RADIOSITE Fórum

• Park FM

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #202786  Szerző: Promenád

laczfy írta: 2024.08.16. 10:03
007 írta: 2024.08.15. 23:52 Készült néhány új szignál, folyamatosan bővül a rotáció és egyre erősebb dalokkal. Tetszik, hogy szólimondó és eredeti/cenzúrázatlan dalok szólnak. Nekem ez nagyon bejött, a csaj hangja a szignálokban lenyűgöz, frissítően változatos és a magyar zenék is erősek. Tetszik, hogy néhány előadó "üzen" napközben és gyakorlati végtelenül mennek egymás után a jobbnál jobb dalok. Tipikusan MR2 Petőfi hangulata van, amit én hiányoltam eddig. De ezt már napról-napra egyre markánsabban tölti be.

Kíváncsi vagyok rá, milyen adásvezérlőt használnak. Tudja valaki?
Szia,

RadioBOSS

Kép
Bizony a RadioBOSS jobb adáslebonyolítónak, mint egy Dalet, megkockáztatom, hogy vetekszik a 42NET-el is. a DSP és VST pluginok garmadáját belefűzheted a programba, csak győzze a gép prociból és memóriából. :)
 #202737  Szerző: knoskamatee

mostantól van mobilapp is, illetve vab tartalom a honlapon már.
slágerlistájuk naprakész, le a kalappal.
 #202534  Szerző: IstvánB

Szervert cseréltek, most jobb lett a hangzás is. :shock:
 #202516  Szerző: IstvánB

Reggel 6 órás szignál nagyon üt. :lool:
Jó arc lehet, aki kitalálta. :D

Wolfman:
A linkek szerintem már nem élnek. Bro topicban fent voltak. Nekem DVD-n van meg, csak gépem nincs már hozzá. :o :(
 #202513  Szerző: Wolfman

IstvánB írta: 2024.08.13. 14:53 Én voltam, megvan még. :D :D
Szuper! :yeah: Fel van töltve valahova, illetve elkérhetem a linket?
 #202508  Szerző: 007

Az előbb lement az Elefánt - Ég veled, majd a következő dal is az volt, de szépen a végére lett ugrasztva és jött a következő dal. Szép mentés! :D
 #202503  Szerző: 007

Köszönöm. Tetszenek a keverések, illetve a szignálPark (haha) is nagyon tetszik. :D

Hálás vagyok érte.
 #202502  Szerző: laczfy

007 írta: 2024.08.15. 23:52 Készült néhány új szignál, folyamatosan bővül a rotáció és egyre erősebb dalokkal. Tetszik, hogy szólimondó és eredeti/cenzúrázatlan dalok szólnak. Nekem ez nagyon bejött, a csaj hangja a szignálokban lenyűgöz, frissítően változatos és a magyar zenék is erősek. Tetszik, hogy néhány előadó "üzen" napközben és gyakorlati végtelenül mennek egymás után a jobbnál jobb dalok. Tipikusan MR2 Petőfi hangulata van, amit én hiányoltam eddig. De ezt már napról-napra egyre markánsabban tölti be.

Szia,

RadioBOSS

Kép
 #202501  Szerző: 007

Készült néhány új szignál, folyamatosan bővül a rotáció és egyre erősebb dalokkal. Tetszik, hogy szólimondó és eredeti/cenzúrázatlan dalok szólnak. Nekem ez nagyon bejött, a csaj hangja a szignálokban lenyűgöz, frissítően változatos és a magyar zenék is erősek. Tetszik, hogy néhány előadó "üzen" napközben és gyakorlati végtelenül mennek egymás után a jobbnál jobb dalok. Tipikusan MR2 Petőfi hangulata van, amit én hiányoltam eddig. De ezt már napról-napra egyre markánsabban tölti be.

#202498  Szerző: IstvánB

Én voltam, megvan még. :D :D