RADIOSITE Fórum

  • Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

 #202296  Szerző: Promenád
 
007 írta: 2024.06.28. 15:43 "Vagy csinálnak egy másik helyi kereskedelmit."

Ezek??
Ha ezt nem tudják működtetni, bejáratott, közel 30 éves múltú rádióból nullás hallgatottságú szemetet csináltak, akkor mi a garancia arra, hogy bármi más névvel működni fog majd? Fröcsköl a fos, a gyűlölet belőle, gecire mindegy mi a neve. A fideszközeli aljas, okádék szemétdombokat úgyis kerülni fogják. Pláne a Hódmezővásárhelyi viszonyokat tekintve, a Fideszes rádiók itt sosem fognak labdába rúgni. (Talán nem kellene a várost és a helyieket 30 percenkét szidni, mocskolni a helyi rádióban és akkor nem itt tartanának) :vomit:
Van benne valami, amit írtál és nem is tudom az ellenkezőjét megcáfolni. Fű alatt voltak próbálkozások és azért írom így, mert nem hivatalos rádió volt ez. Érdekes módon amikor működött, a helyi használt műszaki cikkeket árusító áruházban megindult a tunerek vásárlása és még a boltban is azt hallgatták. ;) Ebből gondolom, hogy lenne igény más alternatívára, de amíg az NMHH embere jelenti ki személyesen egy tettenéréskor, hogy itt addig nem lesz más rádió, amíg a Rádió 7 működik, akkor itt nem lesz semmi változás.
 #202290  Szerző: 007
 
"Vagy csinálnak egy másik helyi kereskedelmit."

Ezek??
Ha ezt nem tudják működtetni, bejáratott, közel 30 éves múltú rádióból nullás hallgatottságú szemetet csináltak, akkor mi a garancia arra hogy bármi más névvel működni fog majd? Fröcsköl a fos, a gyűlölet belőle, gecire mindegy mi a neve. A fideszközeli aljas, okádék szemétdombokat úgyis kerülni fogják. Pláne a Hódmezővásárhelyi viszonyokat tekintve, a fideszes rádiók itt sosem fognak labdába rúgni. (Talán nem kellene a várost és a helyieket 30 percenkét szidni, mocskolni a helyi rádióban és akkor nem itt tartanának) :vomit:
 #202226  Szerző: Promenád
 
p0tyi írta: 2024.06.10. 17:27 Van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig fog szólni. Majd ezt is bekötik a Rádió1 Networkbe inkább... bár több értelme lenne valamelyik másikba, pl. a formálódó Rock FM-ébe, hiszen a Rádió1 a teljes vételkörzetben fogható jelenleg is.
Vagy csinálnak egy másik helyi kereskedelmit. A Lázár lobbi erősen befigyel azért, nem hiába egy gimnáziumi évfolyamtárs a tulaj. ,,B"Égető már szerintem többszőr megbánta, hogy eladta a rádiót. ;) Még azt is eltudom képzelni, hogy a Nemzeti Sportrádió fog menni a majd, hiszen a közszolgálatnak már mennyire égő, ha egy rádiójuk nem hallgatható országosan, Pesten meg igen. Mondjuk én arra az NB III-as focicsapatra nem lennék büszke ami a városban működik... :lol:
 #202166  Szerző: p0tyi
 
Van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig fog szólni. Majd ezt is bekötik a Rádió1 Networkbe inkább... bár több értelme lenne valamelyik másikba, pl. a formálódó Rock FM-ébe, hiszen a Rádió1 a teljes vételkörzetben fogható jelenleg is.
 #202161  Szerző: 007
 
Találtam egy ilyen vicces leírást!


"Hallgasd online a Rádió 7-et, ami Hódmezővásárhely, Kistelek és Makó első számú rádiója! A műsorszervezők és a készítők a közszolgálatiság és a korrekt helyi tájékoztatás mellett tették le a voksukat. A műsorok felépítése során három fő szempont dominál: az aktualitás, a gyorsaság és a közérdekűség, a műsorok készítése során pedig a közérthetőség, a szakmai igényesség és a teljesség igénye vezeti a Rádió 7 munkatársait. Naponta 0-24 órában szerkesztett műsor várja a hallgatókat, saját hírműsorok, amelyet saját tudósítói hálózat biztosít az adáskörzet településein. A szórakoztató műsorokban az igényes, és korosztály szerint differenciált szórakoztatásra helyezik a hangsúlyt."

Egyik sem igaz rá. Szakmailag a létező legokádékabb. Gerinctelenül mocskolják a város lakóit, szavazóit. Pofátlanul hazudoznak, egyoldalúan tájékoztatnak.

Szórakoztató? Inkább gyonorforgató! :vomit:
 #202160  Szerző: 007
 
Nem lenne semmi gond, ha végre helyi rádióhoz méltóan a továbbiakban rendszeresen behívnák a polgármestert. Elvégre is ezeket a retkedék helyi rádiókat azért találták ki. Ha már az arculat és a zene is szar, nagy nulla... :sick:
 #202158  Szerző: Snake005
 
A mai eredményből ideje lenne levonni a konzekvenciát és megszüntetni vagy eladni ezt a szart. Szerintem inkább már ártott, mint használt a fidesznek az a szemét, ami ebből a rádióból ömlik. Egyébként ha valami még rákay philipsnek is vállalhatatlan, az magáért beszél.
 #202112  Szerző: Promenád
 
Jut eszembe: Tálas Péter Csongor át igazolt a Rádió 88-ból. Úgy tesznek, mintha ezen múlna minden és a hétvégén Dudás Róbert is megszólalt sok idő után, de neki már nagyon kár volt, technikusnak sem az a vérprofi. :vomit:
 #202111  Szerző: Promenád
 
Szerintem enged el az egész rádiót. Tudjuk nem sok értelme van, aki tudd mást hallgatt a városban, mint ezt. Akármennyire erőltetik nem szól másról a közszolgálati része a rádiónak, mint a helyi FIDESZ-ről. Aztán, hogy az ellenzéknek lehetőséget adjanak, az már nem mem megy, amíg a Vili a " nagyon hülye" a főszerkesztő. Maradjunk annyiban, hogy Gyula bácsi millió egyszer visszasírta mit tettek a rádiójával, annyi a pozitívum, hogy nem sok vásárhelyi adja a nevét az egészhez.
 #202073  Szerző: 007
 
15 percig hallgattam, ezalatt a hírekben a csaj szerint "xyz a rádió 88-nak elmondta" .
Majd egy konkrétan beszélni nem tudó csávó zagyvált valamit és az RDS RT-ben azóta "SNOW - INFORMER [1993]" és No rt között váltogat.
Minden szempontból borzalmas és legalja szarnak tűnik. Kukába való cucc ez is, ráadásul már gazdátlan is. Amihez a fidesz hozzányúl, ezt a "színvonalat" hozza csak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24