RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #193481  Szerző: Glenn
 
Gyurii írta: 2021.07.25. 06:11 Ez a Bartók/Dankó nekem is eszembe jutott már. Lehetne 5:00-18:00 Dankó, 18:00-5:00 Bartók...
Ezt én dobtam itt fel először jó két éve. Hattól hatig mennének, éjjel Bartók, nappal Dankó, természetesen a jelenlegi Bartók hálózatán. Rögtön meglenne az országos Rádió 1 és maradna pár nagyon nagy freki szabadon is (pl. Budapest 100,8). :)
 #193477  Szerző: Gyurii
 
Ez a Bartók/Dankó nekem is eszembe jutott már. Lehetne 5:00-18:00 Dankó, 18:00-5:00 Bartók... Viszont említitek itt a Dankót, ott is 1-2 freki teljesen felesleges. Mehetne Best/R1 hálózathoz..
 #193470  Szerző: Adam
 
Rickykeee23 írta: 2021.07.22. 21:10 Ez a fránya hálózatozás.. Katasztrófa.. Bár össze raknának egy országos frekvencia csomagot. Szerintem lenne rá lehetőség. 89,5 lett volna a feje és a nagy frekiket bele rakni. Érthetetlen, hogy nálunk csak a közmédia van jelen és a Retro. Ha az R1 és a Best nem kezd el hálózatozni akkor legtöbb helyen csak két "normális" rádiót tudnál hallgatni. Petőfi és Retro. Ez szerintem nagyon erős.. Igen tudom, hogyba volt Class frekire jöhetett volna egy Pop rádió, de nekem néha jól esik retro zenéket is hallgatni. Nagy kár volt a Neo frekiket kiosztani... Most kb úgy képzelném el, hogy a Class frekiken az R1 és a Neo frekiken a Retro..

Bocsi a félig offért..
Nem lehet több nagy frekit indítani, a gerinc adókról, ennyi van, ezekkel kell gazdálkodni, de errol már kb ezerszer volt szó.
A Kossuth feltuningolását 2012-Ben a Neo frekijeivel jogosnak érzem, első számú közszolgálati adóként az a minimum, hogy mindenhol jól lehessen venni. Inkább a Dankót érzem feleslegesnek, össze lehetne vonni a Bartokkal.
De a Radio1-bol is lehetne országosat csinálni, ha lenne rá akarat. Van par lyuk az országban, azt kéne betömni még.
 #193459  Szerző: zenefalo
 
Shouse - Love tonight, Gorgon city - Foolproof a rotációban. Nagyon felpörögtek az újdonságok megjelenése! Csak így tovább! :yes:
 #193455  Szerző: Beci45
 
Redfox81 írta: 2021.07.16. 09:30 Én is csatlakoznék. Vannak még hibák, de elértek arra a szintre, hogy egy olyan rádiót sikerül összehozni, ami talán még piaci alapon is megállná a helyét és aminek nem csak papíron van meg a hallgatottsága. Szerintem kimondhatjuk, hogy itt el is dőlt a McFly vs Sivák kérdés. A Retro esetében kicsit árnyaltabb a kép, de alapvetően ott is ezt látom. A Best viszont mindkét esetben kakukktojás, érezhetően nem tudnak mit kezdeni vele.
A Retronál?? A Rádió 1-et aláírom, de azért a “letisztult rotáció” fogalom egy picit túlzás. Mint ahogy a Fly érában, itt is megvannak azok a zenék, amiknél sikerült leragadni. Nem hiszem el, hogy ennyire jó a One Republic- Rescue Me, Gracey- I don’t need love, Halsey- Bad At Love, Savage , Elderbrook- Numb, meg persze még lehetne sorolni pár hányinger borzalmat. Viszont a Retro úgy ahogy van egy hatalmas abszurdum. Sokkal rosszabb lett a rádió Sivák alatt, de ez meg egy másik topik..
 #193452  Szerző: weiszmatyi
 
Ez a fránya hálózatozás.. Katasztrófa.. Bár össze raknának egy országos frekvencia csomagot. Szerintem lenne rá lehetőség.
Meg persze maradtak volna helyi rádiók is.. :|
 #193451  Szerző: Rickykeee23
 
Ez a fránya hálózatozás.. Katasztrófa.. Bár össze raknának egy országos frekvencia csomagot. Szerintem lenne rá lehetőség. 89,5 lett volna a feje és a nagy frekiket bele rakni. Érthetetlen, hogy nálunk csak a közmédia van jelen és a Retro. Ha az R1 és a Best nem kezd el hálózatozni akkor legtöbb helyen csak két "normális" rádiót tudnál hallgatni. Petőfi és Retro. Ez szerintem nagyon erős.. Igen tudom, hogyba volt Class frekire jöhetett volna egy Pop rádió, de nekem néha jól esik retro zenéket is hallgatni. Nagy kár volt a Neo frekiket kiosztani... Most kb úgy képzelném el, hogy a Class frekiken az R1 és a Neo frekiken a Retro..

Bocsi a félig offért..
 #193450  Szerző: shadoe
 
Jelzem, a radio1.hu honlapon a 18-20h közötti sáv zenéit jelző rész (most szól ill. következő zeneszám) köszönőviszonyban nem volt a valósággal. Komplett zeneszámok maradtak le, ill. ki (lásd We Are The People, We're Good stb. ezeket egyáltalán nem mutatta előre).
 #193446  Szerző: PalkÁron2002
 
Adam írta: 2021.07.21. 22:05 Tegnap reggel a Nagykanizsai freki szarakodott, folyamatosan váltogatott a stream a kanizsai és a központi adás között. A zenéknél is zavaró volt, mert most megint van pár másodperc csúszás közöttük, de az igazi elkapcsolási faktor a hírek illetve a reklámok alatt volt. Nemtudom, hogy az sms-re reagáltak-e, vagy csak simán, de még délelőtt megoldódott.
Ha Balázsék bent vannak ők azonnal reagálnak, be is olvassák, most felvételről ment ismétlés.
Balázsék azért nem olvassák fel most reggelente az üzeneteket, mert nagy szabadságon vannak, ezért addig bestofoznak.
 #193439  Szerző: Adam
 
Tegnap reggel a Nagykanizsai freki szarakodott, folyamatosan váltogatott a stream a kanizsai és a központi adás között. A zenéknél is zavaró volt, mert most megint van pár másodperc csúszás közöttük, de az igazi elkapcsolási faktor a hírek illetve a reklámok alatt volt. Nemtudom, hogy az sms-re reagáltak-e, vagy csak simán, de még délelőtt megoldódott.
Ha Balázsék bent vannak ők azonnal reagálnak, be is olvassák, most felvételről ment ismétlés.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 831