RADIOSITE Fórum

  • Politika

 #89794  Szerző: asimov
 
Csak azert, mert meg lettem szolitva:
Attis:
Nincs kozom a topic letrehozasahoz... es amiota (kb. harom napja) itt tobben is egyertelmuen kinyilvanitottak azt, hogy politika OFF (pedig ez nem is nekem szolt) azota egy szot sem szoltam politikarol.
Admin-unk megengedte ezt, mivel megteheti es -szerintem- jovobelato otlet "egybegyujteni" az esetleges politikai velemenyeket, mert igy az egesz torolheto is, ha elfajulna a dolog. A regisztracioval ezt Te is en is, es minden tag elfogadta.
Neked meg adott a lehetoseg arra, hogy egyszeruen nem foglalkozol ezzel a topic-al (ez a valasztas szabadsaga!) amelynek a letezese nem hiszem, hogy tulterhelessel fenyegetne a forumotort. :)
 #89790  Szerző: Glenn
 
Látványosan elfogult volt, ráadásul a televíziók közül a HírTV és Echo kivételével az összes többi is. Rádióknál dettó, emlékezzünk csak a Klubrádióra, amely szép nagy vidéki hálózaton hirdette az "igét", az egyetlen jobbos média, a Lánchíd meg csak Budapesten. Ezek tények, ez így volt. Mondhatjuk, hogy most "kölcsön kenyér visszajár", csak az a baj, hogy ennek nem kéne versenynek lennie. Kiegyensúlyozott médiáról asszem, mi csak álmodhatunk, de ne higyjük, hogy ez csak itt van így. Az összes ex szoci országban ez jellemző, szerintem ez egyfajta örökség, mivel a diktatúrákban alap volt a hatalom uralta média.
 #89787  Szerző: mlaszlo
 
Pasa írta:Persze, igaz, valóban elfogult az állami média. De mondj egy kormányt, amely alatt nem így volt? Bizony, az előző két ciklusban is legalább ilyen elfogult volt.
A tüntetők számát tekintve nyilván max. pár százezren férhettek csak el, de az látszik, hogy most többen voltak, mint az előzőn...
Lehet rosszul látom, de szerintem a korábbi években ennyire látványosan elfogult az állami média nem volt. Ugyanígy a Lánchíd rádió is, bár utóbbi még fiatalnak mondható, de ott is teljesen egyoldalúan hangzik el a hírek és minden más információ is. A Hír TV is egyértelmű volt mindig melyik oldalhoz kötődik, de most ott is teljesen egyoldalú, elfogult lett a tájékoztatás.
 #89781  Szerző: Glenn
 
Persze, igaz, valóban elfogult az állami média. De mondj egy kormányt, amely alatt nem így volt? Bizony, az előző két ciklusban is legalább ilyen elfogult volt.
A tüntetők számát tekintve nyilván max. pár százezren férhettek csak el, de az látszik, hogy most többen voltak, mint az előzőn...
 #89778  Szerző: mlaszlo
 
Nem akarok politikába belefolyni, de amit tegnap a különböző csatornák előadtak ezzel a tüntetéssel kapcsolatban, arra nem nagyon lehet mit mondani. Volt ahol azt mondták, már egy milliós a tömeg ... Végül megegyeztek 400 ezerben, de én ezt is túlzásnak tartom.
Hát a képeket, videókat elnézve nagyjából ugyanannyian lehettek, mint az év eleji másik tüntetésen, az ott lévők létszámát mégis töredékére becsülték.
Az is elmond mindent az MTVA csatornáiról, hogy most azonnal rendkívüli műsorváltozás, Este c. műsor különkiadás, amit gyorsan a Duna TV mindkét csatornáján is le kellett adni, a másik oldal tüntetését meg fél percben elintézték...
 #89772  Szerző: Glenn
 
Attis írta:Pasa, rmihaly kolléga... Biztos, hogy szerencsés lesz ez a topic? :S Szerintem van más oldal, ahol ki tudjátok magatokat politikailag dühöngeni. Pártpolitika itt off. Szerintetek?
Hmm, alig, hogy visszajöttem, már megtalálsz...
1: nem én hoztam ezt itt létre, bár zárójelben utaltam rá, hogy lehetne. Kár volt.
2: hol dühöngtem én politikailag? És rmihaly?
3: viszont szinte megható, hogy olyasvalaki ágál a politikai topik ellen, aki időnként nem tudta elhallgatni (politikai) véleményét bizonyos rádiós pályázatokkal, bizonyos lapok cikkeivel és bizonyos közéleti eseményekkel kapcsolatban.
Én megígérem, hogy semmiféle politikai vitát itt (sem) kezdeményezek, maximum reagálok felvetésekre. Ha esetleg megszűnne ez a topik, én biztos nem hiányolnám.
 #89770  Szerző: Csongii
 
admin írta: "Demotiválja a munkatársakat a sok negatív vélemény." Ezért két elég nagy rádióban le is van tiltva a Radiosite a munkahelyi hálózaton. :) Ez egyébként tök jogos, én is letiltanám. Más kérdés, hogy egy harmadik, szintén meglehetősen nagy rádióból meg napi 2-3 hozzászólás is jön különböző kollégáktól. Igaz erről a rádióról többnyire pozitív vélemények érkeznek a fórumozóktól.
:lol: :lol: :lol: Én nem tudom ki hogy van vele. De a negatív vélemény engem inkább arra sarkalna, (hogy a fakkba jutott erről eszembe a Sarka Kata!? na mindegy) .. hogy javítsak a hibákon.

Amúgy pedig tényleg klafa az oldal. Ez a topik pedig szerintem jó arra, hogy akár csak leírjuk a politikai bajainkat. Én rühellem az összes pártot, remélem nem haragszotok meg. :)
Nyíltan egymásnak ugranak, aztán meg nyalják titkon egymás seggét. :ayfkm:
 #89768  Szerző: Attis
 
[quote Ezért két elég nagy rádióban le is van tiltva a Radiosite a munkahelyi hálózaton.][/quote]
Ez szarul esik.
Pedig akárkik ők, biztos szívesen olvasnám a véleményüket.
Na... De, hogy ne off topic legyek...
Van nekem egy javaslatom.... Vagy elfogadjátok, vagy nem... Én azt mondom nem kell ez a topic... Ebből csak baj lesz... :hit:
Pasa, rmihaly kolléga... Biztos, hogy szerencsés lesz ez a topic? :S Szerintem van más oldal, ahol ki tudjátok magatokat politikailag dühöngeni. Pártpolitika itt off. Szerintetek?
 #89767  Szerző: markfelt
 
Attis írta:Ja és még valami!
Admin!
Nem kenyerem a hátsó fertály nyalása... De azt tudom, hogy, bocs a csúnya szóért kicseszett sok melód van abban, hogy a site és a fórum is működjön. És működik. :yeah:
Nem akarok kötekedni, de miben ártott ez a fórum a rádiózásnak? Max a trollok. De amúgy???
"Demotiválja a munkatársakat a sok negatív vélemény." Ezért két elég nagy rádióban le is van tiltva a Radiosite a munkahelyi hálózaton. :) Ez egyébként tök jogos, én is letiltanám. Más kérdés, hogy egy harmadik, szintén meglehetősen nagy rádióból meg napi 2-3 hozzászólás is jön különböző kollégáktól. Igaz erről a rádióról többnyire pozitív vélemények érkeznek a fórumozóktól.

Köszi, tényleg van vele meló, de nyugi, egyelőre nem tervezem, hogy abbahagyom. :)
  • 1
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513