RADIOSITE Fórum

• Base FM

#202997  Szerző: knoskamatee

szeretnék gratulálni a stábnak, hogy a szombat reggeli Base Life hónapok(!) óta ugyan az az adás ismétlődik, szarul vágva és szétbakizva. már a könyökömön jön ki minden a zöldségekről és a gyümölcsökről (érintve az optimális vitamin bevitel mennyiségéről). ugyan ez a hajnali Party Mixnél, ahol kéthetente ugyan az a playlist megy le éjfél és hajnali öt óra között. ennyire még új korában sem volt elhanyagolva. szerencsére napközben továbbra is kiváló a program, csak, mint célcsoportbeliként eléggé kiábrándulok, hogy így le van sajnálva az ország egyetlen 15-29-es csatornája. (nem fogadom el, hogy egyáltalán nem rádiózik ez a korosztály, Pesten sok helyen ez megy R1 alternatívának)
 #202992  Szerző: knoskamatee

“Az LBK Base Kft.-vel szemben indított hatósági eljárásában azt vizsgálja a testület, hogy a médiaszolgáltató a Base FM nevű rádiós médiaszolgáltatáson november 18-án 14 óra 44 perces kezdettel sugárzott 60% című zeneszám közzétételével megsértette-e a klasszifikációs rendelkezéseket.“

forrás: https://nmhh.hu/cikk/249930/Hirhez_fuzo ... agot_a_TV2
 #202537  Szerző: Milán88

p0tyi írta: 2024.07.07. 09:59 1) Napok óta beragadt az RDS ennél a dalnál: "Future, Metro Boomin, Travis Scott, Playboi Carti - Type Shit"
(quote)
Már megint be akadt az RDS : Drake Feat. J, Cole - First Person
Valaki észre vette?
 #202318  Szerző: p0tyi

1) Napok óta beragadt az RDS ennél a dalnál: "Future, Metro Boomin, Travis Scott, Playboi Carti - Type Shit"
2) Tegnap a szilveszteri adás ment a Supafly-ból...
 #202295  Szerző: bazsa20

Tudom hogy ez nem base FM. De valakitől annó kaptam emailben több excel fájlt telis tele roxy rádiós zenékkel, évekre le bontva. Esetleg hátha olvassa az illető és felkeres.
Utólag is elnézést kérek hogy ide írtam .
 #202277  Szerző: knoskamatee

asr27 írta: 2024.06.25. 16:30 A Roxy ezerszer jobb volt.
igaz, de most tudsz jobbat mondani FM-en? ;)
(főleg 15-29-ben.)
 #202271  Szerző: asr27

knoskamatee írta:
Base FM, az egyetlen hallgatható rádió Budapesten
szerintem is, még ha több csatornát is tartok valamire még.

https://jo.444.hu/2024/06/24/base-fm-az ... budapesten
knoskamatee írta:

A Roxy ezerszer jobb volt.
 #202270  Szerző: knoskamatee

https://jo.444.hu/2024/06/24/base-fm-az ... budapesten
dkvalmos írta:Faragó Janka a base-en!
továbbra is profi és büszkék vagyunk rá! :yeah:
 #202264  Szerző: dkvalmos

Faragó Janka a base-en!
 #199280  Szerző: tomee

Ezt a középiskolás korosztály rnb, rap és hip-hop zenét hallgat jelenséget már én is tapasztaltam, de soha nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, mert úgy voltam vele, hogy most éppen a Tiktok által ez van felkapva, és majd lecseng rövid időn belül, mint kb. minden manapság.

Mindig kizárólag Youtube-ról és/vagy Spotify-ról szól náluk, kötve hiszem, hogy egy 14 éves a rádió előtt ülne, hogy Azariah-t vagy Dr. Dre-t hallgasson. Kocsiban bömböltetve meg nyílván tök jól szól, mintha L.A.-ben lenne az ember, ezzel a részével még én is tudok azonosulni.

Valósznűleg tartom, hogy túl azon, amit Noartist összefoglalt, ezt a jelenséget az NMHH is felismerte, és részben erre reagált, csak ezt már megint úgy tette, ahogy Petőfi Tv-vel próbál bevágódni a kamaszoknál.

Ezért lennék kíváncsi, hogy ha egy Best FM Budapesten 46 ezres hallgatottsággal bír, akkor itt lehet-e beszélni 10 ezer emberről, mert ha gondolom hozná a Best számait, akkor azt kommunikálták vona.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17