RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#202666  Szerző: Milán88

Attis írta: 2024.09.12. 20:08
Milán88 írta: 2024.09.12. 19:14
radio1attis írta: 2024.08.30. 20:28

Vidám estét! :)

Ha kritikát kap az ember (és bár konkrétan nem lettem megemlítve, így én is csak általánosságban írom) akkor azt érdemes megfontolni, átgondolni... és ha van benne igazság, akkor figyelembe venni, majd annak mentén ténykedni.

Viszont nagyon nehéz komolyan venni egy kommentet (személy szerint kritika jelzővel sem tudom illetni) ami ekkora indulatot, haragot, és ennyi trágárságot tartalmaz. Geci. Baszott. Szar. Hulladék. Hülye. Ezekkel a szavakkal csak óbégatás az egész, kvázi egy hányás a falon, ... de nem kritika.

Ha valaki a negatív véleményét fogalmazza meg 2024-ben, azt már csak ekkora otrombasággal lehet?! Normálisan nem? Pontosan ugyanakkora energiába kerül normálisan megfogalmazni, mint egy ilyen óbégatást odahányni.

Vagy arra gondol a szerző, hogy ezeknek a szavaknak a használatával komolyabb hangsúlyt kap az írása? Mindenki majd bőszen bólogat? Hát, pont nem.

Mindegy. Ennek ellenére átnézek majd néhány konfot, mert nagyon érdekel, hogy mire gondolhat a kommentelő... Én eddig nem vettem észre sem magamon, sem a többieken.

Üdv:
Attis
Szia Attis hogy vagy így ma este? Válaszolnál kérlek? :blush:
Picit fáj fejem a hidegfronttól, amúgy minden oké. És veled?
Mi a francért cseszteted baromsággal ezen fórumon Attist?
Ezt nem csesztetésnek szántam csak meg kérdeztem hogy, hogy van ennyi! :D
 #202654  Szerző: Promenád

Milán88 írta: 2024.09.12. 12:59
007 írta: 2024.09.12. 06:05 Szegeden az FM 87.9-en nincs adás.
Most már megy az adás a Szegedi 87.9 en?
Reggel olyan 9 vagy 10 óra fele minden rendben volt, aztán éjszaka bent a munkahelyemen olyan fél 1 fele megint nem volt adás, aztán olyan bő másfél, 2 órahossza után már minden rendben van, de a csongrádi adóhoz képest késésben van.
 #202651  Szerző: Attis

Milán88 írta: 2024.09.12. 19:14
007 írta: 2024.08.29. 17:34 Abbahagyhatnák ezt a felvitt hangsúlyt és befejezetlenül hagyott mondatokat. Napok óta feltűnt, hogy minden műsorvezető felviszi a hangsúlyt és úgy fejezi be a mondatokat, mintha még folytatná... de gecire nem! Baszottul idegesítő az ország "leghallgatottabb" szarnak se jó 10 számos rádiójában. Kíváncsi leszek, ha esetleg Balázsék befejezik, hány nap múlva megy le a hallgattotsága újra kb 0-ra. Szerintem 6-10 után kb már csak az nem kapcsolja el aki lusta rá, katasztrófa ez a 10 szám amiből jó ha 2 nem feldolgozás. Évek óta ugyanaz a 6 szám van frekvenciaváltáskor is. Minden tekintetben hulladék, nem mérvadó. Túl nagy a hype, de a produkció az semmi. :ayfkm:

(Igen, majd elkapcsolom és nem hallgatok mást, persze. De azért nyilván nem a hallgató a hülye ha minden zene szar)

Ha kritikát kap az ember (és bár konkrétan nem lettem megemlítve, így én is csak általánosságban írom) akkor azt érdemes megfontolni, átgondolni... és ha van benne igazság, akkor figyelembe venni, majd annak mentén ténykedni.

Viszont nagyon nehéz komolyan venni egy kommentet (személy szerint kritika jelzővel sem tudom illetni) ami ekkora indulatot, haragot, és ennyi trágárságot tartalmaz. Geci. Baszott. Szar. Hulladék. Hülye. Ezekkel a szavakkal csak óbégatás az egész, kvázi egy hányás a falon, ... de nem kritika.

Ha valaki a negatív véleményét fogalmazza meg 2024-ben, azt már csak ekkora otrombasággal lehet?! Normálisan nem? Pontosan ugyanakkora energiába kerül normálisan megfogalmazni, mint egy ilyen óbégatást odahányni.

Vagy arra gondol a szerző, hogy ezeknek a szavaknak a használatával komolyabb hangsúlyt kap az írása? Mindenki majd bőszen bólogat? Hát, pont nem.

Mindegy. Ennek ellenére átnézek majd néhány konfot, mert nagyon érdekel, hogy mire gondolhat a kommentelő... Én eddig nem vettem észre sem magamon, sem a többieken.

Üdv:
Attis
Picit fáj fejem a hidegfronttól, amúgy minden oké. És veled?
Mi a francért cseszteted baromsággal ezen fórumon Attist?
 #202648  Szerző: Milán88

007 írta: 2024.08.29. 17:34 Abbahagyhatnák ezt a felvitt hangsúlyt és befejezetlenül hagyott mondatokat. Napok óta feltűnt, hogy minden műsorvezető felviszi a hangsúlyt és úgy fejezi be a mondatokat, mintha még folytatná... de gecire nem! Baszottul idegesítő az ország "leghallgatottabb" szarnak se jó 10 számos rádiójában. Kíváncsi leszek, ha esetleg Balázsék befejezik, hány nap múlva megy le a hallgattotsága újra kb 0-ra. Szerintem 6-10 után kb már csak az nem kapcsolja el aki lusta rá, katasztrófa ez a 10 szám amiből jó ha 2 nem feldolgozás. Évek óta ugyanaz a 6 szám van frekvenciaváltáskor is. Minden tekintetben hulladék, nem mérvadó. Túl nagy a hype, de a produkció az semmi. :ayfkm:

(Igen, majd elkapcsolom és nem hallgatok mást, persze. De azért nyilván nem a hallgató a hülye ha minden zene szar)

Üdv:
Attis
 #202646  Szerző: Milán88

007 írta: 2024.09.12. 06:05 Szegeden az FM 87.9-en nincs adás.
Most már megy az adás a Szegedi 87.9 en?
 #202641  Szerző: 007

Szegeden az FM 87.9-en nincs adás.
 #202636  Szerző: knoskamatee

jó lett az új app. ;)
szép letisztult, egyszerű átlátható, jó is lett optimalizálva.
 #202625  Szerző: 007

KPLR írta:Szia Attis!
Amit erről a csávóról írtál, illetve írtál neki szerintem nagyon frappáns volt és telibe talált! :yeah: :party:
Szerintem ő az aki állandóan feljelenti Balázsékat az NMHH-nál, biztos vagyok abban hogy ő vagy a hozzá hosonló gondolkodásúak akarják ezt a műsort és a Rádió 1-et teljesen kicsinálni a büntetésekkel, de csak szólók amíg van pénz ezt mind kifizetni addig ne fog sikerülni!
Aki nem tudná miről van szó, hallgassa vissza a szerdai adást ahol balázsék felhívták a sorozatos feljelentőjüket, mit ne mondjak szívesen bemostam volna egyet annak a pacáknak, de úgy hogy egy életre elmenjen a kedve ettől! Mert neki ez a küldetés tudata hogy ezt a Rádiót eltűntesse, vele együtt a műsorvezetőket is!

Pont hogy a Balázsék az egyetlen értékelhető dolog a rádióban, azzal a 20 számmal aminek többsége feldogozás meg a lottory és sound of silence remixekkel nem tudok mit kezdeni, mert nekem 15 éve ennél több minőségi zene volt a telefonomon. Olyanok, amit itt a kedves műsorvezetők nem is ismernek. Számomra a zene az Red hot chili peppers és a The Killers szinvonalán mozog, nem itt. Balázsékat pedig valami fogyatékos jelentette fel, de vele beszéltek is. Nyilván ez a fórum egy vitakötpont, ahol én ezt gondolom a rádió 1 zenei kínálatáról. Attis meg ezek mellett gondolja azt hogy szerinte ez jó. Mindenesetre egy zenecsatorna nem ilyen. Amíg Balázsék a Classon voltak, már ment a rádió 1 több helyen, töredéke hallgatója nem volt. Balázsék után sem hiszem, hogy sokan hallgatnák önszántukból sem azt hogy ez kereskedlmi alapon működne Balázsék nélkül. :yes:
 #202619  Szerző: KPLR

Szia Attis!
Amit erről a csávóról írtál, illetve írtál neki szerintem nagyon frappáns volt és telibe talált! :yeah: :party:
Szerintem ő az aki állandóan feljelenti Balázsékat az NMHH-nál, biztos vagyok abban hogy ő vagy a hozzá hosonló gondolkodásúak akarják ezt a műsort és a Rádió 1-et teljesen kicsinálni a büntetésekkel, de csak szólók amíg van pénz ezt mind kifizetni addig ne fog sikerülni!
Aki nem tudná miről van szó, hallgassa vissza a szerdai adást ahol balázsék felhívták a sorozatos feljelentőjüket, mit ne mondjak szívesen bemostam volna egyet annak a pacáknak, de úgy hogy egy életre elmenjen a kedve ettől! Mert neki ez a küldetés tudata hogy ezt a Rádiót eltűntesse, vele együtt a műsorvezetőket is!
 #202616  Szerző: radio1attis

007 írta: 2024.09.05. 07:37 Szia Attis! Rólam elmondtad a véleményed, de engem Bayer Zsoltról is érdekelne. Válaszolsz nekem? Ha már arra nem, amivel kapcsolatban írtam.
Szia!

Amit a korábbi kommentedről gondoltam, azt olvashattad már... több hozzáfűznivalóm pedig nincs a témában!

Szép estét!
Üdv:
györkeattis
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1004