RADIOSITE Fórum

• Politika

#202682  Szerző: Fakocka

Attis írta: 2024.09.12. 20:05 Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
De én Magyarban egy O.V. v2-t látok. Na már most, ha valamitől hányingerem van, az pont ez. El kell zavarni a fideszt a p*csába, egyértelmű... De ugyanarra cserélni? :|
El kell zavarni a Fideszt. Pont. Ez az első lépés.
Ha esetleg MP nyer, ő már számonkérhető lesz és ha nem jó, őt is el lehet zavarni.

De egyébként honnan veszed hogy olyan mint Orbán, még nem is volt hatalmon. (Ezt a DK köreiből szokás mondani).

Talán inkább örülni kellene, hogy 14 év óta van végre egy ember, aki kezd a kormánypárt nyakába lihegni és elfogadják az ellenzéki szavazók.
 #202660  Szerző: asr27

asr27 írta: 2024.09.13. 09:33
Attis írta:Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
De én Magyarban egy O.V. v2-t látok. Na már most, ha valamitől hányingerem van, az pont ez. El kell zavarni a fideszt a p*csába, egyértelmű... De ugyanarra cserélni? :|
Nagyon rossz az emberismerti képességed, ha ugyanazt làtod Magyarba, mint Orbánba! Hallgasd meg a beszédeit, olvasd el a posztjait Facebookon, aztán talán rájössz, hogy sokkal okosabb, sokkal intelligensebb, mint OV.
Egyébként, szerintem ne a hibàt keressük benne, hanem fókuszáljunk arra, hogy mielobb le tudjuk váltani a fidesz kormányt! Ha ez megvan, akkor már felszabadult az ország a 14 éve tartó lejtmentből. Hiszem, hogy a Tisza kormány emelkedő pályára állítaná az országot.
Ja és a fideszt, csak azokkal az eszközökkel lehet leváltani, amit ő használ a hatalma megtartása érdekében.
 #202659  Szerző: asr27

Attis írta:Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
Nagyon rossz az emberismerti képességed, ha ugyanazt làtod Magyarba, mint Orbánba! Hallgasd meg a beszédeit, olvasd el a posztjait Facebookon, aztán talán rájössz, hogy sokkal okosabb, sokkal intelligensebb, mint OV.
Egyébként, szerintem ne a hibàt keressük benne, hanem fókuszáljunk arra, hogy mielobb le tudjuk váltani a fidesz kormányt! Ha ez megvan, akkor már felszabadult az ország a 14 éve tartó lejtmentből. Hiszem, hogy a Tisza kormány emelkedő pályára állítaná az országot.
 #202650  Szerző: Attis

Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
 #202639  Szerző: asr27

Landsmann írta:[quote=asr27 post_id=202637 time=<a href="tel:1726076362" data-original-title="" title="">1726076362</a> user_id=723]
Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
Gondolom, nem a fütyesz készítette a felmérést. :)[/quote]
Median, ami elég megbízható.
 #202638  Szerző: Landsmann

asr27 írta: 2024.09.11. 18:39 Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
Gondolom, nem a fütyesz készítette a felmérést. :)
 #202637  Szerző: asr27

Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
 #202626  Szerző: p0tyi

Igen.
 #202624  Szerző: Attis

p0tyi írta: 2024.09.07. 11:12
csongorprodukcio írta: 2024.09.06. 20:53
asr27 írta: 2024.08.31. 13:30
Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!
Össze kell fogni, és be kell állni a Tisza Párt mögé! A többi csak kifogás!
+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…
Jól beszéltek! :yes:
Tuti? :oops:
 #202623  Szerző: asr27

p0tyi írta:
csongorprodukcio írta: 2024.09.06. 20:53
asr27 írta: 2024.08.31. 13:30 Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!
Össze kell fogni, és be kell állni a Tisza Párt mögé! A többi csak kifogás!
+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…
Jól beszéltek! :yes:
Bizzunk Magyar Péterbe és álljunk be mögé!
Nem mondom, hogy hibátlan ember és, hogy mindenben egyetértek a kitűzött politikai irányában, de egész jó programja van.
Ráadásul, szerintem csak egy olyan ember képes megszabadítani orbántól az országot, aki a belső körökből származik, mert ismeri a fidesz gyenge pontját és vannak információi bentről.
Adni kell egy esélyt a Tiszának!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 516