RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#202952  Szerző: altermanus

Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.
ON
 #202947  Szerző: 007

Hát ezaz! Bocsánat, de ebben a rádióban konkrétan a Hódmezővásárhelyi emberek megalázása, hülyének nézése, félretájékoztatás és gusztustalan dolgok zajlanak. Miért nem nekik írjátok, hogy fogyatékosozni a vásárhelyieket a helyi rádióban politikai érdekből gusztustalanabb, mint ha azt mondja valaki erre a rádióra, hogy egy undorító szar!?

Bocsánat, de a rádiózást anno azért találták ki, hogy szórakoztasson, nem pedig azért hogy a helyi embereket mocskolja! Az ilyen médium örüljön, hogy nem gyújották még fel a helyiek a rádiójukat! :x
 #202939  Szerző: p0tyi

007 írta:Szalonképes voltam. Vagy akkor bayer zsoltika minek számít?
Nem tudom mit írtál, de amúgy igen. Ha az a bélféreg államilag támogatva, szabadon fröcsöghet, akkor szerintem onanntól kezdve minden erkölcsi, etikai norma jogosan zárójelbe kerülhet a társadalom minden pontján.
 #202896  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.11.05. 21:29 Mindenkinek jobb lenne, ha <moderálva>, mert ez egy rakás szar.

djlacee
Bármit is írtál, picit legyünk szalonképesek, ha megkérhetném. Maradjunk annyiban lehetne ennél jobb rádiót is csinálni. :chinese:
 #202843  Szerző: Promenád

Annyira ,,tökéletes" ez a rádió, hogy hajnalban mind a 3 adónál megállt a zene, a csendnél több nem jött ki az adóból. Ennyire jó lehet a rendszerük, hogy egy óraátállításnak meghal az egész?
 #202821  Szerző: Promenád

Promenád írta: 2024.10.24. 11:09
007 írta: 2024.10.22. 20:46 Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatatlan az a hely ahol naponta többször szembe köpik a helyieket, folyamatosan mocskolódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a Fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
Pontosítsunk : Itt már nincs egy normális vásárhelyi rádiós, aki a nevét adná ennek a produktumnak.

Jut eszembe, menekülési útvonalnak az oldalukon zenei teszt van : https://radio7.hu/votemusic-entry-17271746721442. Annyira igénytelenek, hogy a tesztben a tetszik szót, elírták teszikre és arra sem vették a fáradtságot, hogy teszt kitöltése egy IP címhez legyen kötve, csupán annyi a kikötés, hogy egyet, csak egy böngészővel enged kitölteni, név, e-mail, telefonszám fars adatok megadásával is. :troll:
 #202820  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.10.22. 20:46 Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatatlan az a hely ahol naponta többször szembe köpik a helyieket, folyamatosan mocskolódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a Fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
Pontosítsunk : Itt már nincs egy normális vásárhelyi rádiós, aki a nevét adná ennek a produktumnak.

Jut eszembe, menekülési útvonalnak az oldalukon zenei teszt van : https://radio7.hu/votemusic-entry-17271746721442. Annyira igénytelenek, hogy a tesztben a tetszik szót, elírták teszikre és arra sem vették a fáradtságot, hogy teszt kitöltése egy IP címhez legyen kötve, csupán annyi a kikötés, hogy egyet, csak egy böngészővel enged kitölteni, név, e-mail, telefonszám fars adatok megadásával is simán engedi. :troll:
 #202818  Szerző: 007

Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatalan az a hely ahol naponta többször szembeköpik a helyieket, folyamatosan mocskokódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26