KPLR írta:Szia Attis!
Amit erről a csávóról írtál, illetve írtál neki szerintem nagyon frappáns volt és telibe talált!
Szerintem ő az aki állandóan feljelenti Balázsékat az NMHH-nál, biztos vagyok abban hogy ő vagy a hozzá hosonló gondolkodásúak akarják ezt a műsort és a Rádió 1-et teljesen kicsinálni a büntetésekkel, de csak szólók amíg van pénz ezt mind kifizetni addig ne fog sikerülni!
Aki nem tudná miről van szó, hallgassa vissza a szerdai adást ahol balázsék felhívták a sorozatos feljelentőjüket, mit ne mondjak szívesen bemostam volna egyet annak a pacáknak, de úgy hogy egy életre elmenjen a kedve ettől! Mert neki ez a küldetés tudata hogy ezt a Rádiót eltűntesse, vele együtt a műsorvezetőket is!
Pont hogy a Balázsék az egyetlen értékelhető dolog a rádióban, azzal a 20 számmal aminek többsége feldogozás meg a lottory és sound of silence remixekkel nem tudok mit kezdeni, mert nekem 15 éve ennél több minőségi zene volt a telefonomon. Olyanok, amit itt a kedves műsorvezetők nem is ismernek. Számomra a zene az Red hot chili peppers és a The Killers szinvonalán mozog, nem itt. Balázsékat pedig valami fogyatékos jelentette fel, de vele beszéltek is. Nyilván ez a fórum egy vitakötpont, ahol én ezt gondolom a rádió 1 zenei kínálatáról. Attis meg ezek mellett gondolja azt hogy szerinte ez jó. Mindenesetre egy zenecsatorna nem ilyen. Amíg Balázsék a Classon voltak, már ment a rádió 1 több helyen, töredéke hallgatója nem volt. Balázsék után sem hiszem, hogy sokan hallgatnák önszántukból sem azt hogy ez kereskedlmi alapon működne Balázsék nélkül.