az RTL+ sok embert szoktatot le a csoport nézéséről és szerintem nívosak az ottani tartalmak. nyilván, ha ezek a fő csatornán és az RTL Kettőn lenne szétosztva akkor lenne itt piacvezető szerep, de ez így jól van, haladni kell a trendekkel és a streamingre rágyúrni. engem a Cool nézettsége zavar, hogy a 3-4% körül hozott, most meg jó, ha van 1,5%. az RTL Három meg a Sorozat+ egész jó számokat hoztak, szerintem nem kell itt vészmadárkodni.
az őszi nagy pofon óta most inkább holtversenyt látok a két csatorna között: a Cápák Között 24%-ot hoz, a Gólkirályság meg 20%-ot. a Drága Örökösök mostanában 18%-ot hoznak, a Fókusz is kezd visszarázódni 19%-os share adattal. a TV2-n meg a Szerencsekerék 22%-ot hoz, a Tények 20%-at, a Vigyázat Gyerekkel Vagyok pedig 16%-ot.
a TV2 őszi sikerei vitathatatlanok, valóban jó kis struktúrát sikerült összedobniuk és örültem, hogy nem vergődnék és színvonalas kis műsorokat hoztak (talán a Párharc kivételével). én várom az RTL válaszait. meg az, hogy csoport szinten szinte meg vannak alázva Kolosiék, elég csak a mennyiséget figyelni, hogy a TV2 csoportnak dupla annyi csatornája van.
és még valami: arra is kíváncsi leszek hogy fog futni a The Voice az RTL-en, ha már a TV2-őn brutálisan megbukott.
végre van egy kis verseny a tévés piacon, ha már a rádiós teljesen ki lett véreztetve.
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)