RADIOSITE Fórum

• Deja Vu Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #203295  Szerző: zenefalo

Belehallgattam egy hosszú szünet után. Van már műsorvezető is, Dóri, bár elég konzerv, nagypénteken jó munkát kívánt, de ez is valami. A zenei repertoár bővült a 2010-es dekáddal, szóval, alakul, fejlődik :yeah:
 #202370  Szerző: IstvánB

Mind ezek ki is derülnek MolnárB weboldalán. :D

Amúgy a Deja Vu rádió után végighallgattam a Classic Fantastic összes részét. Első 30 nagyon tetszett, utána mintha laposodna, kevés érdekes Fun Fact jár a zenék mellé. Sajnálom, hogy nincs folytatás. Jöhetne a Disco’s Hit különkiadás. Vagy Roxy, Deejay, Rise FM, Hajógyári, magyar trance különkiadások is. 8-)

Az oldalról amúgy eltűntek a duma nélküli mixek, vagy én vagyok vak?
 #202366  Szerző: molnarb

Promenád írta: 2024.07.18. 11:30
zenefalo írta: 2024.06.01. 09:57 Kicsit zavaró, hogy kb. félóránkként 1-2 alkalommal ugrabugrál a stream, 5 másodpercet vissza, és amikor a visszaér, újra 5 másodpercet átugorva folytatódik. Ha lehet, javítsátok! Köszi :yeah:
Ez már nem tudom hányadik próbálkozása Molnár B.-nek. Döntse már el, hogy most webrádiót szeretne, vagy a Rádió 1 szegedi részét kiszolgálni. :lol: A kettő számomra már összeférhetetlen.
Az ugye megvan, hogy a rádió nem az enyém? :D A DejaVu Fesztivált szervező cég, a DJV Projekt Kft. az üzemeltető, ahogy az NMHH nyilvántartásában is olvasható. A Deja Vu Fesztiválon vagyok műsorvezető, illetve van egy Classic Fantastic nevű mixpodcastem, ami megy ezen a csatornán, kb. ennyi.
 #202359  Szerző: Promenád

zenefalo írta: 2024.06.01. 09:57 Kicsit zavaró, hogy kb. félóránkként 1-2 alkalommal ugrabugrál a stream, 5 másodpercet vissza, és amikor a visszaér, újra 5 másodpercet átugorva folytatódik. Ha lehet, javítsátok! Köszi :yeah:
Ez már nem tudom hányadik próbálkozása Molnár B.-nek. Döntse már el, hogy most webrádiót szeretne, vagy a Rádió 1 szegedi részét kiszolgálni. :lol: A kettő számomra már összeférhetetlen.
 #202137  Szerző: zenefalo

Kicsit zavaró, hogy kb. félóránként 1-2 alkalommal ugrabugrál a stream, 5 másodpercet vissza, és amikor a visszaér, újra 5 másodpercet átugorva folytatódik. Ha lehet, javítsátok! Köszi :yeah:
 #202128  Szerző: molnarb

Közvetítés nem lesz, de relive-ozni fogjuk az ott elhangzottakat.
 #202127  Szerző: djlacee

Tényleg jó, az meg főleg, hogy ilyen régi mixek is mennek. Kicsit talán a POTZ-hoz tudnám hasonlítani egyébként.
 #202126  Szerző: zoLee

Hiánypótló rádió, ami elkapcsolásfaktor nélkül, 0-24ben is hallgatható.
Ez nagyon ritka nemhogy FM-en, de még az online rádiók között is :)

Tavaly nyáron találtam rátok, azóta nem tudok elkapcsolni :D
Na jó, a másik nagy kedvencem még a
Laza Rádió, ami amatőr szinten ugyanúgy zseniális.
De az itt offtopik :sealed: :)

Köszönjük hogy vagytok, és végre nagy sokára betöltöttétek azt a hiányt, amit a
95.7/100.2 Rádió Plusz/97.5 K1 elvesztése okozott.
:yeah:
A tracklist elképesztő, ezer éve nem hallott dance/house trekkeket vélek felfedezni nap mint nap :yes:
Jól esett hallani a régi PartyPlusz mixeket is.

Btw, lesz esetleg live közvetítés a fesztiválról? :blush:
Idén sajnos ki kell haggyam, nem tudok ott lenni...
 #202120  Szerző: molnarb

Köszönjük, még csiszolgatjuk kicsit, de hamarosan a végleges lesz.
zenefalo írta: 2024.05.20. 06:50 Ha ilyen zenék mennének rotációban a pesti központú Best FM-en, mint ezen az adón, hallgatnám.
 #202078  Szerző: asr27

zenefalo írta:Ha ilyen zenék mennének rotációban a pesti központú Best FM-en, mint ezen az adón, hallgatnám.
Én is így vagyok vele.