RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió, Juventus Rádió, BDPST Rock, Roxy Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #199283  Szerző: knoskamatee

asr27 írta:Nem tudtam, hogy még ott van. Nem hallgatok Petőfit.
érdemes csekkolni. egyetlen hallgatható sáv, ami még maradt azon süllyedő hajón.
 #199278  Szerző: zenefalo

asr27 írta: 2023.05.21. 12:35 Én is valahogy így emlékszem, csak nem voltam benne biztos. Azt tudtam, hogy a Roxyn a megszűnés előtt is vezetett műsort Roxy Live néven.. :)
Majd utána egy rövid ideig a Radio Facen is volt, aztán valamikor 2016 környékén a Petőfin lehetett hallani.
Jelenleg vezet valahol műsort?
Jelenleg is a Petőfin van, minden hétköznap 15-19 óráig, Majoros Ritával közösen vezeti a délutáni sávot.
 #199277  Szerző: asr27

Én is valahogy így emlékszem, csak nem voltam benne biztos. Azt tudtam, hogy a Roxyn a megszűnés előtt is vezetett műsort Roxy Live néven.. :)
Majd utána egy rövid ideig a Radio Facen is volt, aztán valamikor 2016 környékén a Petőfin lehetett hallani.
Jelenleg vezet valahol műsort?
 #199275  Szerző: tomee

Nekem úgy rémlik, hogy már az osztott frekvenciás korszakban is ott volt, majd 2005 tavaszán ment át a Deejayre. A Deejay megszűnése után Rádió 1, majd 2007 nyarától a végéig újra a Roxyn.
 #199274  Szerző: asr27

Emlékszik valaki, hogy Zizi mettől meddig volt a Roxy-nál? Mert a 2003-as Roxy felvételeken ő van, majd a 2006-os Deejay felvételeken, szintén. 2007- től pedig ismét a Roxy-nál hallható.
 #199135  Szerző: tomee

Most így lassan két hét után amúgy azt kell mondanom, hogy alapvetően ez nem egy rosszul sikerült kezdeményezés, csak az a baj, hogy 2023-ban egy online platformon elveszik a több száz más alternatíva között. Tök jó, hogy van, de azért belehallgatva a régi Roxy-ba ebben lenne bőven potenciál ehhez képest.

Valszínűnek tartom, hogy FM-en még mindig jobban tudna érvényesülni egy Best-hez vagy egy Base FM-hez képest.
 #199119  Szerző: Dawe1797

zoLee írta: 2023.05.01. 12:45 És ott van kontraként egy méltatlanul kevesek által hallgatott online rádió, a Radio Sense.
Kezdetek óta hallgatom, reggelente, esténként, plusz a live mixeket is.
Perfektül összerakott igényes (!!!) house zenei rádió.
Táncolható, pörgős, hangulatos zenék, semmi monotonitás.
És az onlinestream.live alapján hányan hallgatják?
10en, 20an.
Nagyon durva :(
Néha napján sikerül összegyűjteniük 50 hallgatót, de az a csúcs.
Sajnálom őket nagyon, pedig a live mixeken is látszik (live webcam stream), hogy mennyire lelkes, profi a csapat.
Nemtom' ennyi hallgatónak meddig éri meg fenntartani egy rádiót, még ha online formában is... Nekik drukkolok!
Évek óta csak "csendes megfigyelője" vagyok a fórumnak, de erre muszáj reagálnom:

KÖSZI A TIPPET! Tényleg nagyon ott van ez a Radio Sense! :yes: :yeah:
 #199117  Szerző: asr27

djlacee írta:
asr27 írta: 2023.05.04. 21:06 Van valakinek esetleg 2007-2008-ból felvétele a Roxy ràdióból?
Van! https://app.box.com/s/p4f73hzf5ymyj4owu9fyzrz5dvpy7v89
Köszönöm szépen!
Tényleg nagyon jó újra hallgatni. Nagyon szomorú, hogy most nincs egyetlen, hozzá hasonló, színvonalas rádió sem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20