RADIOSITE Fórum

  • Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

 #191716  Szerző: Promenád
 
Hetek óta nem tudom minek nyúltak bele feleslegesen a sztereó encoderbe, de kegyetlenül rosszul állítottak rajta valamit. Kicsit túltolták a hatást mind a három adón, monoban és sztereóban is más a hangzáskép.
 #187193  Szerző: ClassCredo
 
Tudnátok nekem abban segíteni. hogy szombaton és vasárnap 7 és 12 között a Rádió7végében a honalpon felsorolt műsorvezetők (Farkas Emese, Juhász Bálint, Molnár Attila, Szeri Csaba) milyen módon váltják egymást? Vagyis naponta más van, hetente vagy nincs benne rendszer?

Előre is köszönöm. :)
 #186355  Szerző: Promenád
 
tisztelettudo írta: 2019.01.06. 20:57 Azért, mert indul egy szombat délelőtti közéleti magazin, még nem hiszem, hogy temetni kéne ezt a rádiót... :unott:
Miután kiderült, hogy a megyében a szegedi Rádió 88 nyert újra hallgatottságban és legalább 8 órahosszán át a rádió saját applikációját reklámozzák csak, akkor szerinted nem kellene temetni ezt a rádiót? Ja, majd ott fent biztosan megfinanszírozzák... csak egy idő után nem forgatnak majd azok se bele semmit, mert csak nyeli a pénzt a Rádió 7, de nem termel semmit se megyei szinten sem. ;) Szerintem a hallgatók sem kíváncsiak már arra hogyan fejlődik Makó és hogy a vásárhelyi polgármestert mennyire kritizálják a hírekben minden egyes órában. Ebből már sajnos semmi jó nem sül ki, gyönyörűen látszik a folyamat amit már soha nem tudnak visszacsinálni.
 #180515  Szerző: Promenád
 
tisztelettudo írta: 2019.01.06. 20:57 Azért, mert indul egy szombat délelőtti közéleti magazin, még nem hiszem, hogy temetni kéne ezt a rádiót... :unott:

Csak szólok, hogy ezután még annyian sem fogják hallgatni, mint eddig. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16