RADIOSITE Fórum

  • MaxiRádió - Gyöngyös - 92.4 MHz

 #180477  Szerző: Promenád
 
Nem tudom, hogy azóta mit változott a rádió, de emlékszem arra az időkre amikor még interneten mentek és a rádió vezetője úgy nyilatkozott egy rádiós fórumon, mintha ő találta fel a spanyol viaszt. Közben szakmailag sokszor megkérdőjelezhető volt hozzáértése. Ahogy elnézem a honlapjukat meglehetősen gyér és ingerszegény. De, legalább interneten is lehet hallgatni őket.
 #131463  Szerző: oldman
 
Ez egy ízig-vérig kisközösségi rádió. Azt viszont tényleg nem értem, hogy ex rádiósok és médiások alkotják a csapat egy részét és ehhez képest a rádió nem így szól. Bizonyára pénz. Pl nincs tisztességes szignálkészlet. A zenék se túl jók. Mindent bele. A műsorvezetés már egy másik kérdés, mert biztos vagyok benne , hogy ingyen csinálja mindenki.
Kérdés, hogy ingyen mi várható el és mi nem?
Az is kérdés, hogy ez így bárhol is hatékony?
Olyan kérdések járnak még a fejemben, hogy egy kisközösségi rádiónak versenyeznie kell a kereskedelmiekkel szemben? Mert szerintem igen, ha el akarja érni az általa megcélzott közösséget.
Illetve úgy általánosságban, nem túl nagyok az elvárások ezekkel a rádiókkal szemben. Most, hogy többet hallgattam ilyen rádiókat úgy érzem, hogy ez hobbinak sok, munkának meg nem elég, mert nem ad megélhetést.