RADIOSITE Fórum

  • Politika

 #199521  Szerző: Fakocka
 
Romániában 30, Szlovákiában 60% al keresnek többet a tanárok mint nálunk, miközben náluk az óraszám is kevesebb és az árak sem triplázódtak.. ekkora szégyent hogy már Románia is megelőzött minket ez valami elképesztő, sosem gondoltam volna hogy ekkora szarba viszi az országot ez a kormány.

https://www.szabadeuropa.hu/amp/mar-rom ... 47071.html
 #199520  Szerző: shadoe
 
noartist írta: 2023.06.08. 08:27 A baloldal a hibás, hogy a tanárok fizetését nem tudja megemelni az úgynevezett kormány.

Beszarok. Mióta világ a világ, a tanárok szarul keresnek. Nagyon. Az elmúlt 13 évben is végig csapnivaló volt a bérük, a Fidesz persze ezen mit sem változtatott, legfeljebb minimális korrekciókat végeztek.

Most meg mutogatnak az ellenzékre, meg az EU-s forrásokra. Idióták, ennyire hülyének nézni mindenkit már művészet. Elmehetnek a...
Én nem vagyok híres arról, hogy szimpatizálnék az ellenzékkel, de az biztos, hogy a Fidesz-kormányok alatt kerestek mindig is rosszabbul a tanárok. Amikor még voltam olyan hülye, hogy elmentem közoktatásba dolgozni óraadó tanárnak a meglévő állásom mellett 2000-ben, nem titok, a "félállásért" mint heti 14 órában oktató, havonta 29 ezer kemény magyar valutát kaptam. Ez már akkoriban is tényleg annyira megalázó összeg volt, amilyennek most is tűnik.
Amikor a banki dolgozóval tudattam, hogy az egyhavi "fizetésem" lekötöm, épphogy nem röhögött ki, egy ismerős pedig miután érdeklődött róla, mennyit keresek ott, csak annyit mondott az összegre, hogy "az fos...".
Tudok olyan iskolaigazgatóról, aki egy pályakezdőre a fülem hallatára mondta ugyanezen évben, hogy "tanárnak akar menni, elment ennek az esze?".
23 éve is pont erről szólt a Fidesz, mára se változtak semmit. Illetve de: még szemetebbek lettek azóta.
 #199518  Szerző: noartist
 
A baloldal a hibás, hogy a tanárok fizetését nem tudja megemelni az úgynevezett kormány.

Beszarok. Mióta világ a világ, a tanárok szarul keresnek. Nagyon. Az elmúlt 13 évben is végig csapnivaló volt a bérük, a Fidesz persze ezen mit sem változtatott, legfeljebb minimális korrekciókat végeztek.

Most meg mutogatnak az ellenzékre, meg az EU-s forrásokra. Idióták, ennyire hülyének nézni mindenkit már művészet. Elmehetnek a...
 #199500  Szerző: altermanus
 
asr27 írta: 2023.06.01. 11:01 https://telex.hu/belfold/2023/06/01/meg ... amolo-2022

A fideszesek szerint ez rendben van??? Ekkora összegű közpénzt elszórni egy év alatt.... :hit: :hit: :hit: :hit: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:
most kell meglepődni? :troll:
 #199389  Szerző: p0tyi
 
A Megafon lehet, hogy nagyot megy, de a komplett Fideszmédia földbeállt anyagilag. A KESMA erősen negatív, a tejelő termékeik sem tudják eltartani a pénzégetőeket. Az ATV, a Fidesz trójai falova is földbe állt.

Talán csak a TV2, az Index és a Rádió1 Csoport (Retro nélkül) megy rendesen.
 #199364  Szerző: asr27
 
Úgy tűnik rendben van az ország gazdasági helyzete, ismét van pénz dögivel a hazug álhírekre, az ellenzék lejáratására. Újra megsokasodtak a fizetett kamu hirdetések a facebookon amit vagy a fidesz vagy a megafon nevű közpénzzabáló szervezet finanszíroz (tehát mi, adófizetők).
Remélem eljön majd az az idő, mikor a teljes megafon rács mögött lesz.
 #199085  Szerző: altermanus
 
Tegyük azt hozzá, hogy ott ahol könnygáz volt, nem volt meghirdetve tüntetés. csak 2006 őszét tudom mondani, amikor hasonló volt, csak most még nem volt gumilövedék.
Legyen egy bejelentett tüntetés a parlamentnél, délután 2 órakor, aztán akkor mehetnek haza politikusok, ha az lesz amit a nép akar, nem a ,,sertés". De olyan nem lesz, mert a parlamenti ülést akkor jelentik be, amikor az emberek már dolgoznak, és délutánra a hócipőjük tele van, az egésszel.
 #199079  Szerző: noartist
 
asr27 írta: 2023.05.04. 08:57
p0tyi írta:https://youtu.be/_alCnPIPaZQ

Hölgyeim és Uraim, íme, itt tart 2023-ban Sertés. Gyerekeket veret a rendőrökkel.
És még ők propagálják, hogy Gyurcsány szemkilövető!
Pedig 2006-ban amikor a fidesz csőcselék autókat gyujtott fel, tört-zúzott, simán megerdemelte azt, amit akkor kaptak! Már akkor sem bírták elviselni, hogy nem ők vannak hatalmon.
Most pedig minden eszközt bevetnek, hogy senki más ne jusson szóhoz, csak ők dirigálhatnak.
Ezek a rendőrök, akik diákokat vernek, olyat érdemelnének, amit ide inkább nem írok le....
Ne a rendőröket szidd, parancsot teljesítenek. Elhiheted, hogy nem jókedvükből vannak ott, főleg, hogy az elmúlt években már a rendőrséget (is) sikerült szépen leépíteni, így rendőr is egyre kevesebb van.

A problémát ott kell keresni, ahonnan a parancs érkezett. Neki én szimplán egy túlkapásért indított bírósági eljárást tudnék ajánlani, meg némi könnygázt az arcába.

Rohadt egy rendszer, amelyik ilyet csinál, de ez az orosz tempó.

update: eddig nem láttam teljes egészében a felvételt, de valóban van rendőri túlkapásra utaló jel, pl. amikor a teljes sor végigfújása után a lebukott fejjel ott álló fiatalnak még közvetlen közelről az arcába fúj egy kicsit. Az egy rohadék húzás volt, amiért elő lehetne venni.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 514