RADIOSITE Fórum

  • Best FM

 #192980  Szerző: Tomi76
 
Na tegnap sikerült autóval letesztelni a Balaton felé a rádiót. Nagyon jól szólt, úgy Lepsény után kezdett romlani a jel amikor aztán már el kellett kapcsolni. De addig teljesen rendben volt. A velencei váltás a budapestiről rendben volt, semmi csúszás nem volt. Annyit vettem észre,hogy a zeneszámban egy apró ugrás volt, de alig észrevehető. Persze lehet ha éppen hírek ment volna akkor vicces lett volna, hogy egy hapsi után hölgy beszél, de így rendben volt. Aztán a fehérvári váltás is remekül sikerült, jobb lett a minőség egy kicsivel. Azt sajnáltam,hogy a Balaton nincs lefedve.
Egyébként mi a helyzet az átalakítással? Lesz változás vagy mégsem? Nekem így jobban bejön. Kicsit bőviteni a lejátszási listát, hasonlóan mint a debreceni, és már rendben is lenne. Bár gondolom a Rádió 1 hallgatottságát nem akarják lerontani. A Retró egyelőre nem tudja kiváltani a Bestet.
 #192944  Szerző: pavatomi
 
Tennék be egy az egyben a debreceni playlistet és nem lenne probléma. Hányszor elhangzott már... Akkor hallgatható is lenne talán.
 #192943  Szerző: nermalcat
 
Itt egy új, rockosított jingle (adásban nem tudom, van-e): https://www.facebook.com/bestfmradiomag ... 9114927821
Mellette a szövegben persze még mindig a 90-es és 2000-es évekről magyaráznak. A plalist is ugyanezt a káoszt tükrözi. Szerintem ők sem tudják, hogy mit akarnak. :gülü2:
 #192929  Szerző: Tomi76
 
Glenn írta: 2021.06.09. 16:56 Ebből nem is kellett volna rockrádiót csinálni, van egy csomó pályázat ilyen céllal. Kár a Bestért. :(
Én is így gondolom.
 #192928  Szerző: Glenn
 
Beci45 írta: 2021.06.09. 17:03Szerintem ne hozzuk ide a politikát.
Igazad van, szerintem se. Nem is hoztam. :boldog:
 #192927  Szerző: Beci45
 
Glenn írta: 2021.06.09. 16:56 A BDPST rock azon túl, hogy rettenet a neve (ezzel csak bukni lehet), nem is jó. Egy rockrádiónak kb. az egykori Best of Rock FM szintjét kéne hoznia. Ma ilyen nincs, nemhogy FM-en, de neten sem.
A Best FM-nek nem is kéne ezen a vonalon lennie, tök jó volt egy hónappal ezelőttig. Most megint valaki nagyon hozzáértő és okos módon elqrta (moderálva). Ebből nem is kellett volna rockrádiót csinálni, van egy csomó pályázat ilyen céllal. Kár a Bestért. :(
Szerintem ne hozzuk ide a politikát.
 #192925  Szerző: Glenn
 
A BDPST rock azon túl, hogy rettenet a neve (ezzel csak bukni lehet), nem is jó. Egy rockrádiónak kb. az egykori Best of Rock FM szintjét kéne hoznia. Ma ilyen nincs, nemhogy FM-en, de neten sem.
A Best FM-nek nem is kéne ezen a vonalon lennie, tök jó volt egy hónappal ezelőttig. Most megint valaki nagyon hozzáértő és okos módon elqrta (moderálva). Ebből nem is kellett volna rockrádiót csinálni, van egy csomó pályázat ilyen céllal. Kár a Bestért. :(
 #192920  Szerző: Goldfinger15
 
nermalcat írta:Egy normálisan összerakott rockrádió 1000-szer jobb lenne, mint a blackIIblcak-es, susubolondságos, meseautós borzalom, amit ez a rádió képvisel már két éve. Egyébként a playlist alapján folyamatosan kerülnek be új dalok, de még a puszinyuszis vonal dominál... Szóval katyvasz az egész.
Egyetértek! A Best fokozatosan egy zeneileg "periférikus" rock rádióvá válik. Nyílván nem fogja visszaadni azt az érzést, mint pl. a BDPST ROCK, de még mindig jobb lesz, mint ez a mostani kaotikus rendszer.
 #192918  Szerző: nermalcat
 
Egy normálisan összerakott rockrádió 1000-szer jobb lenne, mint a blackIIblcak-es, susubolondságos, meseautós borzalom, amit ez a rádió képvisel már két éve. Egyébként a playlist alapján folyamatosan kerülnek be új dalok, de még a puszinyuszis vonal dominál... Szóval katyvasz az egész.
 #192916  Szerző: Volvos
 
Goldfinger15 írta: 2021.06.08. 20:05 Mindennap egy pár percnyire belehallgatok, de mintha minden maradt volna a régiben. Sivák most rock-osítani akarja ezt a rádiót, vagy maradnak a gagyi zenék?
Mert csak a rock zene a nem gagyi??? Ez NEM rock rádió nem baj?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 47