A hangzás is elég gagyi a többi adóhoz képest, ami pedig a vételt illeti, még a városon belül is vannak helyek, ahol csak monoban jön.
 #79096  Szerző: Gyalogkakukk
 
Sziasztok! Ha megnézitek a tervet (NMHH-nál) akkor azért kiderül, hogy ezt a teljesítményt 34 m (Heff max)-ra kapták és az ellátottsági területet is bekorlátozták 2-6 km-re, illetve komoly korlátozást kaptak (11dB) több irányban. Most meg fent vannak Szolnok 2. legmagasabb épületén (ami több mint 80m) így nem csoda, hogy a terv alapján a hatóság visszafogta őket. Egyébként meg az a véleményem, hogy úgy nem működhet a rádiózás, hogy mindenki arra csavarja a teljesítményt amire akarja. Itt vannak a rossz példák a szerbek, románok miatt alig tudok DX-ezni, mert jócskán túl lövik a megszabott teljesítményeket. Nem hiába kell terveztetni a frekókat.
Másrészt meg hallgatva őket, csak ők állítják, hogy rétegrádió "Hangot adunk a kultúrának" de mindent lejátszanak amit csak érnek. Semmi közük egy Petőfi-s jelleghez.
LuciFerkó: A méréseket egy cseh cuccal csinálom: www.pira.cz
 #79039  Szerző: LuciFerko
 
velem még nem csinálta, pedig 5 éve azzal tolom.
 #79037  Szerző: Nightman
 
Sorry,opera szereti átfogalmazni amit irok.. :(
 #79036  Szerző: Nightman
 
..mivel ök erösen rétegrádio lesznek,kevés csak a konkurenciákkal teli Szolnokra alapozni a jövöt,de ezen segithet a 800watt,ki kell használni,vagy fél év,és csöd lesz.... Hát,azota ugy fest,a csödöt választották.. Pedig,válaszleveleiböl azt szűrtem le,hogy érdekli amit irok.. No mindegy,a joszándék megvolt.... ..
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14