Csak a tények kedvéért: brutálisan megnőtt a Rádió1 hallgatottsága év eleje óta, all time csúcsokat dönt, már majdnem másfélmilliós a napi elérésük. Ráadásul rengeteg új hallgatót hoztak be, tehát nem más rádiótól halászták el. Szerintem ideje abbahagyni a károgást, hogy szar, és az ötletelést, hogy milyennek kéne lennie. Nekem sem tetszik, de ismerjük el, hogy nagyon jól csinálnak valamit.
Na ez olyan hogy PL Alan Walkertől is hallottunk már sok zenét az évek alatt vagy is jó magam de az r1 sokat nem játszott közülük. Ebbe nem is nagyon mennék úgy bele mert önmagamat tudnám ismételgetni ami a változatosságot illeti csak úgy az előadókról jutott eszembe.
Ehr-t kell hallgatni meg sok külföldit online ott megkapjuk a nagy változatosságot. Az r1 meg jó autóban autózáshoz, meg éppen ha a hagyományos rádiót kapcsoljuk be a konyhában.
Én ezen már nem is idegesítem magam ami jó azt elkaszálják lázsd music fm sajnos min tmondtam olyan rádiója már soha sem lesz hazánknak ami huszonakárhányévekig fog menni mint ahogy annó a Danubius és a Juvi voltak.
Az az idő már lejárt.
7 év a maximális utána nézzük meg mi marad, és mi megy a levesbe. Az egy fordulópont manapság a rádió frekvenciákat illetően.
Sajnos mióta a politika is beleütötte az orrát a rádiózás életébe az óta így mennek a dolgok de ebbe se mennék úgy bele részletesen nem szeretnék kitiltást de nagyon rossz irányba megyünk.
Kíváncsi leszek hogy a jövő heti top500 alatt milyen zenéket hallunk majd mert akkor tök jó szokott lenni a zenei hétvége. Olyan dalok is előkerülnek, amelyeket régen vagy egyáltalán nem játsza az r1.
Nyilván sok függ a hallgatói szavazatoktól én is szavaztak régi slágerekre meglátjuk mi lesz.
Talán tegnap előtt valaki Attisnál Azafriára szavazott hát azt azért megnézném hogy leadják e nagyon meglepődnék ha még is megszólalna. Még Walmart jobban eltudom képzelni.
Lett litváni Ehr és a profm vagy a radioromania amiket tudnék külföldieket ajánlani aki esetleg változatosságot szeretne és unja a hazai kínálatot legyen az Petőfi, vagy r1.
Szerintem ez azért is van így mert tudják hogy manapság aki akar, az leleményes és úgy is az online térben fog zenét hallgatni és nem érdekük hogy váltoaztosak legyenek. Ez minden hazai rádióra igaz aztán lehet hogy nem így van csak én gondolom így.
Best Retro is olyan mint ha Juvi és Danubius lenne csak már nem úgy hívják őket de akkor akár maradhattak is volna azok a rádiók is. Na meg a klasszikus sláger.
Zenei kínálatukat illetően mindegyiknkel kapcsolatban leírtam már korábban a dolgokat.
Na mindegy órákig lehetne még ezeket ecsetelni várjuk a top500at aki meg még nem szavazott, az szavazzon még megteheti.