mihalylovics írta: ↑2023.05.21. 00:34 szerintem a célra egy wish-ről vett, félwattos "törpeadó" is megfelel, egy szafariparkot az is lefed, nem szükséges, hogy 15 kilométert elszóljon, elég egy fél isNem felel meg. Csak NMHH-engedélyes adóberendezést szabad használni, amiből a fél wattos is százezres nagyságrendű kiadás (lásd EPER).![]()
knoskamatee írta: ↑2023.05.20. 22:52szerintem a célra egy wish-ről vett, félwattos "törpeadó" is megfelel, egy szafariparkot az is lefed, nem szükséges, hogy 15 kilométert elszóljon, elég egy fél isp0tyi írta:Safari FM 88.6vagy most nem megy így este (23:52), vagy picsagyenge. 15km-re vagyok légvonalban a parktól jelen pillanatban és semmi.
Ez lesz a név, elvileg holnaptól szól Nagykőrösön.
p0tyi írta:Safari FM 88.6vagy most nem megy így este (23:52), vagy picsagyenge. 15km-re vagyok légvonalban a parktól jelen pillanatban és semmi.
Ez lesz a név, elvileg holnaptól szól Nagykőrösön.
shadoe írta: ↑2023.05.18. 18:34Milán írta: ↑2023.05.18. 17:00 Ideiglenes hatósági szerződést köt a nagykőrösi szafariparkot üzemeltető vállalkozással a Médiatanács a Nagykőrös 88,6 MHz-es rádiós frekvencia használatára a 2023. május 20. és november 5. közötti időszakra. A nyitvatartási időben a látogatók információkat kaphatnak a park programjairól, azok kezdési időpontjairól, illetve a tájékoztatók között a szafari tematikájához illő zene lesz hallható. A parkban a cirkuszok munkájából kivont vadállatok töltik hozzájuk méltó szép környezetben a megérdemelt pihenésüket a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően. - Forrás: NMHHigen én mondtam először alapötlet volt amit akkor írtam
k
Pár hónapja hiányolt itt azt hiszem Laci95 egy Cirkusz FM-et. Tessék, most már van.