RADIOSITE Fórum

• MTVA (Szakcsi Rádió, Csukás Meserádió)

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #202628  Szerző: Wolfman

altermanus írta: 2024.09.04. 06:08 ,,Hölgyeim és uraim! Itt a sláger rádió a 100.8-on"
Már csak azért is, mert ott is 3 előadó forgott, 1994-től? Talán akkor kezdtek, még csak Pesten lehetett hallgatni.
Bevallom, nem hallgattam bele.
:question:
A Sláger nem 94-ben kezdett, és országosként indultak eleve tudomásom szerint. Nem egy másik adóval kevered véletlenül?
 #202627  Szerző: Wolfman

mihalylovics írta: 2024.09.02. 23:35
Wolfman írta: 2024.09.01. 01:12 Éjfélkor elindult a meserádió. Ami érdekes, mert a célközönség ilyenkor alszik... :D
Gyerekrádió-témában nem igazán vagyok otthon, de a playlist-et elnézve ez szerintem elég kezdetleges, főleg a dalok terén: 5-6 előadó ismétlődik, ráadásul, aki ezt szerkeszti, tutira a 80-as években volt gyerek és/vagy nincs gyereke (rengeteg a Halász Judit/Kaláka).
Az is lehet, hogy csak ezek vannak a rádió archívumában.
 #202597  Szerző: altermanus

,,Hölgyeim és uraim! Itt a sláger rádió a 100.8-on"
Már csak azért is, mert ott is 3 előadó forgott, 1994-től? Talán akkor kezdtek, még csak Pesten lehetett hallgatni.
Bevallom, nem hallgattam bele.
 #202594  Szerző: mihalylovics

Wolfman írta: 2024.09.01. 01:12 Éjfélkor elindult a meserádió. Ami érdekes, mert a célközönség ilyenkor alszik... :D
Gyerekrádió-témában nem igazán vagyok otthon, de a playlist-et elnézve ez szerintem elég kezdetleges, főleg a dalok terén: 5-6 előadó ismétlődik, ráadásul, aki ezt szerkeszti, tutira a 80-as években volt gyerek és/vagy nincs gyereke (rengeteg a Halász Judit/Kaláka).
 #202571  Szerző: DRoland

Nem lepődnék meg, ha egyik napról a másikra visszakapcsolnák a DAB adást, ezekkel feltöltve. Letudva a kötelezőt.
Rögtön 2 országos MUX-al, egy a közmédiának másik meg zenei kereskedelmi rádióknak. Beszélgetősöknek AAC+ 64kbps, zeneinek AAC+ 128kbps. MINŐSÉGI TARTALOM!!! Elérhető árúvá kell tenni a DAB+ képes rádiókat kocsiba, hifiben és zsebrádiókat egyaránt. Választék is kell belőlük. Felébredtem, beleért a bilibe a kezem :lool:
 #202570  Szerző: IstvánB

Mostanában több tematikus rádiót indítottak, ami más országban DAB-on is jellemző. Nem lepődnék meg, ha egyik napról a másikra visszakapcsolnák a DAB adást, ezekkel feltöltve. Letudva a kötelezőt. :unott:
 #202544  Szerző: Laci95

én is várom már ezt a új meserádiót érdekes lesz Ha lenne Budapesti FM Frekvenciája a 91.4 Mhz de online már most is tesztel a rádió jelenleg videós formában tesztel a rádió mindennap más videó van és mondják hány nap van vissza
 #201882  Szerző: altermanus

djlacee írta: 2024.03.14. 18:56
knoskamatee írta: 2024.03.14. 17:00
djlacee írta:[quote=knoskamatee post_id=201873 time=<a href="tel:1710418400" data-original-title="" title="">1710418400</a> user_id=1438]
a Parlamenti Adások streamjén ma éjfél óta szól monóban a jazz. az más kérdés, hogy a Parlementi helyett vagy mellette fog e indulni. holnaptól meghalljuk. :D
Ott eddig is jazz ment parlamenti időszakon kívül
köszi a pontosítást! emlékeim szerint régebben a Kossuthot relézték, de akkor ez cáfolva is lett.
Nem csalnak az emlékeid, tényleg az ment régen, de már évek óta jazz szólt parlamenti ülésszakon kívül.
[/quote]
2018 szeptember óta jazz ment műholdon, utána az internetes streamen is.