RADIOSITE Fórum

  • Sláger FM

 #193900  Szerző: Pihe8
 
Masnal se mennek az uj streamek?
 #192790  Szerző: Tomi76
 
Órák óta hallgatom, és egy percig sem érzem azt, hogy el akarnék kapcsolni. Zeneileg nagyon rendben lett, tényleg amolyan debreceni Best-re hajaz. Számomra döbbenetes, hogy szerencsétlenkednek az országos Retro zenei összeállításával, meg a Best rockosításával (ami igazából még sem történik) közben meg itt megtalálták azt, ami a készülékek mellett tartja a hallgatókat.
 #192650  Szerző: potyi
 
Szerintem baromi jó lett. Most a Petőfi kinyuvasztása és a Best FM elrockosítása után végre eljöhet a második fénykoruk is. Mindössze egyetlen problémám van, a kickoff szignál. Hát csináltassanak már egy jót! :D
 #192158  Szerző: nermalcat
 
zenefalo írta: 2021.05.06. 20:37 Frissítették kicsit a zenei repertoárt, friss slágerlistás zenék is szólnak napközben, így jobban hasonlít a zeneszerkesztés a debreceni Best-re :yeah:
Remélem ezzel kiprovokálják, hogy az "országos" Best is bevezesse a 10-es éveket és az újdonságokat a rotációjába...
 #192157  Szerző: zenefalo
 
Frissítették kicsit a zenei repertoárt, friss slágerlistás zenék is szólnak napközben, így jobban hasonlít a zeneszerkesztés a debreceni Best-re :yeah:
 #191546  Szerző: galacus
 
Hamarosan Meg Pályáztatják A Sláger FM Volt Frekvenciáját A Budapesti FM 103.9.et Vajon Milyen Új Rádió Lesz? A Budapest 103,9 MHz körzeti vételkörzetű rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciaterve és pályázati felhívás
tervezete
 #191164  Szerző: Redfox81
 
nermalcat írta: 2021.04.06. 21:44 Majd meglátjuk mit tud alakítani valós versenyhelyzetben, ha a Best FM mozgósítja a rejtett erőtartalékait. :D
Nem gondolnám, hogy számottevő erőtartalékok lennének. A mostani hálózatosodás is inkább pénzügyi döntés lehetett. Egyébként is mit tudnának lépni, amivel úgy lehet új hallgatókat szerezni, hogy nem valamelyik nagy tesótól szedik el?
nermalcat írta: Az én szubjektív megítélésem szerint a Sláger csak szerencsétlenkedik, mióta van, nem sikerül egyről a kettőre jutnia. Úgy cserélgetik a zenei kínálatot és a műsorvezetőket, mint más az alsógatyát, de egyik irány sem működött még jól.
Ebben van valami, de figyelembe kell venni azt is, hogy a magyar rádiós piac borzasztóan képlékeny. Messze nem olyan a piac, mint amilyen a 2015-ös induláskor volt. A Class FM és a Music FM eltűnt, a Petőfi mainstream rádió lett, elindult a Retro először regionálisan, később országosan, a Sláger átköltözötta 95.8-ra (amivel a vállalások is változtak), kiépült a R1 hálózat, elindult a Best FM, közben a Retro is frissítve lett és mindezt az elmúlt pár évben. Egy ilyen kaotikus piacon egy ilyen kishalnak folyamatosan alkalmazkodni kell.
 #191163  Szerző: nermalcat
 
fp4474 írta: 2021.04.07. 07:40
nermalcat írta: 2021.04.06. 21:44 Majd meglátjuk mit tud alakítani valós versenyhelyzetben, ha a Best FM mozgósítja a rejtett erőtartalékait. :D
Az én szubjektív megítélésem szerint a Sláger csak szerencsétlenkedik, mióta van, nem sikerül egyről a kettőre jutnia. Úgy cserélgetik a zenei kínálatot és a műsorvezetőket, mint más az alsógatyát, de egyik irány sem működött még jól. Most épp ez a Danubius-copy format megy, gondolom, a Retro Sláger Rádió-utánzattá alakulása miatt, de egy év múlva már megint teljesen más lesz, és ez így fog menni, amíg bevégzik. Gondolom, ez 2023-ban meg is fog történni.
Moderálva.
Tévedsz, engem az egész politika hidegen hagy, de ha mindenképp választani kell, akkor az MKKP-t támogatom. A rádiókat pedig sosem a tulajdonos politikai kötődése alpaján ítélem meg, bármennyire is szeretnéd ezt bemagyarázni magadnak. Amúgy meg nyugodtan gondolj amit akarsz, engem nem izgat. És most rohanok, már vár a magángépem, megyek a felcsúti kocsmába Viktorral sörözni . :smoke:
 #191162  Szerző: fp4474
 
Moderálva.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 90