RADIOSITE Fórum

  • A rádiós piac

 #194122  Szerző: p0tyi
 
Szerintem az lesz tartósan az irány, ami ma már hallható is volt.

Azaz a Rádió 1 visszatér a korábbi önmagához, a Retro karakteres 80-90-es évek (kb. mint a Sláger FM induláskor), a Best FM pedig nagyjából azt tudja majd zeneileg, amit a váltás előtti Petőfi, vagy anno a Class FM. Ezek a működő rádiós karakterek-formátumok Magyarországon, 2021-ben.

Mellette lesz még egy rockrádió és egy rnb rádió Budapesten, meg persze a Sláger FM és a Manna. A Petőfi meg meglátjuk, jövő év elejére ígérték az átalakítás végét.
 #194120  Szerző: knoskamatee
 
Rádió 1 topikból áthozva:
knoskamatee írta: 2021.10.05. 19:06 személy szerint a mostanáig fényezett Rádió 1-gyel maradéktalanul elégedett voltam, viszont országos piacon dance zenékkel, még ha csak "format kitölésként" nem tud normálisan érvényesülni. a sima CHR-el még így is előnyük lesz úgy is, hogy a lefedettsége "túl nagy" hozzá. ha a sima CHR se lesz siker, akkor fixen váltanak Adult CHR-re.

ha hosszabb távon az Adult-CHR lesz a befutó, akkor a Best FM simán elindulhat egy dancesebb irányba, viszont akkor a Retró is puhulni fog, kvázi egy Class FM 2-vé alakul, de ez már egy másik topikba tartozik.
ki hogy látja ezt a jövőben?
azt borítékolni lehet, hogy ennek az egész átalakításnak a Petőfi lesz a nyertese, ami abszolút vitathatatlan (vagy talán mégis? :P).
 #194091  Szerző: tvarculat95
 
. A Budapest 96,4 MHz körzeti vételkörzetű rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű használatára
2021. július 16-án közzétett pályázati felhívással megindított
pályázati eljárás eredménye Forrás NMHH
 #194045  Szerző: p0tyi
 
Lehet lassan csinálni a Budapest 103.9-nek topikot: Rock Nation Rádió
 #194026  Szerző: Glenn
 
Ráérünk De Nem Hozzuk Létre Mert Nem Ez Lesz Az Induló Rádió Neve
:x
 #194025  Szerző: tvarculat95
 
Ha Valaki Ráér Akkor A körzeti Rádiók topikba Hozza létre A LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft Topikot mivel hamarosan indul a 103.9en Az Új Rock Rádió
 #193995  Szerző: tvarculat95
 
Szerintem Hamarosan Indul az Új Rock Rádió Mi Lesz A neve A Budapest 103,9 MHz körzeti vételkörzetű rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű használatára
2021. május 21-én közzétett pályázati felhívással megindított
pályázati eljárásban nyertes LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft.
vonatkozásában megindított hatósági szerződéskötési eljárás
lezárása
:yes:
 #193972  Szerző: p0tyi
 
Elméletem szerint ahogy eddig sem, úgy most sem piaci, hanem politikai szempontok alapján cselekedett az NMHH.

A feladat, amit kaptak:
- minden regionális frekvenciát "kiszórni" valamelyik oligarchának
- ezzel elvéve a lehetőséget egy új kormány esetén attól, hogy pályázat útján frekihez juttasson bárkit és esetleg versenyhelyzetet teremtsen, csak a DAB+ bevezetése meg a netrádiózás marad neki, vagy a felvásárlás, ami izgalmas művelet lesz majd
- mindezt úgy, hogy ne zavarja semmi a Rádió1 és a Retro vizeit, de azért fel tudjon mutatni egy kevéske hallgatószámot.

Azt persze senki nem tudja, hogy az új menedzsment mit fog kezdeni ezzel a három új frekivel, ami rock, rnb és sportadó lesz.
 #193967  Szerző: tomee
 
Továbbra is kérdéses számomra: kell egyáltalán rnb/rap zenét játszó rádió a fővárosba? Mert ez a műfaj vegyítve pop és dance zenével (régi R1) kipróbálva működött, de messze nem gondolom, hogy akkora közönsége lenne itthon, mint pl. egy rock zenei rádiónak, ami egyébként szintén eléggé nyőgvenyelős próbálkozásnak bizonyult, még ha azt is számításba vesszük, hogy lehetett volna jobban csinálni. A dance rádiós próbálkozásokról nem is beszélve.

A Besten némi bővítéssel minden bizonnyal elférnének ezek a zenék, meg már amúgy is kacsintgatnak az ilyen stílusok felé.

Ugyanakkor mostanra már az is kiderült, hogy még végtelen lóvéval megtámogatva sem 100% az, hogy sikerre lehet vinni egy rádiót. Legalábbis a Retro meg a R1, pláne a Best elmúlt pár éves vergődése ezt bizonyítja.
 #193966  Szerző: tvarculat95
 
Én Ezeket Tudnám Elképzelni
96.4 Juventus
96.4 Rock FM
96.4 Sztár FM
96.4 NEO FM
96.4 Danubius Rádió
96.4 Roxy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 164