RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#199041  Szerző: noartist

Én hülye tavaly év végén hűséget kötöttem az optikára, de a mostani áremelés után, amint lejár, aznap mondom le az egészet, de mint a huzat.

Elmehetsz a francba, Jászai. Egy év alatt ennyivel emelni már abszolút pofátlan, ekkora arccal remélem, egyszer becsődöl ez az egész birodalom. Egyetlen másik cég sem emelt ennyit.
 #199029  Szerző: p0tyi

A 2 éve még 3.300 Ft-ba kerülő műholdas DIGI csomag tegnaptól: 5.380 Ft/hó. Úgy, hogy maradt ugyanolyan hitvány fos. Karakterhibás, hiányos EPG-vel és szörnyű minőséggel.
 #190238  Szerző: Sszilu

Érdeklődöm, hogy a Digi Sat szolgáltatásánál milyen az EPG? Régen nemigen működött, én emiatt váltottam annó.
 #187998  Szerző: Glenn

Andrew5 írta: 2020.08.02. 09:20 Megszüntek az analóg rádióadások a kábelen.
Nem is tudtam, hogy még voltak. :shock:
 #187993  Szerző: Andrew5

Megszüntek az analóg rádióadások a kábelen.
 #187562  Szerző: Glenn

Most, hogy végetért a tanév és ezzel együtt a távoktatás az M5 közszolgálatin, visszacserélhetnék a Hit Musicra, ahogy azelőtt is volt.
 #186906  Szerző: Gyurii

Lehet le vagyok valamiről maradva, de feltűnt két érdekesség. Mégpedig, hogy a Sláger TV jóval előrébb költözött már pár hónapja. (Nem 100 körül a többi zenecsati mellett van VH1, Dikh, Zenebutik és társai), hanem Viasat 3, Film+ környéke.

Illetve ami pozitívan furcsa még, hogy 3 közszolgálati adó elérhető ugye a Digikábelen (csoda, hogy Dankó nincs), és van Sláger FM Teszt is! :D
 #186128  Szerző: Glenn

Attis írta: 2020.01.02. 23:08 Először is boldog új évet kívánok neked! :yeah:
Amúgy meg... Ha nem vagy kíváncsi erre az adóra, ne nézd! Én se nézek echót vagy hírtv-t , csúfoljuk bárhogy. Szerencsére az előfizetők jöttek ki jól a huzavonából.
BÚÉK, bár én már kívántam itt mindenkinek, téged is beleértve. :yes:
Kösz a tanácsot, én általában így teszek. Eddig se néztem ATV-t meg RTL-t, vagy csúfoljuk bárhogy. :hehe:
Nem tudom, melyik huzavonára gondolsz, de ha az AMC-re, akkor egyetértünk. Mint írtam néhány hete, nem is lehetett kétséges a végeredmény. Mindkét cégnek ez volt az érdeke. ;)
 #186117  Szerző: Attis

Glenn írta:
Gyurii írta: 2020.01.02. 08:17ATV Spirit SD, HD
Hát, mint egy falat kenyér... :gülü:
Először is boldog új évet kívánok neked! :yeah:
Amúgy meg... Ha nem vagy kíváncsi erre az adóra, ne nézd! Én se nézek echót vagy hírtv-t , csúfoljuk bárhogy. Szerencsére az előfizetők jöttek ki jól a huzavonából.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 88