RADIOSITE Fórum

  • Best FM

 #197618  Szerző: Tomi76
 
tomee írta: 2022.11.22. 08:40 de szerintem ennél még az is jobb lenne, ha egyszerűen nem lenne róla szó.
Pontosan.
 #197617  Szerző: p0tyi
 
Senki nem adott be pályázatot a Békéscsaba 98.4 MHz kereskedelmi frekvenciára. Ők vajon miért nem?
 #197612  Szerző: tomee
 
Én amióta Whiteboy-t hallgatom az életben nem voltak soha napra készen feltöltve tracklisták egyik rádióban sem. :D
Mindenhol úgy ment a műsor, hogy egyébként akiket érdekel itt és ott megtalálhatja, de szerintem ennél még az is jobb lenne, ha egyszerűen nem lenne róla szó.
 #197611  Szerző: Tomi76
 
Ez engem is zavar. Ta nem is tudja, hogy a honlap ezen része nincs frissítve nagyon régóta, és ő csak mondja ezt a sablont.
 #197606  Szerző: p0tyi
 
Minek mondja be mindennap többször is Whiteboy, hogy a tracklisták fent vannak a weboldalon, mikor valójában nincsenek? Az utolsó júniusi...
 #197552  Szerző: kondalyuk
 
Egy kicsit érdekesnek találom, hogy bekerültek rotációba olyan kortárs, alter(esebb) magyar zenék (pl. Blahalousiana), amelyeket a programigazgató úr szépen kigyomlált a Petőfi Rádióból, amikor ott látta el ezt a feladatát.
(Nem mintha bánnám, mert változatosabb a kínálat, csak fura).
 #197528  Szerző: Tomi76
 
Mi van Király Dáviddal? Ez már azt hiszem a harmadik hét, hogy reggelente helyettesítik. Ma is Mákszem Levi van, de a múlt héten még Whiteboy is vitte a reggeli/délelőtti sávot.
 #197512  Szerző: robert11
 
Sziasztok!
A debreceni Besten hogy hogy meghagyták Vas Gábort állomáshangként? Nem mindig ő szólal meg, de elég gyakran lehet hallani. Ez azért fua mert a retrón már ré kivették én arra gondolok hogy biztos a már régen felmondott szignáloknál nem akarták kivenni hanem úgy gondolták maradjon meg ő ott de ez akkor is fura ide is berakhatták volna mondjuk Kautszkyt, vagy akár Cintula is visszatérhetne az éterbe én őt választottam volna a retróra is tök jó lett volna.Balogh Vili délutáni műsora amúgy elég jó sok rádióban lehet őt hallani én azt vettem észre r1 topikban ugye már mondtam is mely rádiókban hallom még őt.Elég sok rádiónak készít műsort. R1, Best, romániai pluszfm, sőt régen még a csabai r1en is volt de már ott nincs meg a Tamási rádióban is de már ott sincs.Az állomás hangra visszatérve van ugye ahol a pesti hang Varga Gábor hallható mint PL a nyíregyházin is bár ott is azért van amit nem ő mond hanem egy csaj őt nem tudom hogy hívják de debreceni r1es reklámokból olyan ismerős a hangja.Én a Bestet reggel szoktam hallgatni néha néha és elég jót lehet nosztalgiázni a zenékre szóval én megvagyok vele elégedve de ezzel már 3 évvel ez előtt is így voltam még amikor reggel Dominik Zsolt volt.
 #197290  Szerző: Laci95
 
Miskolc 101,6 MHz – közlemény benyújtott pályázati ajánlatról
A pályázó adatai a következők
Pályázó neve Pályázó székhelye
Best Radio Kft. 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13. IV. em. 1.
 #197121  Szerző: p0tyi
 
A mai kis műsorvezetői kirohanás után gondolom időszerű bekapcsolni a hálózatba azokat a frekiket, amik még nincsenek bekapcsolva, de már körön belüliek...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 65