RADIOSITE Fórum

  • Politika

 #196132  Szerző: Snake05
 
Általánosságban elmondható, hogy a szokásosnál jóval kevésebb figyelmet kap a választás, a háború érthető módon sokkal jobban izgatja az embereket.
 #196124  Szerző: djlacee
 
Belefáradtunk
 #196120  Szerző: asr27
 
Ahhoz képest, hogy néhány hét múlva választás lesz, halott ez a topik.
Ennyire nem érdekel senkit itt a politika, vagy ennyire sz@rik mindenki az ország sorsába?
 #195668  Szerző: Fakocka
 
Még egy Orbán kormányt nem bír ki az ország, mindenképpen menniük kell áprilisban, ha maradnak annak nagyon súlyos következményei lesznek; unióból való kilépés (mivel már jogallamhoz kötik a kifizetéseket), millió újabb megszorítás a sok felvett kínai és orosz hitelek miatt, (miközben az oligarchák szünet nélkül gazdagodnak) ellenzéki oldal teljes megsemmisítése és még sorolhatnám...

Az egy dolog, hogy a Telex, Index, 444.hu, ATV, HVG stb miket hazudozik össze MZP ről, mert megy ám a kavarás ezeknél az ál ellenzéki portaloknal is. Soha egy jó szót nem írtak róla.

Nem valaki mellett, hanem valami ellen kell szavazni áprilisban, utána majd jöhet a többi!
 #195636  Szerző: asr27
 
Teljesen egyetértek az írásod minden szavával.
 #195633  Szerző: p0tyi
 
Egy olyan országban élünk, ahol mindössze pár év kell, és a jelen tempóval lazán eljutunk Türkmenisztán szintjére. Lehetne több empátiával kezelni az ellenzéket, már az is hatalmas lépés az elmúlt 11 évhez képest, amit most produkálnak.

Kicsit bohócok, néha veszekednek, oltári faszságokat beszélnek? Persze, mint általában egy demokratikus országban a politikai pártok.

Nekem pont ezért szimpatikusak most, és pont ezzel az esetlenséggel képviselik a normalitást. OV-nek pedig mindenáron mennie kell, ennyi kárt az 50-es évekig visszamenőleg nem okozott politikus az országnak, mint ő.
 #195632  Szerző: noartist
 
p0tyi írta: 2022.01.11. 20:23
noartist írta: 2022.01.11. 00:05
Snake05 írta: 2022.01.10. 22:19 Más téma: szerintetek nyerhet MZP vagy marad OV?
MZP teljesen esélytelen. De a jelenlegi ellenzéki térfélről mindenki más is az. Szomorú, hogy egyet kell értsek ezzel a néha kicsit unalmas mantrával, de először valóban ellenzéket kéne váltani. Gyökerestül.
Sok Hontot és Ceglédit hallgattál mostanában, mi? :D
Vannak saját gondolataim - még ha ez ellenzéki oldalon (is) szokatlan már lassan. :) Engem ez az esetlen tengődés nem tud meggyőzni. Néha kicsit láttatják magukat, most van egy kis plakátolás is, de az embereket még mindig nem sikerült megszólítani IGAZÁN.

A Fidesz - a maga demagóg, közönséges stílusában - folyamatosan uralja a közbeszédet. Erre nem képes az ellenzék jelenleg.

Ezek a kis helyi magyar problémák persze mind eltörpülnek amellett, hogy sosem volt még ilyen feszült az amerikai-orosz viszony az elmúlt néhány évtizedben, mint most, és már “egy esetleges európai fegyveres konfliktust” is emlegetnek.

Hiányzik, mint egy falat kenyér.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 483