Attis írta: ↑2024.09.12. 20:08Ezt nem csesztetésnek szántam csak meg kérdeztem hogy, hogy van ennyi!Milán88 írta: ↑2024.09.12. 19:14Picit fáj fejem a hidegfronttól, amúgy minden oké. És veled?radio1attis írta: ↑2024.08.30. 20:28Szia Attis hogy vagy így ma este? Válaszolnál kérlek?
Vidám estét!
Ha kritikát kap az ember (és bár konkrétan nem lettem megemlítve, így én is csak általánosságban írom) akkor azt érdemes megfontolni, átgondolni... és ha van benne igazság, akkor figyelembe venni, majd annak mentén ténykedni.
Viszont nagyon nehéz komolyan venni egy kommentet (személy szerint kritika jelzővel sem tudom illetni) ami ekkora indulatot, haragot, és ennyi trágárságot tartalmaz. Geci. Baszott. Szar. Hulladék. Hülye. Ezekkel a szavakkal csak óbégatás az egész, kvázi egy hányás a falon, ... de nem kritika.
Ha valaki a negatív véleményét fogalmazza meg 2024-ben, azt már csak ekkora otrombasággal lehet?! Normálisan nem? Pontosan ugyanakkora energiába kerül normálisan megfogalmazni, mint egy ilyen óbégatást odahányni.
Vagy arra gondol a szerző, hogy ezeknek a szavaknak a használatával komolyabb hangsúlyt kap az írása? Mindenki majd bőszen bólogat? Hát, pont nem.
Mindegy. Ennek ellenére átnézek majd néhány konfot, mert nagyon érdekel, hogy mire gondolhat a kommentelő... Én eddig nem vettem észre sem magamon, sem a többieken.
Üdv:
Attis
Mi a francért cseszteted baromsággal ezen fórumon Attist?