RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#202683  Szerző: djlacee

Landsmann írta: 2024.09.10. 07:59
A kijelzőnél leginkább az átvezetésnél szokott kontakthiba lenni, attól olvashatatlan a felirat. Bár ha ilyen lefagyogatások is vannak, akkor lehet a lelke mélyebben sérült és már rossz adatokat küld ki a kijelzőre. A megjelenített információk hiányosak, vagy mást ír ki mint aminek ott lennie kellene?
Elég változatos, valamikor bizonyos dolgok villognak (rendesen másodpercenként), valamikor valamelyik LCD csík hiányzik, valamikor pedig a kijelzőnek egyszerűen egy bizonyos részén nincs semmi, jellemzően a jobb oldalán (tehát pl csak annyi jelenik meg hogy KRONEH, és semmi más, ami attól jobbra lenne.
 #202634  Szerző: Landsmann

djlacee írta: 2024.09.09. 23:43 Sziasztok! Adott egy Sangean ATS-909x rádió, amit használtan vettem. Sosem volt hibátlan, az utóbbi időben viszont félre lett téve, nem csak azért, mert vettem egy TEF tunert, hanem azért is, mert idegesítő hibákat produkál. Mégpedig azt, hogy a kijelzőn értelmezhető feliratok helyett csak össze-vissza karakterek, vagy LCD csíkok jelennek csak meg. Néha pedig a rádió maga le is fagy, akkor az alsó gombbal kell resetelni. Az előző tulaj hagyhatott benne elemet, amitől lett kis savkár, de egészen a közelmúltig (hellyel-közzel) megfelelően működött. Szét még nem szedtem, van esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja a galibát?
A kijelzőnél leginkább az átvezetésnél szokott kontakthiba lenni, attól olvashatatlan a felirat. Bár ha ilyen lefagyogatások is vannak, akkor lehet a lelke mélyebben sérült és már rossz adatokat küld ki a kijelzőre. A megjelenített információk hiányosak, vagy mást ír ki mint aminek ott lennie kellene?
 #202632  Szerző: djlacee

Sziasztok! Adott egy Sangean ATS-909x rádió, amit használtan vettem. Sosem volt hibátlan, az utóbbi időben viszont félre lett téve, nem csak azért, mert vettem egy TEF tunert, hanem azért is, mert idegesítő hibákat produkál. Mégpedig azt, hogy a kijelzőn értelmezhető feliratok helyett csak össze-vissza karakterek, vagy LCD csíkok jelennek csak meg. Néha pedig a rádió maga le is fagy, akkor az alsó gombbal kell resetelni. Az előző tulaj hagyhatott benne elemet, amitől lett kis savkár, de egészen a közelmúltig (hellyel-közzel) megfelelően működött. Szét még nem szedtem, van esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja a galibát?
 #202581  Szerző: Landsmann

IstvánB írta: 2024.06.21. 16:39 Legközelebbi DAB adás tőlem 154Km-re van. 20 méteres panelház tetejére fel tudnék tenni egy antennát Szigetszentmiklóson. Milyen típust tudnátok ajánlani amivel lenne esélyem befogni?
100Km Emos-t találtam, de nem bízom benne, hogy az működne. Vagy engedjem el? :oops:
Szerintem attól függ, honnan sugározzák és milyen teljesítménnyel.
 #202421  Szerző: jackkkkkkkkk

Renew is an exclusive dietary supplement, backed by patents, designed to purify the liver and burn liver fat. Powered by natural ingredients, including Mediterranean plants and super nutrients, it effectively addresses the root cause of stubborn belly fat.
good data
 #202420  Szerző: jackkkkkkkkk

I do accept as true with all of the ideas you’ve offered on your post. They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too short for beginners. Could you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.
website
 #202416  Szerző: jackkkkkkkkk

Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part I care for such info a lot. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.
here
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 128