RADIOSITE Fórum

  • Megszűnt TV csatornák

 #94957  Szerző: djlacee
 
Van MCM, MCM TOP, MCM POP. Nálunk általában az MCM POP van elosztva kábelen, ahol van. A sima MCM már kb a MTV -vel egyező mennyiségű zenét ad
 #94943  Szerző: Glenn
 
nyikolaj írta:Az MCM francia nyelvű volt.
Ez most is létezik. Asszem, még valamelyik kábelhálózaton is fent van, talán a PR Telecom...
 #94929  Szerző: nyikolaj
 
hmm...előjöttek a régi emlékek...Milyen jó volt akkor.Egész nap paraboláztam még az analóg korszakban a Vector beltérimmel,és egy 75ös prím tányérral.:) Nem tudom,hogy megszüntek-e a következő zene csatik,mivel rég nem hallok róluk:MCM,ONYX.Ezek voltak amiket anno sokat néztem. Az MCM francia nyelvű volt.
 #94928  Szerző: nyikolaj
 
Igen,pont erre gondoltam én is,hogy köze van hozzá. :) Kicsit off:de jó kis műhold volt régen az amos. :) Értem ez alatt,hogy sokkal több frees(magyar) csati is volt. De ha már az amosnál járunk,és megszünt csatik topicja ez,főleg férfi társaimtól kérdezném aki anno sokat parabolázott,hogy a Babylon Blue dereng valakinek?Kinek volt ismi? :) jó régen megszünt az is.
 #94926  Szerző: nyikolaj
 
Nem tudom,hogy ki tudta itt fogni műholdon,vagy kábelen az ezred forduló elején pár évig az F+ és a M+ csatornát? Éz amos műholdról fogtam digit analógban,és ha jól emlékszem román-magyar nyelvű műsorok mentek rajta.Magyar vonatkozásban főleg rtl klubos műsorokat ismételtek.Érdekes volt. :)
 #94603  Szerző: Glenn
 
http://www.youtube.com/watch?v=v4aGQ9UC ... ure=relmfu

Kábelen terjesztett kazettás műsor volt. Napi 4 órás adása volt, és Kecskeméten az UHF 31-es csatornán éterben is sugározták (1992, én fogtam is autóban). Ezzel az első hazai földi szórású kereskedelmi adás volt a TV4.
 #94596  Szerző: csadam
 
Kinek milyen emlékei, infói vannak ezekről a csatornákról: TV4 (annyit tudok, hogy '93 körül ment és Baló György neve fűződik hozzá) és ztv (szintén ekörül ment, a logója fekete szegélyű TV-képernyőt formázó alakban zöld betűkkel volt beleírva, hogy "ztv" és mindez fehér alapon)?
 #94087  Szerző: Glenn
 
1994-95-ben Budapesten az UHF 47-es csatornán sugárzott osztott időben a Bagoly Tv, az ATV, az Alfa Tv és néhány napig a HAB TV. A Bagoly Tv kizárólag az éjszakai órákban az Alfa Tv után adott, ha jól emlékszem reggel 4-ig.
 #94077  Szerző: csadam
 
A Bagoly TV-ről van valakinek valami infoja? Csak annyit tudok róla, hogy '95 körül létezett és ennyi...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10