BBC Worlddjlacee írta:szerintem egy hírtelevíziónál rohadtul nem a minőség fontos, hanem a tartalom!
BBC Worlddjlacee írta:szerintem egy hírtelevíziónál rohadtul nem a minőség fontos, hanem a tartalom!
Az Echo meg a Hír TV az még sztereó is. Viszont a CNN meg EuroNews pl. mono. Sőt az Euronews asszem 64kbps-al adja a hangsávjait.mg írta:monó hanghoz minek?Mauro írta:De nyugati hír csatornáknál nem ritka 192es hang se.
monó hanghoz minek?Mauro írta:De nyugati hír csatornáknál nem ritka 192es hang se.
De nyugati hír csatornáknál nem ritka 192es hang se.MikySoft írta:Szerintem nincs annyi, de egy hírcsatornánál nem is fontos a 128. A Hír TV is 96, és semmi gond nincs vele.Mauro írta:Sejtetem, hogy ez a gond. Hang gondolom a hang 128 kbps.jeek írta:
Igen, amióta nem az AMOS-ról, hanem a UPC Directről osztják el a kábelesek is, azóta a minőség hányadék.
Ebbe az Echo TV vs. UPC Direct vitába meg ne menjünk bele. Tudom Jeek, hogy provokálni próbálsz, de szerintem ne.
Szerintem nincs annyi, de egy hírcsatornánál nem is fontos a 128. A Hír TV is 96, és semmi gond nincs vele.Mauro írta:Sejtetem, hogy ez a gond. Hang gondolom a hang 128 kbps.jeek írta:Igen, amióta nem az AMOS-ról, hanem a UPC Directről osztják el a kábelesek is, azóta a minőség hányadék.Mauro írta:Másnál is csíkosodik a kép gyorsmozgásnál?
Sejtetem, hogy ez a gond. Hang gondolom a hang 128 kbps.jeek írta:Igen, amióta nem az AMOS-ról, hanem a UPC Directről osztják el a kábelesek is, azóta a minőség hányadék.Mauro írta:Másnál is csíkosodik a kép gyorsmozgásnál?
Igen, amióta nem az AMOS-ról, hanem a UPC Directről osztják el a kábelesek is, azóta a minőség hányadék.Mauro írta:Másnál is csíkosodik a kép gyorsmozgásnál?