RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#199330  Szerző: knoskamatee

lehetne a WIM mindig ilyen fesztelen, mint a mostani közvetítés alatt. :yes:
egyébként valóban megjavult a pattogás a központi frekiken (89.5/99.8 csekkolva) és a BP Parkos közvetítés minősége príma.

és a magunknak dance rajongóknak itt zárójelben megjegyzem, hogy valódi mai slágerek is vannak meg voltak ütős ritmusok is már 22:00 előtt. :D
 #199312  Szerző: KPLR

Köszönöm szépen a válaszaitokat ^^
 #199308  Szerző: csongorprodukcio

Mikor még Szentesen éltem, lakásban nálam kevés zajjal monoban jött a 89.5 egy Sony táskarádióval. Ezen kívül a 87.9 sztereóban a lakás egy pontján kevés zajjal, a fürdőben meg a 91.1 monoban. :D
 #199306  Szerző: altermanus

KPLR írta: 2023.05.27. 05:59 Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek mégpedig arról, hogy a soproni 94.1-es Frekvencia elszól e Sárvár és Celldömölk térségéig vagy válasszam inkább a szombathelyi 97.7-et?
A másik, hogy a budapesti 89.5-ös Frekvencia az M5-ös autópályán Szeged felé vezető oldalon meddig szól el , Szentes magasságáig vagy Kiskunfélegyháza magasságáig csak.
Előre is köszönöm a segítséget! :D ;) :yeah:
Celldömölkön nem, illetve Sárváron sem biztos, hogy szól, de ha elérsz Ukk és azután szépen szól mindkettő, ha megfelelő rádiód minősége, Uzsa előtt fog megszakadni a soproni, de a szombathelyi is kb addig elszólhat ha megfelelő az időjárás. Ha Uzsáig eljutsz, akkor már tudod fogni a keszthelyit. Néha szakad meg, ha mélyen vagy. Aztán hogy utána hogy van azt nem tudom, de a balaton keleti partján simán már jöhet a 89,5.
De hallgasd interneten. ;)
 #199305  Szerző: KPLR

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek mégpedig arról, hogy a soproni 94.1-es Frekvencia elszól e Sárvár és Celldömölk térségéig vagy válasszam inkább a szombathelyi 97.7-et?
A másik, hogy a budapesti 89.5-ös Frekvencia az M5-ös autópályán Szeged felé vezető oldalon meddig szól el , Szentes magasságáig vagy Kiskunfélegyháza magasságáig csak.
Előre is köszönöm a segítséget! :D ;) :yeah:
 #199304  Szerző: shadoe

Minelli fél éve is ilyen gyakorisággal ment, függetlenül az itteni fellépésétől, mondjuk nekem ezzel nincs bajom, sőt. Ez a rádió ott van betonkeményen elszúrva, hogy kipécéztek egyetlen trendi előadót, akitől mindent játszanak, a többitől meg csak egyet, és sokszor az se új.
INNÁ-nak is volt legalább ennyi nagy slágere az utóbbi 3 évben, mégse mennek azok a zenék 20 percenként, míg Minellitől hat zene van rotációban.
Olyan világsztárokról, mint Ed Sheeran, The Weeknd, Jason Derulo, Lewis Capaldi, Post Malone, Niall Horan, Maneskin, Tom Grennan, Ofenbach, Lil' Nas X, Charlie Puth nem is beszélek, teljesen mellőzték az összes zenéjüket, amit az utóbbi 3 évben kiadtak, ezen a csodaadón.
 #199302  Szerző: dkvalmos

Andris írta: 2023.05.26. 11:19 10:36 - Minelli
11:27 - Minelli
12:12 - Minelli
Ezaz :yeah:
Vasárnap ő is fellép a Rádió 1 születésnapi fesztiválon, ezért megy sokat most. De szerintem ezzel te is tisztában vagy.
 #199299  Szerző: Andris

10:36 - Minelli
11:27 - Minelli
12:12 - Minelli
Ezaz :yeah:
 #199290  Szerző: p0tyi

Szerintem megjavult.
 #199289  Szerző: Andris

online is kattog...
  • 1
  • 2
  • 3