Milu írta: ↑2021.06.23. 19:11Ha ez egy médiás fórum, akkor miért kellett idehozni a politikai nézeteidet?
Te is állj be a sorba, lesztek még páran, bravó.

Ráadásul el is szóltad magad, ezt megköszönöm. A szivárvány tehát politika.
Nem tudom, mennyire vagy képben ezzel a fórummal kapcsolatban, mert még új vagy itt, de - mint írtam, csak lehet, hogy nem figyeltél - sok éve a politika hatja át ezt, és elsősorban nem a kormánypárti (gyengébbek kedvéért jobboldali, ami persze nem pontos definíció). A politikai nézetek itt alapnak számítanak, legyen szó bármely médium bármely műsoráról. Ha lehet fikázni a Hír TV-t, m1-et, Karc FM-et (időnként jogosan), akkor lehet fikázni a Klubrádiót, ATV-t és az RTL Klubot is. Szerintem van ez így, de sajnos régóta egyedül vagyok itt ezzel a toleráns hozzáállással.
Namármost, hogy te is megértsd, leírom újra röviden: az RTL Klub nevű külföldi tulajdonú magyarországi televíziós társaság politikai állást foglalt egy megosztó - sokak által elítélt - témában. Ez nemcsak hogy nem a feladata, hanem egyenesen irritáló tény, sok millió ember hergelésére alkalmas tett. Elítélendő. Én ezt írtam le, ami nyilván a politikai nézeteimet is leképezi, mert én a normalitást képviselem itt. Érted?