RADIOSITE Fórum

• Amit soha nem játszanék le...

#203320  Szerző: Milán88

Bezzeg a többi Rádió 1-hez tartozó Rádiót: Base FM , Rock FM, Best FM. Nem szídjátok, érdekes...!
 #203318  Szerző: shadoe

A fodrászüzlet kimaradt. Most úgy elképzeltem, bemegyek a fodrászüzletbe, szól a Rádió Nulla, és meg reklamálok, és kifordulok az üzletből. Inkább legyen bokáig érő hajam, de csak azért se vágatom le, mert nem értek egyet a Sound Of Silence óránkénti üvöltetésével ebben a moslék rádióban. Nagyon életszerű.
 #203317  Szerző: shadoe

Tekerj át úgy az FM sávon, hogy ne legalább hat helyen tolják ezt a szart a képedbe, akár akarod, akár nem. Esetleg ülj fel a következő Volán járatra, és figyeld, mit hallgat a buszsofőr. Elkezdesz neki reklamálni? Mert fogalmazni itt nagyon tudsz, de élőben is ilyen bátor vagy? Vagy menj be a legközelebbi boltba, és számold meg, hány helyen ez szól. Vagy te szólsz az eladónak, hogy tekerjenek már normális rádióra, ami nincs?
Nehogy azt hidd már, hogy mi ezt annyira hallgatni akarjuk. Hallgattatják velünk!
 #203307  Szerző: david72

Én őszintén nem értem. Tátot szájjal mentek oda... aztán csodálkoztok, hogy sok az ismétlés. MINEK HALLGATJÁTOK?!?!?
FLaci81 írta: 2025.04.18. 18:32 Disturbed - The Sound Of Silence (CYRIL Remix) :vomit:
Egyáltalán kinek jó ez a remegő hangú akárki?
Valaki szóljon már neki, hogy tökre gáz így recegtetve a hangját.
R1 amúgy is hányásig ismételte már ezt (is)...
 #203297  Szerző: djlacee

40-es anyukák szeretik. Amúgy hallgathatatlan.
 #203296  Szerző: FLaci81

Disturbed - The Sound Of Silence (CYRIL Remix) :vomit:
Egyáltalán kinek jó ez a remegő hangú akárki?
Valaki szóljon már neki, hogy tökre gáz így recegtetve a hangját.
R1 amúgy is hányásig ismételte már ezt (is)...
 #202268  Szerző: dkvalmos

Dua Lipa - Don't start now 🦹
Dua Lipa/Dababy - Levitating 🫎
Persze, az Anikó's Beauty & Nails nevű szépségszalonban biztos szeretik, de ezeket úgy száműzném a téridőből, ha lenne rá mód.
 #202086  Szerző: altermanus

dkvalmos írta: 2024.05.17. 21:26 Hősök - maradok bent, Rúzsamagdi - rosszlány (sima és remix is), United - keserű méz. Desh, Kkevin, Manuel és a többi hasonló teljes életműve.
Rúzsa Magdi Rosszlánya nekem sem kedvenc, de van egy pultos, neki minden alkalommal le kell játszani :wailing:
Keserű mézzel nincs bajom, de a többi utálatos.
 #202063  Szerző: dkvalmos

Hősök - maradok bent, Rúzsamagdi - rosszlány (sima és remix is), United - keserű méz. Desh, Kkevin, Manuel és a többi hasonló teljes életműve.
 #201973  Szerző: dkvalmos

Sajnos még mindig van rá igény, de nekem bármelyik Valmar azonnal elkapcs. Ja és David Guetta - Good Blue, felejtsük már el.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30