RADIOSITE Fórum

  • Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

 #182099  Szerző: jimmer
 
Az elmúlt hétvégén installálásra került FM és Online adásláncunkba is a legújabb StereoTool. Szerintem sokatoknak ismerős lehet. Elég ütős preseteket sikerült beállítani. Várjuk a véleményeket észrevételeket. :party: :yeah:
 #180097  Szerző: jimmer
 
Közben megtaláltuk a hiba forrását. Mint kiderült, a Sonifex S1 pultnak van egy nagy gyári elcseszése, ami azt eredményezi, hogyha hozzáérek a pulton egy fém részhez, pl egy csavar, gyakorlatilag a statiukus túltöltődésem miatt az egész agyán keresztülmegy, és ez miatt korábban már 3 poti látta kárát. Most épp az az AUX kijárat, amivel rögzítünk a gépre. Ez okozta a torzult mikrofon jelet. Szerencsére kettő aux van így áttettük a másikra, és "távolról megoldották a problémát a gyártónál": a pult felső és alsó borítását össze kell földelni és akkor megszűnik ez a probléma. :ayfkm:
 #180078  Szerző: Sakál
 
Segítő szándékkal írtam, de sajnos fogalmam nincs melyik nap volt, fél 8as vagy fél 9es hírek előtt, és azért volt nagyon feltűnő, mert a hírolvasó hangja rendben volt.
 #179504  Szerző: jimmer
 
ha ezt segítő szándékkal írod, akkor légyszi pontosítsuk.. melyik nap, a reggel kb mikor lehetett hány és hány óra között? ugyanis vannak külsős műsorok is, nyilván más technikával, és jó lenne tudni hogy hol is van a probléma.
köszi
 #164373  Szerző: jimmer
 
A 2016 november 15-i Médiatanács ülésen újabb 3 évre elnyerte a médiaszolgáltatási jogosultságot a Rádió Smile, így 2008 november 15 óta, immáron 8 éve szólunk. Időközben új műsorok és hangok is megjelentek, de tavasszal ismét készülünk pár dologgal.

http://www.radiosmile.hu

http://www.facebook.com/radiosmile89.9

<ez reklám volt> :D
 #137613  Szerző: jimmer
 
Szia,

ha csak picit visszaolvasnál, le van írva minden részletesen. :stare:

Majsán max terjedéssel veheted mert már Jászszentlászlón sem szól, ami csak fele akkora távolság.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 41