RADIOSITE Fórum

  • DVB-H

 #69629  Szerző: lali87
 
http://www.ahrt.hu/Sajtoszoba/Sajtokozl ... utjan.aspx

Csúnya dolog forrásmegjelölés nélkül írogatni, itt az igazoló link, a szöveg utolsó bekezdéséből ollóztam. :-)
Ez is egy szép technológia volt, de sajna semmi rentábilis nincs a piacosításában, ha minden új "okostelefon" DVB-H képes lenne (úgy mint az összes új tv DVB-T/C képes) és lenne egy 7 csatis ingyenes csomag akkor lenne benne ráció, ám jelenlegi koncepció mellett életképtelen!
 #69568  Szerző: mlaszlo
 
admin írta:Ez a cikk holnap már nem lesz kint.
Egy másik cikk volt ápr. 1-jére (amelyik azt írta, hogy már 1-jén leállt a DVB-H és a közszolgálatik átköltöztek ide), amit Lali87 írt, az nem tréfa, valóban beadta a kérelmet az AH a hatóságnak, hogy leállíthassa a DVB-H multplexet és DVB-T célra használhassa fel. Június 1-jén Hollandiában is leáll a DVB-H szolgáltatás, mivel ott is alig akadt előfizető a szolgáltatásra.
 #69548  Szerző: markfelt
 
Ez a cikk holnap már nem lesz kint.
 #69536  Szerző: lali87
 
"Idén az Antenna Hungária a szabadon fogható és előfizetéses kínálat bővítésére fókuszál, ennek érdekében a Budapesten és környékén jelenleg DVB-H tesztsugárzásra használt “B” multiplexet DVB-T célra kívánja felhasználni, melyhez a Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság döntése szükséges."

A DVB-H-nak vége béke poraira......
 #59786  Szerző: Mauro
 
Pasa írta:Én örülnék, ha maradna és lenne hozzá autós mobil vevő. De mivel nem lesz, így tényleg értelmetlen működtetni, mert telefonon a kutya sem néz tévét. Inkább egy újabb jól működő DVB-T hálózatként lehetne hasznosítani, amiről ugye hónapok óta vitatkoznak az illetékesek. :x
Na igen bürokráciába mi vagyunk császárok.
:x :shoot:
 #59682  Szerző: Pasa
 
Én örülnék, ha maradna és lenne hozzá autós mobil vevő. De mivel nem lesz, így tényleg értelmetlen működtetni, mert telefonon a kutya sem néz tévét. Inkább egy újabb jól működő DVB-T hálózatként lehetne hasznosítani, amiről ugye hónapok óta vitatkoznak az illetékesek. :x
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8