Glenn írta: ↑2023.07.25. 17:41
Na, megvan:
"Kedd este 23:59-ig kapsz határidőt az aláírásod eltakarítására. Felőlem még a HírTV-nek is szerelmet vallhatsz, akármi, nem fog érdekelni, de a gyűlölködést nem tűröm. Ha nem vagy képes rá, a fiókodat végérvényesen töröljük a fórumról."
23:59 az neked este? Ja igen, te még akkor indulsz valahova
, aztán délig alszol. És jön a sírás, hogy nincs pénzed, nincs normális meló (értsd akkor mész be, amikor magadhoz tértél). Tudod, egy egészséges ember akkor már legalább két órája alszik, tehát 23:59 az már az éjszaka közepe.
"eltakarítására"
Ki a f@sz vagy te, hogy így beszélsz velem nyilvánosan? Hogy tudnám ezt viszonozni, te diktátor? Privátban (de akár nyilvánosan) jelölj egy helyet és időt (estig, tehát 21:00-ig), ahol ezt tisztázhatom veled!!!
"a gyűlölködést nem tűröm"
Miért hazudsz? Ömlik a gyűlölet azokra (mert régebben voltak többen is, most már csak én vagyok), akik nem értenek veletek egyet? Ez a fórum a gyűlöletbeszédről szól pont úgy, mint a magyarországi ellenzéki politika. Nem véletlenül. Jól megéltek belőle...
Na akkor megváltoztatom az aláírást és kezdődhet a neverending story...
Akkor tisztázzunk néhány dolgot.
1. Én voltam az, aki korábban már egyszer visszaengedett erre a fórumra, mert tudtál normális lenni. Ennek most nem sok nyomát látom. Akkor is megmondtam, és most is, hogy minden oldallal tele van a tököm ebben az országban. Vicces amúgy, hogy az ellenzéki oldal gyűlölködését hoztad elő: láttál már az elmúlt 10 évben kormányzati plakátokat, reklámkampányokat? Az az igazi gyűlölet, ami azokról árad. És a legjobb: a mi pénzünkből, súlyos milliárdokért. Elgondolkodtató.
2. Köszi, van munkám, jó helyen, és idejét sem tudom annak, hogy mikor aludtam délig utoljára. Jó eséllyel tizenévesen valamikor. De azt a bekezdést javasolnám, hogy olvasd el újra, és gondolkozz, hogy ilyen stílussal, a másik sértegetésével mégis mit akarsz elérni. Hátha találsz valami célt, bár aligha. Egyébként köszi, jól vagyok, és nem azért nincs meg a 8 óra alvásom már rég, mert hülyeségekkel basznám el az időt. Ellenkezőleg.
3. Itt a lehetőség, hogy tisztázd, amit akarsz. Korlátlan számú bejegyzést tudsz írni, látszólag élsz is vele.
4. A melegek elleni hergelést pedig nem fogom tűrni, épp elég, amit a kormány művel ezen a téren (az ellenzék pedig nézi, mint a birkák, és néha elmondja, hogy ejnyebejnye, hát ez már tényleg sok!4!!, majd felveszik a fizetésüket, mint aki jól végezte dolgát). Ennek megfelelően vagy törlöd azt az aláírást, vagy mi töröljük a profilodat. Nem vagyunk kötelesek eltűrni a gyűlölködésedet itt, ha tetszik, ha nem.
Ugyanitt, ismét: az elmúlt időszakban, ha nyitott szemmel követted volna az egész fórumot, láthattad volna, hogy nem is egy esetben moderáltam ellenzéki tartalmat, egy esetben olyat, ami Orbán Viktor családjára tett utalást.
Végezetül: a nagy különbség közted, és mások között, hogy ők, ha figyelmeztetem vagy moderálom őket, nem kezdenek fenyegetőzni, hanem legfeljebb elmondják, hogy hát nem értenek egyet, én pedig adott esetben elmondom, hogy szerintem miért volt jogos a lépés. Mit csinálsz te? Olvasd vissza magad. Majd egyszer leesik.