RADIOSITE Fórum

  • Hír TV

 #200312  Szerző: asr27
 
p0tyi írta:Hát ezen szétröhögtem magam, arany Demcsák Zsuzsa díjas.
Én is :D :D
 #200311  Szerző: p0tyi
 
Hát ezen szétröhögtem magam, arany Demcsák Zsuzsa díjas.
 #199925  Szerző: shadoe
 
Szerintem jobb lenne észérvekkel vitába szállni az általunk nem kedvelt (utált) oldallal, mint az egyetlen "érv", az állandó fasisztázás. Rossz ezt olvasni. És ilyen erővel kommunistázni is elkezdhetne bárki. Az is pontosan akkora bűn.
 #199924  Szerző: LG
 
Szerintem nem jár ide mert annyire libernyák lett ez a fórum. Ellentétben ezzel a TV-vel, ami meg fasiszta propaganda.
 #199923  Szerző: noartist
 
p0tyi írta: 2023.07.18. 11:25 Na és ilyenkor, Glenn, van valami világmegváltó ötleted, hogy történhetett ez? Hiszen a Fidesz média mindig igazat mond. Talán beépített Soros emberek ülnek a Hír TV-ben is, akik szándékosan le akarják jártani? Vagy a Media1 hazudik, és ezek nem angol drukkerek? Mesélj kérlek!
Lapul, mert nincs rá racionális magyarázat. Védhetetlen. :)
 #199919  Szerző: p0tyi
 
Na és ilyenkor, Glenn, van valami világmegváltó ötleted, hogy történhetett ez? Hiszen a Fidesz média mindig igazat mond. Talán beépített Soros emberek ülnek a Hír TV-ben is, akik szándékosan le akarják jártani? Vagy a Media1 hazudik, és ezek nem angol drukkerek? Mesélj kérlek!
 #197918  Szerző: noartist
 
Hogy mondjak valami jót is: ezek a retro filmek, stb nagyon-nagyon jók, igazi kincseket találnak sokszor. Bár már nem rémlik, milyen cím alatt szokták őket műsorra tűzni, de szerintem dicséretes, hogy van ilyen is.

Ugyanez vonatkozik a Svenkre is.

A híradások – mint már megszokhattuk – elég elfogultak, bár nekem az is újdonságnak tűnik, hogy a DK álláspontját külön blokkban szokták ismertetni, esetenként egész részletesen. Igaz, ügyesen tompítják a kormánypárt narratívájával, de ott egye meg a fene: én egyiknek sem adok igazat, az eltérő nézőpontok ismertetése azonban egy jó irány.

A Sajtóklubra, Bayer Showra és társaira továbbra sem tudok mit mondani, jót legalábbis biztosan nem.

Mindenesetre érdekes – és érdemes! – néha benézni oda is, ahová az ember egyébként nem szívesen teszi be a lábát. Így például a HírTV-t is lehet esetenként fogyasztani.

Én adok az elmúlt időszakra egy zöld karikát, kifogyóban lévő tollal. De mintha kicsit fejlődnének. Az új reggeli műsoruk is a bedarált Echót idézi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21