RADIOSITE Fórum

  • Telekom

 #179135  Szerző: Glenn
 
moby67 írta: 2018.08.25. 07:09 Mikor jön már el az a világ, hogy a VEVŐ, vagyis a fizető előfizető válogassa össze, hogy melyik csatornákat kéri és mit NEM.
Majd ha eljön az igazi kommunizmus. :shock:
Üzlet és pénz. Ez határozza meg, hogy mit kérhetsz és mellé mit KELL kérned. Ez így is fog maradni. :(
 #179120  Szerző: moby67
 
Mikor jön már el az a világ, hogy a VEVŐ, vagyis a fizető előfizető válogassa össze, hogy melyik csatornákat kéri és mit NEM. Szerintem mindenki azért fizessen amit szeretne. Azt sulykolják: DIGITÁLIS világban élünk. A digitális technika pedig lehetővé teszi a válogatást. Adnak 100 csatornát de megvallom jó ha 20 amire rá kapcsolok. Mondtam nekik miért nem lehetséges? Válasz: mi lesz akkor a többivel? Kutyámat nem érdekli!! Akinek izaura a kedvence azt fizesse, akinek a Sport tv az meg azt.
 #178996  Szerző: noartist
 
Glenn írta: 2018.08.18. 08:06 Röhej! :shock:
Hogy örülök, hogy idén nyolcadik éve nem vagyok már az ügyfelük. :fuckyou:
Én 2012 óta szívok velük, néha már rájuk borítanám az asztalt (jellemzően inkább elmegyek bringázni, az lenyugtat). Katasztrófa az egész cég, a-tól zs-ig minden téren.
 #178994  Szerző: Glenn
 
Röhej! :shock:
Hogy örülök, hogy idén nyolcadik éve nem vagyok már az ügyfelük. :fuckyou:
 #178992  Szerző: moby67
 
Glenn írta:Ma ismét bebizonyították, hogy súlyosan inkorrekt társaság... :x
Van nekik ez a "Flip" nevű kamu márkájuk. Kamu, mert eleve hazugságra épül, mivel új, független márkaként reklámozzák, pedig ez nem más, mint a jól ismert Telekom, fapados áron. Akár jó is lehetne, ha bárki telekomos területen válthatna, hogy 3700-ért kapjon tévét, netet és telefont. Mivel ugyanaz a cég és infrastruktúra, így semmi akadálya - elvileg. Merthogy (és ezt eddig is tudtuk) csak ott "érhető el", ahol van konkurrencia. A csattanó pedig most következik. :shock:
Édesapámnál régóta csak Telekom van. Ő eddig a 37 csatornás DVB-C kínálatot nézte, de azt ugye lassan leépíti a Telekom. Bedobták a szórólapot, hogy jön a Flip, hívjuk gyorsan az értékesítő munkatársat. Hívtuk is, de azonnal nem tudtak felvilágosítást adni, hogy van vagy nincs Flip. Hogy miért, azt azonnal sejtettük, mivel néhány hete a Digi bejelentette, hogy bekábelezi a házat. Nyilván telekomék kémjei ezt jelentették, tehát nosza, gyorsan csapjunk le néhány emberre ugyanazzal a szolgáltatással, csak olcsóbban. A Digi azonban - mint kiderült - egyelőre mégsem jön, viszont a Telekomnál még nem frissültek ezek az infók. Értékesítő Úr visszahívott, hogy sajnos mégsem lehet Flipet kérni, mert - és most figyeljetek! - csak rézvezeték van apám lakásában. Ez így persze igaz, de a házban már mindenki optikán kapja a dobozos Telekomhoz a jelet, tehát egyszerű szereléssel megoldható lett volna, hogy legyen.
Tehát ha nem jön a Digi, 3700 helyett a duplájáért van csak ugyanaz. :x
Azon gondolkodom, nem lehetne-e ezzel a sztorival felizgatni a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséget? Szerintem ugyanis ez nem más, mint a fogyasztó megtévesztése, plusz monopolhelyzettel való visszaélés. Mi a véleményetek?
A félre és megvezetés és hülyítés amit csinálnak kabaréba való!!!
Már vagy 10 éve van parabolás TV szolgáltatás tőlük 3 beltéri egységgel. Kb 1 éve az egyik beltérit nem használom, hát gondoltam leadom a T pontban ez 870 ft megtakarítást jelent havonta. Hűség idő nincs. ( A neten is rajta van, leadható!!!) Be vittem, átvették (volna), mikor az ügyintéző közölte, hogy mégse veszi át, mivel nem jó egységet hoztam be. Mondtam miért ez nem a maguké???? De, válaszolta csak sorrendben a harmadik rögzítettet veheti át mivel a rendszerük nem engedi törölni,csak midig az utolsót. Mivel ez a kettes sorszámú a rendszerben így nem vehető vissza. Vigyem haza és hozzam be a másikat azt elveszi. Mondtam, szereljem le a működő használatban levő készüléket csak azért mert tökéletlenek??. Sajnos ilyen a program ( telefonált valakinek aki megerősítette, hogy így van) Ő nem tehet semmit, vagy behozom a hármast, vagy fizetek tovább. Azt hittem szétrobbanok. :wailing: :vomit: :hit: Mondtam, behozom az összeset és átmegyek más paraboláshoz akkor mi van?? Nem veszik át mert egyszerre nem adható le? A szolgáltatás nem mondható fel??? Válasz: Miért menne máshova? Velünk nem elégedett? Azok se jobbak! :hit: :question: :wailing:
 #178882  Szerző: Gr3g0ry
 
Glenn írta: 2018.08.03. 18:38
joe írta: 2018.08.02. 21:46Gondolom légkábeles hálózat
Légkábeles hálózat lakótelepen? :D
Ott minden a föld alatt van, sehol egy légkábel. De nemcsak ez, hanem a nagyobb választék (sport) miatt is váltana. A hangsúly a Telekom hozzáállásán volt.
Légkábel vagy sem akkor is előfordulhatnak a lent felsorolt hibák,nem kizárt az sem hogy valami "interferencia" szólna bele a dolgokba.Szóval én is az ajánlom hogy irány a hibabejentés.
 #178861  Szerző: Csongii
 
Be kell jelenteni őket, aztán majd kapnak egy kis büntit. :twisted:
 #178860  Szerző: Glenn
 
joe írta: 2018.08.02. 21:46Gondolom légkábeles hálózat
Légkábeles hálózat lakótelepen? :D
Ott minden a föld alatt van, sehol egy légkábel. De nemcsak ez, hanem a nagyobb választék (sport) miatt is váltana. A hangsúly a Telekom hozzáállásán volt.
 #178850  Szerző: joe
 
Glenn írta:egyre gyakoribb kimaradások vannak DVB-C-n, olykor több órásak.
Gondolom légkábeles hálózat, valamelyik berendezés "felforr" és leáll vagy elkapta egy villám a hálózatot és valami "döglődik"...jelentsd be hibára! - ha nem szüntetik meg a hibát, akkor újra be kell jelenteni...ha akkor sem, irány a "fogyasztóvédelem"...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37