Na, mikor lesznek meg az ide pályázó cégek nevei? Jöhet ide is a Lánchíd?
http://www.sendspace.com/file/2u13o7
...bocsi, csak így tudtam feltölteni...

NagyBela írta:a Jazz Fm viszont kellemes meglepetés volt nekem is. Bár kiváncsi vagyok, hogy nem-e jelentették még fel őket!?majd az érintett mesél erről biztos
NagyBela írta:kívülállónak tényleg színes képet mutat a rádiós piac Debrecenben.Én ebből indultam ki. Elmész mondjuk Kecskemétre (ami csak feleakkora, de mégse kisváros), ott hallhatod a különbséget. Egyetlen helyi rádió, egy helyi adóval sugárzó regionális (Klub), és kisköz egy darab se. Azért 12 helyi, regionális és kisköz adó plusz az országosak az egy 200 ezres városban nem gyenge. Az választék. Lakosságszámra vetítve több, mint Budapesten. Hogy mi megy a háttérben, a hallgatót nem érdekli.
NagyBela írta:van Debrecennek egy bejáratott kb. 35-40 fős rádiós gárdája akik már évek óta egymás között cserélgetik a helyeket. Természetesen a helyi tévék is velük vannak tele.Ez szerintem mindenütt így megy. Pesten is ugyanazokat hallod mindig máshol, az állomáshang is sokszor megegyezik. Sőt, országos szinten is (pl. Boros-Bochkor), a nagy tévékről már nem is beszélve. Szóval legyen sok adó, sokféle műfajjal, ne a sssssss szóljon - szerintem...
Zolika írta:Az összes kritikai hangot elnémították. Legyen az televízió, rádió vagy internetes újság...Hát szerintem ott van a Klubrádió, ami nem debreceni, de politikai, a jobb(ik) oldalnak meg tényleg nincs...