RADIOSITE Fórum

  • Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

 #193336  Szerző: knoskamatee
 
Rádió 1 topikból áthoztam:
Andris írta:Mi az isten van? Tegnap is megütőtte a fülem, ma hallottam a Retrón is, ès most is az R1-en h a reklám előtt beadják h 12 èven aluliaknak nem ajánlott, most ez egy új hülye tőrvèny vagy mi?
a “Petőfi Rádió” topikban szó esett róla. a tévé csatornáknál is így van. ez az új szabályozás most. valamint tévéknél már nem lehet olyat, hogy a késő esti órákban műsorkezdés után 10 percel levehetik a korhatárt jelző karikát, hanem azt is végig képernyőn kell megjeleníteni a műsor végéig.
 #193203  Szerző: ideiglenes
 
RadioFan írta: 2021.07.01. 11:29 Van arra valamilyen magyar szabályozás, hogy egy angol nyelvű dalban mennyire maradhatnak az alapvetően trágár kifejezések? Azzal, hogy a Rádió 1 is el-el kezdett játszani néhány népszerűbb new school rap dalt, aktuálissá vált a kérdés. Hallottam viszont már rádióban, talán a Slágeren, hogy még egy bitch/hoe/fuck is bennemaradt. Ezeket szokták vizsgálni?

Pár éve Macklemore "Thrift Shop" c. számának csak az agyoncenzúrázott (értsd: élvezhetetlen) változata futott hosszú ideig. Fura mód már hallottam az eredetit is ugyanazon a rádióadón, csak később :D
 #193186  Szerző: RadioFan
 
Van arra valamilyen magyar szabályozás, hogy egy angol nyelvű dalban mennyire maradhatnak az alapvetően trágár kifejezések? Azzal, hogy a Rádió 1 is el-el kezdett játszani néhány népszerűbb new school rap dalt, aktuálissá vált a kérdés. Hallottam viszont már rádióban, talán a Slágeren, hogy még egy bitch/hoe/fuck is bennemaradt. Ezeket szokták vizsgálni?
 #184338  Szerző: noartist
 
Egy ideje nem produkálnak életjeleket. Elfelejtenek frekvenciákat újrapályáztatni, nem tartják a törvényben előírt határidőt, meg hasonlók.

Topiktemető? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 107