RADIOSITE Fórum

  • Pesti TV

 #190912  Szerző: Radio32
 
Nem hiszem el.
 #190764  Szerző: shadoe
 
Ez egy propaganda tévé, annak is gyenge eresztés. Nem szeretek túlontúl belemenni a politikába, és tolni akármelyik oldal szekerét, de ezek a fiatalok még amatőrök, halvány lila gőzük nincs a műsorvezetésről, a riportműsorok gyengék és unalmasak. Nem mellesleg nem ártana, ha időnként támadna egy-két önálló gondolatuk is ezeknek az amúgy vélhetően tanult és tájékozott, médiába nem való fiataloknak ahelyett, hogy a végletekig elfogult propagandát nyomnák. Talán ehhez a szinthez mérhető (meg nyilván a hatalom hátszelének), hogy épp ezt nyomták be a MindigTv ingyenes csomagjába. Fizetni ezért nem érdemes. Az egész csatornára a koronát a "Te hülye állat" c. slágerrel körített műsornak álcázott alpári, egyszemélyes politikai pankráció, a Politikai hobbista teszi fel.
 #190762  Szerző: potyi
 
Glenn írta:Én is támogatom! :yes:
Csak én komolyan... :fuckyou:
:D Én ezt tiszteletben tartom, most viccen kívül. Csak kár ezen veszekedni, totál időpocsékolás.
 #190760  Szerző: noartist
 
Glenn írta: 2021.03.19. 18:01 Én is támogatom! :yes:
Csak én komolyan... :fuckyou:
A Hír TV-t még csak-csak értem, de ezt már nem. Teljesen vállalhatatlan, árad a gyűlölet belőle minden fronton. De persze, minden bizonnyal rendkívül keresztény értékeken alapul a Verd Márki néven vicceskedés is.

Ez már egy szint.
 #190759  Szerző: Glenn
 
Én is támogatom! :yes:
Csak én komolyan... :fuckyou:
 #190747  Szerző: Rickykeee23
 
potyi írta: 2021.03.18. 19:07 Sokat nézem, nagyon szuper csatorna, amióta van, egyre jobban utálom Gyurcsány Ferencet és egyre jobban szeretem Orbán Viktort! Sokkal több pénzt kéne tolni bele, és nyithatnának egy adományszámlát is, hogy a teljes vagyonomat rájuk ruházzam, hogy a segítségével mások is jobban szeressék Orbán Viktort és jobban utálják Gyurcsány Ferencet!
Óriási vagy! :D Ha laikusként olvasnám és nem ismernélek más topicokból, el is hinném. De így is nagyot üt!
Támogatom, én is beszállok a keresetemmel. :D
 #190739  Szerző: potyi
 
Sokat nézem, nagyon szuper csatorna, amióta van, egyre jobban utálom Gyurcsány Ferencet és egyre jobban szeretem Orbán Viktort! Sokkal több pénzt kéne tolni bele, és nyithatnának egy adományszámlát is, hogy a teljes vagyonomat rájuk ruházzam, hogy a segítségével mások is jobban szeressék Orbán Viktort és jobban utálják Gyurcsány Ferencet!
 #190738  Szerző: noartist
 
shadoe írta: 2021.03.17. 22:29 Ó. Egy új topic? :O
Csak hogy érezzék a törődést. :)
 #190724  Szerző: shadoe
 
Ó. Egy új topic? :O
 #190718  Szerző: noartist
 
:smoke: