RADIOSITE Fórum

  • Rise FM Online

  • Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #193019  Szerző: zenefalo
 
A Classic csatorna több napja monóban szól, jeleztem feléjük múlt héten messengeren,hogy javítsák, de még csak választ sem kaptam :gülü2:
 #192565  Szerző: zenefalo
 
Mától 3 napos élő bejelentkezéses party-műsor van Siófokról, livestream-mel, aránylag profin összerakva. Meglepő egy olyan netrádiótól, ami reklámot nem sugároz. :party:
 #190818  Szerző: Béci09
 
Csak hogy legyen valami értelmesebb gondolat is:
Érdemes lenne csinálni egy "főcsatornát" a négy tematikus mellé, ugyanazokkal a zenékkel, mint a tematikusok, csak változatosan. Természetesen a mixműsort is adná, elejétől a végéig. Mostanában elég sokat hallgatom, és teljesen rendben van mind a négy, csak állandóan kapcsolgatni kell, ha más műfajt akarsz hallgatni.
 #190809  Szerző: noartist
 
galaci írta: 2021.03.23. 11:58 Lehet hogy Ők is pályáznak Budapest 103.9 MHz Kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség-re 103.9 Rise FM Good music Good Vibes jól hangozna és Lesz Rnb Hit house Mix műsor :yeah:
:gülü:
 #190806  Szerző: galaci
 
Lehet hogy Ők is pályáznak Budapest 103.9 MHz Kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség-re 103.9 Rise FM Good music Good Vibes jól hangozna és Lesz Rnb Hit house Mix műsor :yeah:
 #190181  Szerző: zenefalo
 
Az appon belül be kellett volna tenni a 192-es bitrátájú streameket is, mert csak a 96 kbps tömörítésűek vannak, borzasztóan szólnak :x
 #190161  Szerző: Sakál
 
Szerintem nem unalmas, pedig én szinte egész nap hallgatom. És úgy hallom frissítgetik folyamatosan a kínálatot, a classicot és a hit house-t biztosan, de gondolom a másik kettőt is, csak azokat ritkán (deep) illetve szinte soha (árenbí) nem hallgatom. A hit house-on az igazán új zenéket én is hiányolom, de pont ma ebben is fejlődést fedeztem fel, mikor Chris Lake - The Answer vagy Riton - Friday szólt. Szóval számomra abszolút élvezhető, és biztos, hogy fejlődik folyamatosan.
 #190040  Szerző: mbalazs
 
A mixek nagyon jók így az első napon, de a rotáció sitalmasan gyenge... Szinte már tudni mi után mi következik, így hamar megunja még egy átlag hallgató is... Inkább kerestem másik magyar dance rádiót helyette :yeah:
 #190037  Szerző: zenefalo
 
Kicsit megtévesztő az ajánlóban, hogy 4 órás a NiteRise Dj-show. :( Egész pontosan 1 óra hosszú csatornánként, csak csúsztatva, tehát az Rnb csatornán 17-18-ig, utána 18-19-ig a Classic-on, és így tovább. A mix után, gondolom, megy tovább a rotáció. :unott:
 #189816  Szerző: Gyurii
 
A zenéket néha frissíthetnék "Classic" csatornán főleg. Jó zenék, de sokszor már unalmas, és monoton, hogy nincs belefrissítve. :unott:

Nekem is tetszik, hogy egységes lett az arculat, viszont Vass Gábor hangja nálam az etalon. :boldog:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7