Szevasztok agymosottak!
Mint tudjátok, én már egyáltalán nem vagyok ezen a fórumon. Jobb belátásra tértem, mert széllel szemben nem szeretek hugyozni. Még a végén olyan lennék, mint ti...
A rádiózás és tévézés érdekel, itt meg abból van a legkevesebb. A politika meg más lapra (fórumra) tartozik. Csak tag vagyok, ezt nem adom fel, mert 18 év tagság már történelem, úgyhogy maradok (amíg ki nem dob valami libsi admin).
Viszont most elég fontos esemény történt (európai és önkormányzati választás), így bátorkodtam belépni a gumiszobátokba (amit ugye én intéztem el nektek, hogy tombolhassatok, mégis a többi topikban nyomjátok a libsi hülyeségeiteket).
Tehát a helyzet: totális Fidesz diadal, újabb kétharmad, 17 éve minden választást megnyert a Fidesz, ezt is.
Sajnos Budapest más, itt a többség fertőzött birkanyáj. Persze, hogy a tolvaj, autósüldöző, 9-kor ébredező, nem dolgozó, pridehívő, migránssimogató, hajléktalantámogató, csakmagyarulmakogó télünnepgerire szavaztak. Nyilván valójában nem nyerte meg ez a lúzer, de hát ugye a beetetett külföldiek (fogalmuk nem volt, ki ez a madár) meg az ingyenélő drogosok tolták be a célegyenesbe, mint öt éve Tarlós ellen. A 7. és a 13. kerületből jöttek be a végén a szavazatok. Meg a visszalépő jelölt nevét sok helyen nem húzták át láthatóan. Mielőtt még kezdenétek a bégetést, hogy ez propaganda, megsúgom, hogy bizonyíték van ezekre. Néha olvassatok, nézzetek, hallgassatok igaz híreket is, ne csak a propagandát.
Mindenesetre a közgyűlés kicsit másképpen néz ki, mint eddig. Nem lesz már akkora bólogató butabanda, talán karigetzi így megállítható lesz (úgy legyen).
A nomentum (vagy romentum?) kimúlt, a két hazaáruló ri..nc megy a kukába. A bolgár komcsi szintén. Az árnyékkormány árnyékszékbe került. A csótány egyelőre levegőhöz kapkod, az ő korában ez már életveszélyes. Úgy tűnik, mégsem gurult elég dolcsi sorosbácsitól...
És vajon ki maradt talpon a sötét oldalon? Hát persze, hogy a pszichopeti. Programja nincs, arogáns, agresszív, nőgyűlölő, nárcisztikus. Lopott logó, vásárolt párt, bűnöző tagok. Ő csak alelnök, az elnököt meg sosem látjuk (vajon miért?). De jó ez így. Jövőre már sehol sem lesznek, a többi párt meg majd próbál levegőért kapkodva túlélni. Két év múlva négyötöde lesz a kormánypártoknak. Úgy legyen!
Ezzel zárom soraimat. Továbbra is "nem olvas" üzemmódban maradok, úgyhogy nyugodtan kezdődhet a bégetés meg a köpködés, magatokat húzzátok csak fel.
Szevasztok, pszichopeti fanok!