RADIOSITE Fórum

• Politika

#202988  Szerző: Fakocka

Az emberek egy része nem is hall ezekről, másik része meg folyamatosan nyugtatva van, hogy ez teljesen normális és a többi országban is ugyanez a helyzet, plusz az ellenzek rosszabb lenne... és ez mind a létező összes hírforráson: Tv, radio, netes oldalak, millió kamu es lefizetett influencer, oldalak a Facebookon, instan, Youtubeon, TikTok stb…

De sajnos erről az emberek is tehetnek, egy ilyen kormányhoz egy ilyen nép is kell, Orbánék csak élnek a lehetőséggel.
Attól tartok, egyszer ennek nagyon rossz vége lesz, 2010-ben Gyurcsány elmondta, hogy Orbán Lukasenka országát akarja kiépíteni, lassan kezdünk ebbe az irányba menni.

Igaza volt Hofinak, nyugaton az ópium mákból, nálunk duMÁKból készül.
 #202986  Szerző: asr27

Fakocka írta: 2024.12.18. 19:42 https://piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag ... intve.html

Most már hivatalosan is Magyarország az EU legszegényebb országa, megelőzött Bulgária is. Gratulálok a fideszeseknek és a “nemmegyekelszavazni” embereknek, közép európa éllovasából az utolsók lettünk. :punch: Már réges rég Lengyelország szinten kéne lennünk.
És sokan még mindig “magyarpétereznek”, öt éves óvodás szintjén van ez az ország.

Sokat járok a környező országokban és pontosan ezt tapasztalom amit a cikkben, mindenhol fejlődés van, még a nem EU tag Szerbia és Boszniában is.

Nyáron Bosznia fele mentünk Montenegrói nyaralás céljából. Utoljára hét éve voltam Boszniában, most kb. alig ismertem rá, az utak 90 százaléka tükörsima, gőzerővel épül az autópálya az ország több pontján hatalmas völgy hidakkal, hegybe fúrt alagutakkal. Régi alagutakat felújították, teljesen megfelel a nyugati színvonalnak. Már alig találtam romos vakolatlan házakat, legtöbbet felujitottak és szigeteltek, nincs már az a lepukkantság érzés mint hét éve.

Szó szerint “megállt” Magyarország, miközben ömlött az EU-s pénz. Ezt a lemaradást már nemigazán lehet behozni, még ha ma takarodnának el akkor sem biztos.
Ugyanez a helyzet Szlovéniában és Horvàtországban is.

Iszonyatosan durva leépülés vagy Magyarországon, de a nèp mèg mindig hallgat! Még mindig “jóvanezígy”.
Érthetetlen számomra, hogy lehet ennyire birka, ennyire agymosott az ország kb fele, hogy nekik jó ez, ami most van…
És még mindig tapsolnak orbánnak!

Nagyon nehéz dolga lesz Magyar Péternek, mert mindent el fog követni a fidesz, hogy ne lehessen őket leváltani! De, ha 26-ban sem sikerül elzavarni a jelenlegi kormányt, akkor soha nem fogjuk elérni.
Brutális az a lejàratás, az a hazugság cunami, ami a Tisza párt ellen folyik jelenleg.
A Fidesz képes lesz bűncselekmények elkövetéséhez is ahhoz, hogy a hatalmát megtartsa.
 #202983  Szerző: Fakocka

https://piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag ... intve.html

Most már hivatalosan is Magyarország az EU legszegényebb országa, megelőzött Bulgária is. Gratulálok a fideszeseknek és a “nemmegyekelszavazni” embereknek, közép európa éllovasából az utolsók lettünk. :punch: Már réges rég Lengyelország szinten kéne lennünk.
És sokan még mindig “magyarpétereznek”, öt éves óvodás szintjén van ez az ország.

Sokat járok a környező országokban és pontosan ezt tapasztalom amit a cikkben, mindenhol fejlődés van, még a nem EU tag Szerbia és Boszniában is.

Nyáron Bosznia fele mentünk Montenegrói nyaralás céljából. Utoljára hét éve voltam Boszniában, most kb. alig ismertem rá, az utak 90 százaléka tükörsima, gőzerővel épül az autópálya az ország több pontján hatalmas völgy hidakkal, hegybe fúrt alagutakkal. Régi alagutakat felújították, teljesen megfelel a nyugati színvonalnak. Már alig találtam romos vakolatlan házakat, legtöbbet felujitottak és szigeteltek, nincs már az a lepukkantság érzés mint hét éve.

Szó szerint “megállt” Magyarország, miközben ömlött az EU-s pénz. Ezt a lemaradást már nemigazán lehet behozni, még ha ma takarodnának el akkor sem biztos.
 #202682  Szerző: Fakocka

Attis írta: 2024.09.12. 20:05 Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
De én Magyarban egy O.V. v2-t látok. Na már most, ha valamitől hányingerem van, az pont ez. El kell zavarni a fideszt a p*csába, egyértelmű... De ugyanarra cserélni? :|
El kell zavarni a Fideszt. Pont. Ez az első lépés.
Ha esetleg MP nyer, ő már számonkérhető lesz és ha nem jó, őt is el lehet zavarni.

De egyébként honnan veszed hogy olyan mint Orbán, még nem is volt hatalmon. (Ezt a DK köreiből szokás mondani).

Talán inkább örülni kellene, hogy 14 év óta van végre egy ember, aki kezd a kormánypárt nyakába lihegni és elfogadják az ellenzéki szavazók.
 #202660  Szerző: asr27

asr27 írta: 2024.09.13. 09:33
Attis írta:Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
De én Magyarban egy O.V. v2-t látok. Na már most, ha valamitől hányingerem van, az pont ez. El kell zavarni a fideszt a p*csába, egyértelmű... De ugyanarra cserélni? :|
Nagyon rossz az emberismerti képességed, ha ugyanazt làtod Magyarba, mint Orbánba! Hallgasd meg a beszédeit, olvasd el a posztjait Facebookon, aztán talán rájössz, hogy sokkal okosabb, sokkal intelligensebb, mint OV.
Egyébként, szerintem ne a hibàt keressük benne, hanem fókuszáljunk arra, hogy mielobb le tudjuk váltani a fidesz kormányt! Ha ez megvan, akkor már felszabadult az ország a 14 éve tartó lejtmentből. Hiszem, hogy a Tisza kormány emelkedő pályára állítaná az országot.
Ja és a fideszt, csak azokkal az eszközökkel lehet leváltani, amit ő használ a hatalma megtartása érdekében.
 #202659  Szerző: asr27

Attis írta:Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
Nagyon rossz az emberismerti képességed, ha ugyanazt làtod Magyarba, mint Orbánba! Hallgasd meg a beszédeit, olvasd el a posztjait Facebookon, aztán talán rájössz, hogy sokkal okosabb, sokkal intelligensebb, mint OV.
Egyébként, szerintem ne a hibàt keressük benne, hanem fókuszáljunk arra, hogy mielobb le tudjuk váltani a fidesz kormányt! Ha ez megvan, akkor már felszabadult az ország a 14 éve tartó lejtmentből. Hiszem, hogy a Tisza kormány emelkedő pályára állítaná az országot.
 #202650  Szerző: Attis

Utálom a mostani rendszert, ennek itt a fórumon is nem egyszer hangot adtam.
 #202639  Szerző: asr27

Landsmann írta:[quote=asr27 post_id=202637 time=<a href="tel:1726076362" data-original-title="" title="">1726076362</a> user_id=723]
Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
Gondolom, nem a fütyesz készítette a felmérést. :)[/quote]
Median, ami elég megbízható.
 #202638  Szerző: Landsmann

asr27 írta: 2024.09.11. 18:39 Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
Gondolom, nem a fütyesz készítette a felmérést. :)
 #202637  Szerző: asr27

Alakul ez, végre!! 13 éve várom, hogy felszabaduljon az ország a fidesz maffia alól!!!!
Kép
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 516