RADIOSITE Fórum

• Politika

#202535  Szerző: csongorprodukcio

vélemények Lézer Jani vasutas akciótervéről?
 #202294  Szerző: asr27

A kolostormalac most éppen Európát akarja tönkre tenni és megszerezni az oroszoknak, miközben itthon olyan szar a helyzet, hogy holnaptól Keszthelyen bezárják a szülészetet és az összes nem megyei jogú városban megszűnnek az áram és gáz ügyintézéssel kapcsolatos ügyfélszolgálatok.

Itt tartunk 14 év Fidesz kormányzás után.
 #202188  Szerző: Wolfman

Glenn írta: 2024.06.11. 18:01 Néha olvassatok, nézzetek, hallgassatok igaz híreket is, ne csak a propagandát. ;)
Igyekszünk. ;)
Glenn írta: 2024.06.11. 18:01 Két év múlva négyötöde lesz a kormánypártoknak.
Már állítom is be az emlékeztetőt, hogy két év múlva nézzek vissza ide. :D
 #202174  Szerző: p0tyi

Akkora géniuszok Glenn-ék, hogy nem fogták fel, hogyan és kire kell szavazniuk a főpolgármester választáson. Erőből behúzták a kisatírozott Balekszandrára, és csak pislognak most, hogy bukovári lett. :lool:

Remekül szórakoztam az elmúlt 2 napi Paláveren is, ők nem ennyire boldogok az eredményeket illetően, mint a mi drága házi bárányunk. :lool:

Nekem személy szerint remek estém volt vasárnap, meg hétfő délelőtt, 26-ban meg jöhet a ráadás. ;)
 #202173  Szerző: Snake005

Glenn írta: 2024.06.11. 18:01 ...
A fórum helytartó ""fiatal"" ""demokratájának"" véleményét olvasták, köszönjük.
 #202172  Szerző: asr27

Glenn írta:Szevasztok agymosottak!
Mint tudjátok, én már egyáltalán nem vagyok ezen a fórumon. Jobb belátásra tértem, mert széllel szemben nem szeretek hugyozni. Még a végén olyan lennék, mint ti... :vomit:
A rádiózás és tévézés érdekel, itt meg abból van a legkevesebb. A politika meg más lapra (fórumra) tartozik. Csak tag vagyok, ezt nem adom fel, mert 18 év tagság már történelem, úgyhogy maradok (amíg ki nem dob valami libsi admin).
Viszont most elég fontos esemény történt (európai és önkormányzati választás), így bátorkodtam belépni a gumiszobátokba (amit ugye én intéztem el nektek, hogy tombolhassatok, mégis a többi topikban nyomjátok a libsi hülyeségeiteket).
Tehát a helyzet: totális Fidesz diadal, újabb kétharmad, 17 éve minden választást megnyert a Fidesz, ezt is. :yeah:
Sajnos Budapest más, itt a többség fertőzött birkanyáj. Persze, hogy a tolvaj, autósüldöző, 9-kor ébredező, nem dolgozó, pridehívő, migránssimogató, hajléktalantámogató, csakmagyarulmakogó télünnepgerire szavaztak. Nyilván valójában nem nyerte meg ez a lúzer, de hát ugye a beetetett külföldiek (fogalmuk nem volt, ki ez a madár) meg az ingyenélő drogosok tolták be a célegyenesbe, mint öt éve Tarlós ellen. A 7. és a 13. kerületből jöttek be a végén a szavazatok. Meg a visszalépő jelölt nevét sok helyen nem húzták át láthatóan. Mielőtt még kezdenétek a bégetést, hogy ez propaganda, megsúgom, hogy bizonyíték van ezekre. Néha olvassatok, nézzetek, hallgassatok igaz híreket is, ne csak a propagandát. ;)
Mindenesetre a közgyűlés kicsit másképpen néz ki, mint eddig. Nem lesz már akkora bólogató butabanda, talán karigetzi így megállítható lesz (úgy legyen).
A nomentum (vagy romentum?) kimúlt, a két hazaáruló ri..nc megy a kukába. A bolgár komcsi szintén. Az árnyékkormány árnyékszékbe került. A csótány egyelőre levegőhöz kapkod, az ő korában ez már életveszélyes. Úgy tűnik, mégsem gurult elég dolcsi sorosbácsitól... 8-)
És vajon ki maradt talpon a sötét oldalon? Hát persze, hogy a pszichopeti. Programja nincs, arogáns, agresszív, nőgyűlölő, nárcisztikus. Lopott logó, vásárolt párt, bűnöző tagok. Ő csak alelnök, az elnököt meg sosem látjuk (vajon miért?). De jó ez így. Jövőre már sehol sem lesznek, a többi párt meg majd próbál levegőért kapkodva túlélni. Két év múlva négyötöde lesz a kormánypártoknak. Úgy legyen! :yes:
Ezzel zárom soraimat. Továbbra is "nem olvas" üzemmódban maradok, úgyhogy nyugodtan kezdődhet a bégetés meg a köpködés, magatokat húzzátok csak fel.
Szevasztok, pszichopeti fanok!
Te egyre betegebb vagy. Még annál is, mint ami eddig voltál. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
 #202171  Szerző: Glenn

Szevasztok agymosottak!
Mint tudjátok, én már egyáltalán nem vagyok ezen a fórumon. Jobb belátásra tértem, mert széllel szemben nem szeretek hugyozni. Még a végén olyan lennék, mint ti... :vomit:
A rádiózás és tévézés érdekel, itt meg abból van a legkevesebb. A politika meg más lapra (fórumra) tartozik. Csak tag vagyok, ezt nem adom fel, mert 18 év tagság már történelem, úgyhogy maradok (amíg ki nem dob valami libsi admin).
Viszont most elég fontos esemény történt (európai és önkormányzati választás), így bátorkodtam belépni a gumiszobátokba (amit ugye én intéztem el nektek, hogy tombolhassatok, mégis a többi topikban nyomjátok a libsi hülyeségeiteket).
Tehát a helyzet: totális Fidesz diadal, újabb kétharmad, 17 éve minden választást megnyert a Fidesz, ezt is. :yeah:
Sajnos Budapest más, itt a többség fertőzött birkanyáj. Persze, hogy a tolvaj, autósüldöző, 9-kor ébredező, nem dolgozó, pridehívő, migránssimogató, hajléktalantámogató, csakmagyarulmakogó télünnepgerire szavaztak. Nyilván valójában nem nyerte meg ez a lúzer, de hát ugye a beetetett külföldiek (fogalmuk nem volt, ki ez a madár) meg az ingyenélő drogosok tolták be a célegyenesbe, mint öt éve Tarlós ellen. A 7. és a 13. kerületből jöttek be a végén a szavazatok. Meg a visszalépő jelölt nevét sok helyen nem húzták át láthatóan. Mielőtt még kezdenétek a bégetést, hogy ez propaganda, megsúgom, hogy bizonyíték van ezekre. Néha olvassatok, nézzetek, hallgassatok igaz híreket is, ne csak a propagandát. ;)
Mindenesetre a közgyűlés kicsit másképpen néz ki, mint eddig. Nem lesz már akkora bólogató butabanda, talán karigetzi így megállítható lesz (úgy legyen).
A nomentum (vagy romentum?) kimúlt, a két hazaáruló ri..nc megy a kukába. A bolgár komcsi szintén. Az árnyékkormány árnyékszékbe került. A csótány egyelőre levegőhöz kapkod, az ő korában ez már életveszélyes. Úgy tűnik, mégsem gurult elég dolcsi sorosbácsitól... 8-)
És vajon ki maradt talpon a sötét oldalon? Hát persze, hogy a pszichopeti. Programja nincs, arogáns, agresszív, nőgyűlölő, nárcisztikus. Lopott logó, vásárolt párt, bűnöző tagok. Ő csak alelnök, az elnököt meg sosem látjuk (vajon miért?). De jó ez így. Jövőre már sehol sem lesznek, a többi párt meg majd próbál levegőért kapkodva túlélni. Két év múlva négyötöde lesz a kormánypártoknak. Úgy legyen! :yes:
Ezzel zárom soraimat. Továbbra is "nem olvas" üzemmódban maradok, úgyhogy nyugodtan kezdődhet a bégetés meg a köpködés, magatokat húzzátok csak fel.
Szevasztok, pszichopeti fanok!
 #202170  Szerző: Fakocka

Snake005 írta:
asr27 írta: 2024.06.07. 17:41
Snake005 írta:Hogy Orbán menjen, Gyurcsánynak is mennie kell, de hogy Gyurcsány menjen, Karácsonynak is mennie kell, hajrá Vitézy!
Vitézy orbán embere! Félreértés ne essék, nem vagyok Karácsony seggnyalója, de ha választani kell, inkább Karácsony, mint Vitézy!
Vitézy a Fidesz rejtett embere! Úgy, ahogy az LMP is a fidesz által támogatott párt!
Lehet, de olyan esetet is nehéz találni az elmúlt évekből, amikor Karácsony valamiben nem értett egyet Gyurcsánnyal. De rendben van, maradjon karácsony, maradjanak a fidesztől átvett demagóg szarságok (kamu konzultáció, satöbbi), maradjanak a háromezer éves mszps múmiák a fővárosi cégek igazgatóságában, és maradjon Orbán és Gyurcsány a magyar politika középpontjában még vagy húsz évig, vagy amíg meg nem halnak! :)
En sem vagyok oda Karácsonyért mert sok faszsagot csinált, de inkább ő legyen mint egy kis fideszes senkiházi akik újra szétlopnák a fővárost.

Vitezynek az egész családja kezdetektől keményen benne van a fideszben, és ha már MSZMP múmia, a nagyapja volt Erdős Péter könnyűzenei cenzor.
Ez a Gyurcsányozás meg a Fidesznek a szokásos dumája, ez most már amúgy sem áll meg mert rengeteg új arc (Tisza párt) lesz a közgyűlésben.

De tény, hogy Karácsonynak most már krvára össze kell szednie magát ha legközelebb is nyerni akar, azonnal kibsznam a tanacsadojukat (ATV s banda), majdnem megbuktattak őt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 516